Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-20 18:13



Nepřihlášený uživatel

#102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-20 18:51

Dan

#103

2012-12-21 00:48

Polotruci by neměli řídit školství... to se prostě nesluší.
VN

#104 Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-21 07:24

#6: Stanislav - My z Pohraniční stráže

Milý Stanislave.

Nebyli bezdomovci, protože je nikdo nesměl ukazovat a komunistická VB je honila do lesů, kde nebyli vidět. Nebylo nezaměstnaných, protože kdejakej vekslák byl invalidní důchodce. Takže ne, že nebyli. Oni byli, jen se jinak jmenovali a režim je neukazoval, jako spoustu jiného, nechtěného a nepopulárního. A muvit o nejčestnější povinnosti - to si snad děláte srandu!?

Zatímco někdo si plnil nejčestnější povinnost tím, že střílel na bezbranné svobodomyslné lidi na drátech v pohraničí, jiný se kochal tím, jak věší Horákovou a jiné, kteří neměli ten správný politický názor. Tomuhle svinstvu říkáte nejčestnější povinnost? Já tomu říkám sprosté vraždění zaúčelem prosazení svého názoru.

Nechci, aby budoucnost mých dětí vytvářel na krajské úrovni komunistický politruk a nechci, aby se vrátila doba, o níž píšu výše. A prskám vzteky, když se demokracie a práv dovolává ten, kdo je sám v minulosti potlačoval, byť slovem na PéVéesce, na státní hranici u drátů samopalem nebo provazem na Pankráci.

Připadá Vám snad demokratické, když někdo obežene hranici ostnatým drátem a střílí do zad ze samopalu těm, kdož v takové odrátované zemi nechtějí žít? Ne každý, koho komunistická pohraniční stráž zastřelila, byl pašerák nebo zločinec.

Burger

#105 Která strana je dnes volitelná?

2012-12-21 09:57

Pokud sledujeme dění ve vládní koalici, tak Peak ještě, jako vždy, neví, zda LIDEM podpoří vládu nebo ne...A pokud tato agónie bude trvat ještě nějaký čas, KSČM budou vzrůstat preference.A je lhostejné, zda se to bude oponentům líbit nebo ne, krajská koalice je tu na 4 roky a nevěřím tomu, že se něco změní....Které strany budou za rok a půl ve vládní koalici se ukáže...Možná se člen KSČM stane i ministrem školství....Není to vyloučeno. ODS, TOP 09,VV a LIDEM skončí v propadlišti dějin. ODS a TOP 09 nevěří už ani jejich vlastní členové...
MIP

#106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 10:42

#97: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Ano, zavřeni v koncentráku, museli mu sloužit všichni. Jen Burgeři ovšem nechápou (je to nad jejich duševní síly a mimo jejich chápání něčeho, čemu se říká morálka), že ač byli za dráty oba  - vězeň (tedy prostý občan ČSSR, který nic neudělal, měl jen smůlu, že se narodil v nesprávnou dobu na nesprávném místě) i jeho péesácký bachař a nejednou i kat - že je v jejich postavení a odpovědnosti  opravdu malinký rozdíl.....

Ano takhle se "hájil" nejeden esesák, takhle se hájili i ti nemnozí vrazi PS, kteří se vyjímečně přece jen dostali před soud. Už žádné hrdé plnění nejčestnější stranické povinnosti, služba straně a lidu proti rozvracečům a narušitelům ..... jen trapné vymlouvání se na "dobu". Jsme diametrálně různí, Burgře, ty a já. Ty patříš k nim, k těmto bezectným katovským pacholkům, já jsem vždy na straně druhé, na straně těch, kteří už tenkrát věděli, že žádný, třebas stranou miliónkrát prověřený a pověřený pohůnek, nad nimi nemá nějaké právo esesáckého dozoru.

Kdybych přijal "logiku" tupé péesácké hlavy, tak by ta "prodavačka" vlašského salátu musela na Kvildě nebo ve Volarech podezřelému "narušiteli" do toho salátu přidat jed. Aby ho "zastavila" ,stejně jako "zastavovali" vrazi od Sloupa svým samopalem. Přesto asi takové prodavačky nebyly. Sloupové bohužel ano.

Burger

#107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 11:11

#106: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Takto se to učí dnešní studenti na gymnáziích? No není divu, že se i takovíto tupouni, jako MIP, tam mohou v dnešní době dostat. Pokud by museli při přijímacích zkouškách prokázat určitou intelektuální způsobilost ke studiu, nedegradovali bychom dnes takto středoškolské vzdělání. Dokud se přijímací zkoušky budou skoládat z toho, že uchazeč o studium zazpívá nějakou písničku a rozpozná zelenou barvu od růžové, tak budou i gymnázia přeplněná k prasknutí takovýmito skvosty. A to je první schod k tomu, aby si mohl v bodoucnu koupit třeba titul MBA na nějaké pofiderní vysoké škole...

kreja

#108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 12:08

#107: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Držte se tématu. Tudíž Sloupa za nohavici. Jinak ale přesně dle rétoriky bolševika. Co se mi nehodí do krámu, nevnímám i kdyby to bylo stokrát dokázané, prokázané atd... Oponenta se snažím utlouct nesmyslnými demagogickými výkřiky, případně jednoduše zařvu, že se to nikdy nestalo, nebylo apod... Urválek s Vašem, by k vám mohli zfleku do učení. Obavy o budoucnost společnosti ovšem nemám. Přečteli si někdo vaše neskutečné bláboly, zuřivé štěkání a okamžité urážení oponentů, musí mu být naprosto jasné, koho volit příště. Jen tak dál, děláte medvědí službu všem těm Sloupům a podobným komunistickým hrdinům. Dík.

Burger

#109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 12:26

#108: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ???

To se ani nesnažim přesvědčovat někoho o svojí pravdě. Mně je to úplně jedno, co si tady kdo plácá za pohádky o zlých pěesácích a proviantním náčelníku Sloupovi. A jestli někdo pochopí nebo nepochopí, že krajská koalice byla takto sestavena bez ohledu na vůli pár kritiků, je také jedno...Prostě další volby rozhodnou možná jinak.....Snažil jsem se vysvětlit, že politruk a proviantní náčelník je každé něco jiného, ale vysvětlování je zbytečné, protože to zdejší diskutéři nepochopí. Tak můžete pokračovat v planých komentářích, možná se tím vzájemně nějak obohatíte.

MIP

#110 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 14:38

#107: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Co se učí dnešní studenti nevím, mám školní léta dávno, dávno za sebou. Jen doufám, že doba, kdy ke studiu byl hlavní a často i jediný předpoklad dobrý kádrový původ (horší degradaci vzdělání než za komoušů a rudého dědka Nejedlého si už ani nelze představit), kdy strana rozdávala "dělnickým kádrům" vysokoškolské (!!!!) tituly po absolvování jakéhosi kurzu čtení, psaní a marxismu-leninismu, kdy vrcholem vzdělání byl VUML a Vokovická Sorbonna jsou definitivně ty tam. I když by se teď, na základě "demokratického zvolení" mohl "Sloup s ostnatým drátem" snažit, aby se to vrátilo.

Burger

#111 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 14:50

#110: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

No samozřejmě, že je Sloupova snaha dát gymnáziím úroveň, kterou měla ještě v době před listopadem 89. Proto se bude snažit o jejich transformaci, aby výuka odpovídala prestiži, jakou by měla mít a počet gymnázií odpovídal reálným potřebám v kraji...Chce jich mít sice místo stávajících osmi tři, ale je to snílek....Skutečně by stačilo jedno gymnázium s kapacitou maximálně pro 50 studentů pro 5 krajů....Ostatní potenciální uchazeči a uchazečky se mohou jít učit na zedníky, betonáře, podlaháře, švadleny, rukavičkářky nebo kosmetičky podlahových krytin...Kapacita těchto učňáků by se naopak mohla rapidně zvýšit...


Nepřihlášený uživatel

#112 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 15:24

#111: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Tak tohle chtěl pro český národ soudruh Hitler také: číst, psát a nějaké řemeslo. Víc není třeba. Soudruh Sloup s ostnatým drátem ví, kam se chodit inspirovat!

Burger

#113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 15:44

#112: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Číst, psát a počítat už není v dnešní době ani podmínka k úspěšnému absolvování maturitní zkoušky....Proto není možné rozpoznat maturanta od klienta ústavu pro mentálně postižené....Je konečně zapotřebí tento stav změnit, aby studenti nevzhlíželi k Schwarzenbergovi a Havlovi jako k intelektuálům. Pro ně je totiž intelektuálem i Pepek Vyskoč, protože ho považují za nedostižný vzor.

kreja

#114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 16:28

#113: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Koukám, tebe na ten gympl ani nepozvali, natož aby tě přijali. Ty musíš bejt naskutečně zamindrákovanej, zapšklej a zlej tvor.

Burger

#115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ?????

2012-12-21 16:53

#114: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Vy dva si mě tady přehazujete jak horký brambor.....Na gympl mě nepřijali ze dvou důvodů: neměl jsem ten správný původ a ani jsem se o to nepokoušel....Ale, že by mě to v životě nějak frustrovalo, tak to ne. Gymnázium samo o sobě má stejnou hodnotu, jako ekonomka....A k přijetí na vysokou školu byly vždy dvě podmínky: Mít maturitu a uspět v přijímacím řízení....Takže opravdu nejsem zapšklým člověkem, protože co jsem v životě potřeboval, toho jsem se snažil docílit. Nikdy jsem nebyl chudá ani zadlužená ztracená existence, která by trpěla pocitem, že byl život vůči mě nefér....

kreja

#116

2012-12-28 11:34

Spíš shnilej, než horkej...
PVP

#117 podpora

2013-01-03 15:26

Komu dali voliči hlasy.A vy remcalové se zeptejte sami sebe . PROČ JE VOLILI .

Nepřihlášený uživatel

#118 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-03 18:53

#22: - Re: Re: Re: Re:  

 Poskoci kapitalistů jako různí Mašínové zavraždili v 50. letech asi 600 lidí (údaj ČT2 ) ,za 1.kapitalistické republiky četníci zavraždili 199 demonstrantů a cca 400 těžce zranili ! Co dnes přes 400 umrzlých bezdomovců,loni 1600 sebevražd ,atd ! Komunistů se dnes bojí jenom zloději !


Nepřihlášený uživatel

#119

2013-01-03 19:03

Pane Sloupe,přeji vše nejlepší a vydržte !Boj s modrými zloději a jejich poskoky ovšem bude nekonečný !

Nepřihlášený uživatel

#120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2013-01-03 19:09

#110: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ???????? 

 Jen lžeš! Měli jsme špatný původ ,otec byl národní socialista ,ale nikdo mě ani sourozencům žádné potíže nikdy nedělal ! Možná proto,že jsme studovali strojírenské obory ! Dnes je stát zničený,rozkradený,zadlužený a KSČM za to určitě nemůže !


Nepřihlášený uživatel

#121 Re:

2013-01-04 11:10

#1: Petr -

Ani za protektorátu nebylo všechno špatně...

kreja

#122 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-04 15:34

#118: - Re: Re: Re: Re: Re:

1600, to jde, ne? Stále je to podstatně méně než za komoušů. Čistě statisticky. Pokud jste měl na mysli toto.

Střízlivý odhad počtu obětí komoušů, za čtyřicet let vládnutí, je cca 8000. Takže, je třeba se bát stále.

Burger

#123 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-01-04 17:51

#122: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Klausova amnestie, kterou kontrasignoval Nečas, přinese další procentní body KSČM...Chápu, že Kreja a jemu podobná individua mezi tím žádnou souvislost nevidí, ale je dobře, že Klaus a vláda dělá jeden průser za druhým a v roce 2014 jistě bude za to v parlamentních volbách řádně oceněna....Už se těším, až bude KSČM ve vládě, jak budou oponenti hystericky vyřvávat kvůli Horákové, Píkovi, Slánskému ap., kteří můžou být každému dneska ukradení. Lidi zajímá budoucnost a ne přiblblá minulost....Tak se připravte, kritici, alespoň nás pobavíte svojí debilitou :-).

kreja

#124

2013-01-04 18:36

Ale vidím, zmobilizuje se těch pár přestárlejhc pohraničních vnitráckejch šašků, kteří jsou mimochodem zcela ukradení mně a zvýší o půl procenta naděje pomatenců jako seš ty. Takže zase prd. Smetiště dějin se neustále přibližuje a uznávám, že čas je naštěstí nápomocen. Zkus si ty lázeňský šviháky hodit krapet do cajku, ať vydržej alespoň do švestek. Rok 2014 je pro 90% vaší ultras základny pouhým snem. A je to dobře.
Burger

#125 Re:

2013-01-04 18:51

#124: kreja -

Ani jsem nepočítal s tím, že to při své zabržděnosti pochopíš, jak jsou dneska lidi totálně vytočení z celého tohoto systému, které začínají v chaotickém řízení vlády a končí v provokativní Klausově amnestii, kterou kontrasignoval Nečas....ODS je nevolitelná, TOP 09 to samé a o VV a LIDEM nemá snad smysl ani mluvit...ČSSD vlastně opozicí není, ani nikdy nebyla a voliči už se budou chytat i toho pomyslného stébla, kterého se chytá tonoucí, a tím je KSČM....Zastávají ten názor, že byla práce, sociální jistoty, bezplatné školství a zdravotnictví...Vím, že se to nevrátí, ale nechám je při tom. Přece jim nebudu brát naději...Ty jim nabídneš na zlatém podnose Horákovou, která byla komunisty popravena....Uvidíme, co přinese rok 2014 a kolik průserů nás ještě ve vládě čeká. Jestli lidi zajímají jistoty nebo procesy padesátých let, pokud nemají co do huby...