Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Burger

#76 Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-19 14:32

#73: MIP - Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Nevím, jestli to byla narážka na mě, ale v každém případě mluvim za občany, kteří vyjádřili svůj názor ve volbách...Pokud by například VV byly schopny uspět a uzavřít koalici s kýmkoliv, nebudu demonstrovat, protože respektuji výsledky voleb, soudruhu...

Burger

#77 Re: Re: Podepisujte petice z obdobného soudku

2012-12-19 14:38

#74: - Re: Podepisujte petice z obdobného soudku

Kdybych nebyl ateista, řeknu :,, Bože, do kohos to duši dal"....Doufejme, že lidi s takovouto inteligencí nejsou absolventi střední popř. vysoké školy, protože pokud má JUDr. Sloup představu, že je zapotřebí zredukovat počet gymnázií z 8 na 3, tak si úroveň studentů v Karlovarském kraji moc idealizuje...Stačilo by 1 a ještě si myslím, že by bylo skoro prázdné.

Jude

#78 Radši 1000 Sloupů do rodiny

2012-12-19 15:40

než jednoho fanatického antilevičáka,ublíženého chudinku,protože ti zlí sebrali jeho zlodějskému dědkovi majetek a poslali do Jáchymova...dobře udělali,kulaci byli nejhorší pakáž..a kdo utíkal přes čáru?ten největší ksindl,co se mu nechtělo makat a byl ochoten prodat vlast i vlastní matku...proč je trpět..

Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-19 18:11

#58: Jindra - Re: Re: Re: Re: Re:

VUML. Stejně jako nejeden zde diskutující


Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-19 18:15

#75: Burger - Re: Re: Re: Re:

Nebýt ovšem bacilonosiče nějakého Burgera tak není žádná epidemie. Díky němu se tu předvádí nejeden blbostí postižený komunista.

MIP

#81 Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-19 18:23

#76: Burger - Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Oni tě ti občané jako pověřili, abys byl jejich mluvčím? A ve volbách jich "vyjádřilo názor", za který mluvíš, 90%? Burger, Burger , máš v tom nějaký burgr (neboli bordel). Čísla nebudou tvoje silná stránka. Zato prohlásit se drze mluvčím druhých (a pro jistotu jim pak pomocí cenzury a STB pro jistotu zavřít huby), v tom komunistu poznávám.

Ale když čtu i tvoje další odpovědi zde je jasné, že se považuješ za největšího génia. Ten má ovšem právo mluvit za druhé, v tomto případě za blbce. Proto pro ně a jen pro ně sepsal svoji petici. Její chabý podpisový "úspěch" ovšem svědčí o tom, že to s tou špatnou inteligencí národa zas tak špatné nebude.

Burger

#82 Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-19 18:30

#81: MIP - Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Cenzura tady očividně žádná není, protože je vidět, že i takovéto názory jsou zde prezentovány, aniž by byly odstraňovány.....A čísla byla vždy spíše mojí silnou stránkou, proto jsem pochopil, že jiná koalice ani vzniknout nemohla. Ale to bych asi těžko primitivním stalinistům, kteří si mezi sebou tykají, vysvětloval. Na to kapacita jejich mozků rozhodně nestačí...

Burger

#83 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-19 18:42

#80: - Re: Re: Re: Re: Re:

Samozřejmě každý má právo na svůj názor...A pokud má někdo pocit, že jsem bacilonosičem blbosti, beru to se stejnou rezervou, jako když mi nějaký inteligent řekne, že Třicetiletá válka trvala týden a skončila tím, že Jan Hus spáchal harakiri.Čili, každý má nárok si plácat svoje nesmysly a věřit, že vyslovil něco světoborného.

jarek

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-19 22:58

#43: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Kecáš nesmysly, můj táta byl na čáře v r.64 a já v 86-88 a nikdo v rodině nebyl v KSČ. A tetu jsem měl v Ontariu, tak laskavě přestaňte psát bludy.


Nepřihlášený uživatel

#85 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-20 10:04

#84: jarek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

To jste byli stranicky prověřená rodinka. Oni i prdelvlezlí nestraníci mohli někdy sloužit, když se hodně snažili. Važte si toho! Strana vám dala důvěru. Nezklamte ji!

kreja

#86

2012-12-20 10:09

Třeba by mohl soudruh Sloup povyprávět na školních besedách o hrdinském zákroku jeho kolegů z 15. roty PS Broumov, ze dne 18.9.1986, kdy při zodpovědném výkonu ostrahy státní hranice zastřelili na území SRN pana Dicka Johana a umírajícího ho odvlekli na území ČSSR. Jako politruk, by k tomu měl jistě pár dobrých špeků...

kreja

#87

2012-12-20 10:22

Doporučuji k přečtení a prohlédnutí. Ovšem je to pouze pro silné žaludky...
http://www.planstichodove.cz/clanky/o-nas/kdo-jsme/
Burger

#88 Re:

2012-12-20 10:24

#86: kreja -

Neměl by k tomu pár špeků, protože nebyl v té době politrukem, ale proviantním náčelníkem. A i kdyby byl politrukem, tak by neměl k tomu co říci, protože je to fiktivní událost, která se nestala. Stejně tak se nestalo to, že by Marie Terezie bojovala o Duklu. Ale kdo chce věřit chimérám, je to jeho věc.

kreja

#89 Re: Re:

2012-12-20 10:38

#88: Burger - Re:

Archiv Ministerstva Vnitra (tudíž váš, zápis jste provedli vy, a né žádný třídní nepřítel) f. 2357/HS PS OSH, bal. B/67, 1986. VÚA, spis OPv 720/86. Halt, všechno jste skartovat v tom vašem bordelu nestihli...

MIP

#90 Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 12:36

#82: Burger - Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Slušným lidem bych si nedovolil tykat, milý Burgře. Někomu, kdo je zastáncem takového odporného hnusu, jako je komunista Sloup, ovšem ano. Ostatně, vy soudruzi jste na tykání zvyklí, ne? A jestli chceš vidět zastydlého, opravdu superprimitivního stalinistu, tak se podívej na toho, koho se tu zastáváš!

Ona ostatně nejen čísla budou tvojí slabou stránkou. Také pochopení textu ti asi dělá dost potíže. Zde totiž NENÍ diskuse o tom, jaká koalice mohla nebo nemohla vzniknout, tu je diskuse, jestli v demokracii může hnus Sloup vylézt drze na veřejnost a ještě si nárokovat veřejné funkce. Jestli se taková stvůra může veřejně chlubit svými zločiny více než 20 let po pádu zločinného režimu, který na takovém lidském šmejdu stál. Jestli jsme jako národ tak tupí, že tohle svinstvo nám má ještě vládnout, koalice nekoalice.

Burger

#91 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 14:06

#90: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Až budu chtít znát primitivní pojetí dobra a zla, přečtu si buď tyto fantasmagorické komentáře, nebo Krkonošské pohádky....Tam se také dovím, že sojka bonzačka byla vlastně kladnou hrdinkou a Anče, Kuba a hajnej byli militantními bojovníky proti zlému Trautenberkovi. Pokud MIP, Kreja a podobné konzervy, které ustrnuly někde v době kamenné a nejsou schopni pochopit problematiku dnešní doby, mě budou přesvědčovat o bludech, které se dověděly od Zdeny Mašínové, iDnes nebo Boženy Němcové,tak nemám důvod tyto primitivy brát jako partnery k diskusi. Jen by mě zajímalo, který podnikatelský sebevrah by si něco takového kdy zaměstnal...Ale to ukáže budoucnost. Možná jako stínítka na lampu nebo věšáky na klobouky byste mohli se svými myšlenkovými pochody uspět.....Pro mě je důležité, že si tady můžete vesele plácat játrama, ale přesto krajská koalice zůstane nezměněná do roku 2016, než budou další volby...Díky těmto bojovníkům alespoň KSČM dostává konečně prostor v médiích a obecné mínění lidí je takové, že z nich mají všichni strach, protože se bojí, že odhalí nějaké problémy v hospodaření škol....Jo, kdo ví, co je v zákulisí těchto bojů a volby do PS v roce 2014 možná překvapí.....Už je na čase, aby KSČM získala vládní posty....

Burger

#92 Re: Re: Re:

2012-12-20 14:20

#89: kreja - Re: Re:

Skartaci provedl první polistopadový ministr vnitra Sacher...Čalfův a Havlův velký kámoš...V roce 1990 nechal spálit usvědčující materiály proti tehdejší vládní klice....

kreja

#93

2012-12-20 15:11

Skartaci čeho? Vy jste vážně šměšnej týpek... K vašemu dalšímu příspěvku. Docela jsem se u toho pobavil. Rady směrem k vašemu třídnímu nepříteli, koho má zaměstnávat... Sojka, Trautenberk, Božena Němcová, iDnes, Zdena Mašínová... Čéče vy v tom musíte mít boršč.

Burger

#94 Re:

2012-12-20 15:20

#93: kreja -

Pokud mi někdo řekne, že jsme v tom našem bordelu nestihli všechno skartovat, tak to byla záležitost Havla, Čalfy a Sachera, ti kouzlili s materiály StB, dokud nebyly odtajněny. Proč odtajnění trvalo 10 let? ...A sojka bonzačka je brána jako kladná hrdinka, stejně jako Čalfa, Havel, Dyba, Sacher, Salzman a ostatní estébácká táhla, která jsou dneska ukazována jako vzor....Krakonoš nikdy nebyl pro mě kladným hrdinou, ale pouhý idiot, který si v závěru přetáhl taková neschopná jelita od Trautenberga....Možná také budete mít štěstí a někdo si vás zaměstná až vystudujete nějakou pseudoškolu...I takové zázraky se dějí.

Burger

#95

2012-12-20 15:46

http://www.novinky.cz/domaci/288419-peake-na-obrane-skoncila-necas-ji-nechal-odvolat.html

Bylo by dobře, kdyby vládní krize byla konečně realitou a ne pouhou fikcí....Kéž by se co nejdříve konaly volby do PS a KSČM získala natolik silné postavení, že by ČSSD nezbývala jiná možnost, než zrušit Bohumínské usnesení...JUDr. Sloup by byl jistě výborným ministrem obrany a svůj post radního by mohl uvolnit jinému zastupiteli KSČM...Ale mám strach, že tak kvalitní náhradu by za něho zastupitelský klub těžko hledal.
MIP

#96 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 16:04

#91: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Nu Burgře, doufám, že se těšíš marně. Asi jako jste se těšili a ostatní oblbovali, že komunismus už klepe na dveře. Koalice možná vydrží, jestli i s ničemným Sloupem je velká otázka. Ono totiž i za toho ničemného socialismu mohl být člověk svině jen do určité míry. Máš pravdu, že Sloup (a KSČM) má teď popularitu, jde jen o to, zda o takovou, i při své tuposti, stojí. Zásadní problematika doby, problematika dobra a zla, není dnes až tak jiná. Jsou prostě lidé a jsou svině. Soudruh Sloup ukázal, kam patří. Jestli někdo superaktivně slouži zločinu, pak je prostě zločinec a na tom "problematika doby" sotva co změní. To se nedá jen tak vyprat, jako uniforma od krve obětí. Ty nebudeš ovšem o moc jiný: Sloupovi lezeš někam, sestra hrdinů boje proti dnes už zákonem uznanému komunistickému svinstvu je pro tebe hlasatelka "bludů". Samozřejmě soudruh Sloup hlásá jedině správné třídní názory: reakcionáře je třeba zastřelit! Proto je vhodný jako dozor nad školstvím. Fašisto-bolševik se v tobě nezapře: chtěl bys po vzoru svých Frontenkameraden od SS dělat z nesouhlasících stínítka na lampy (!!!!). Nic typičtějšího z tebe nemohlo vylézt. Ano, to bachaři od SS-Totenkopf z kůže těch, které při plnění čestné stranické povinnosti zastřelili na drátech kolem Buchenwaldu nebo Mauthausenu skutečně dělali. Rád bych věděl, kolik stínítek má bachař z drátů koncentráku, zvaného ČSSR, Sloup.

Burger

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 16:19

#96: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Jo zločinnému systému sloužila i prodavačka, která prodala estébákovi deset deka vlašáku a rohlík, protože, kdyby se všechny prodavačky domluvily, že estébákům nic neprodají, vymřeli by hlady....A uklízečka, švadlena, tkadlena, přadlena ap. pracovaly ve státních podnicích a tím posilovali socialistické národní hospodářství...Takže svatí jsou jenom ti, co se narodili po roce 89. Ti mají alespoň výborně vymyté mozky.... Ještě štěstí, že lidé s takovýmto viděním světa jsou příznivci stran, které už jsou mrtvé, protože si nedokážu představit, že by někdo s tímto uvažováním pracoval ve státní správě nebo samosprávě...To by byla teprve tragédie...To, co předvádějí současní vládní neumětelové je pouhým nácvikem na ekonomickou apokalypsu...Dnešní školy už nedokáží připravit studenty na raálné potřeby firem a institucí....

kreja

#98 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 17:14

#97: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Řek bych, celkem s jistotou, že ekonomickou apokalypsu jsme zažívali za komoušů cirka čtyřicet let. Na konec v KLDR v tom vesele pokračují dál. A jinak, zločinnému systému sloužil dobrovolně a s gustem profíka, právě absolvent Vysoké školy Sboru národní bezpečnosti, politruk Sloup. A ještě se tím chlubí:

Novoroční přání
JUDr. Václav Sloup | 30.12.2011 17:17 | id 39943 | nahlásit
Zdravím všechny pohraničníky pohraniční roty Ašská a přeji všem do nového roku 2012 zdraví, štěstí, osobní spokojenost a rodinnou pohodu. Přeji všem, aby ve zdraví přežili všechny novinky, které pro nás vláda do roku 2012 připravila. O půlnoci zavzpomínejme na dobu strávenou při ochraně státních hranic ČSSR, kdy jsme si mnohdy i na stanovištích připili teplým čajem. Vzpomeňme i na ty z nás, kteří již mezi námi nejsou!
Váš bývalý ZVP nyní pplk. vv. JUDr. Václav Sloup.
Burger

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 17:20

#98: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

LOL :-) :-) :-)..... To má zase někdo opravdu smysl pro humor...


Nepřihlášený uživatel

#100 Jirka

2012-12-20 18:02

Zdravím tu všechny soudruhy. Soudruhy komunisty, soudruhy příznivce komunistů, soudruhy nekomunisty a soudruhy ANTIkomunisty. Prostě všechny slušné lidi. (Někteří si dejte pozor, ať vám z toho pozdravu nepraskne cévka. :-)