Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa


Nepřihlášený uživatel

#201 Re: Re:

2013-01-17 21:48

#199: Burger - Re:

Pár let se o to ten obtloustlý politruk snažil, ne? Tolik o těch smyšlenkách. Jinak, na rozdíl od "poctivejch" (úplně vylízanejch) Kvasničků a pod., tenhle hrdina vychcaně zmizel počítat pašíky... Toho samozřejmě ničeho nezbavuje.

Burger

#202 Re: Re: Re:

2013-01-17 22:08

#201: - Re: Re:

Pašíky počítali prasečkáři. On prováděl komplexní účetní rozvahu proviantu celé brigády....U vás na škole účetní počítá záchody?....Je vidět, že ekonomika a účetnictví jsou pro tebe abstraktní pojmy, tak se obávám, že to nepochopíš :-). Žij si ve svém světě. Zažádej si o azyl v Bohnicích, aby se mojli o tebe postarat statní zřízenci. V reálném světě budeš vždy nepochopenej :-).


Nepřihlášený uživatel

#203

2013-01-19 13:12

No to musela bejt hlava mapa. Ostatně, bylo to vidět v ešusech. Panečku, meníčka jak víno...

Nepřihlášený uživatel

#205

2013-01-21 22:43

Zbabělý bolševik, zbaběle prchnul...

Burger

#206 Re:

2013-01-21 23:59

#205: -

Kdo prchnul? Vyhlásíme celostátní pátrání :-).


Nepřihlášený uživatel

#207

2013-01-22 02:37

Hledáme idiota, který by založil, zase nějakou neuvěřitelně přiblblou petici. Myslím, že není daleko...
Burger

#208 Re:

2013-01-22 08:26

#207: -

Těch přiblblých petic  je hafo, např. proti Baborové a Sloupovi...Ale každej, ať si založí petici, jakou chce. Třeba "Chceme Schwarzenberga prezidentem"....Sice jsem ještě nepotkal takovýho kreténa, kterej by si nedělal prdel ze Schwarzenberega, ale chápu i to, že třeba mezi tvými kámoši se takoví bytosti nachází, které ho považují za schopného nebo dokonce snad chytrého...A když už jsme u těch imaginárních bytostí, až budu chtít s nimi vykecávat, dám se na modlení nebo meditaci...Važ si toho, jsem ateista a a ty jsi jediná imaginární bytost, se kterou komunikuju...Ale už mě začínáš nudit, tak si najdi někoho, kdo vykecává s Bohem, Budhou, Aláhem nebo mimozemšťany...S tím si budeš jako fikce docela rozumět.


Nepřihlášený uživatel

#209

2013-01-22 17:29

Burger

#210 Re:

2013-01-22 20:28

#209: -

Žijeme ve svobodné zemi a jsem rád, že má každý možnost se bránit proti jakémukoliv nařčení nebo zneužití osobních údajů. Je zde zákon na ochranu osobních údajů, který byl jasně porušen. Zeman je pouze pisálek, který naštěstí nerozhoduje o pojetí zákona a už vůbec nemůže předjímat výsledek. Sloup je rozhodnut bránit se i soudní cestou, podat na iDnes, Deník, Zemana a samozřejmě Kotka civilní žalobu za poškození dobrého jména a vymáhat nemajetkovou újmu.....Navíc jsem rád, že má pan Sloup buldočí povahu a je ochoten hnát k zodpovědnosti i MV, že uveřejnilo rozhodnutí dříve, než byl informován sám....Takže je správné, že ho takto očerňují, protože si ke svému skromnému důchodu a mizernému platu náměstka hejtmana trošičku přilepší.....A vůbec není vytočenej, spíše naopak :-).


Nepřihlášený uživatel

#211

2013-01-22 20:46

On se snad za něco stydí? Že byl po základce zralej leda tak k lopatě? Na to jste přeci vy, bolševici hrdí, nebo ne? Vždyť, to vám dává právo rozhodovat jaké školy zrušíte. Jasně, vždyť vy žádné neznáte. Tak jsou asi zbytečné, ne? Je tedy fakt, že udělat Judra z maníka sotva vychodivšího ZŠ, to uměli pouze na fízlácký sorboně... To by v Plzni nadali ani náhodou... A je docela prča, že si ani soudruzi nedovolili nazývat absolventa vojenskýho učňáku kuchařem. Ten kuchařskej dorost byl nakonec vidět v ešusech, každej den.
Burger

#212 Re:

2013-01-22 21:04

#211: -

Nestydí, ale byl by blbej, kdyby z toho nevytřískal, co se dá....Jemu je srdečně jedno, co si kdo plácá. Z funkce ho může odvolat pouze výkonný výbor KSČM a to v žádném případě neudělá ani kdyby musel, protože nebude ustupovat ultimatům. Takže paradoxně těch pár zaplacenejch demonstrantů, petentů a blbounků, kteří se chtějí zviditelnit, mu dopomohlo, že ho v žádném případě neodvolají, on neustoupí. protože je šokován, že 500 lidí mu fandí a ty nechce zklamat. Proto jsem petici uzavřel, protože Sloupovi ten počet bohatě stačí....Takže já nevím, co je pravda na nějakém učňáku, ale vím, že mu vždy stačila rigorózní zkouška z práva....Titul JUDr. má nezpochybnitelný a doživotní. Když mu jako podnikovému právníkovi stači

u Dopravního podniku ML, stačí mu i dnes... Jinak jako zvolený zastupitel může mít třeba základní vzdělání, ale pokud ho zastupitelstvo zvolí radním nebo náměstkem, tak je radním nebo náměstkem.....Vyber si příští volební období stranu, buď zvolen do zastupitelstva a pokud ta strana bude mít koaliční potenciál, třeba v roce 2016 budeš taky náměstkem....:-).

 

MIP

#213 Baborová táhne, Sloup je na řadě!

2013-01-24 17:46

U nás v jihočesku komunistická baba Baborová konečně potáhne (ze "zdravotních" důvodů). Kdypak potáhne také "nemocný" esesák Sloup? Doufejme, že to nebude dlouho trvat a i on, při vší své lampasácké komunistické tuposti, uzná nejen "výsledek voleb", ale také jak ho lidé milují.
Burger

#214 Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

2013-01-24 19:14

#213: MIP - Baborová táhne, Sloup je na řadě!

Já vím a nahradí ji Vytiska za KSČM:-).Sloup má pevné zdraví, zatim měl jenom lehkou virozu, ale už je fit. Takže se chopil svého úkolu razantně a přeju mu mnoho úspěchů :-). U nás se za něho postavila i část ODS v Karlových Varech, která se zdržela alibisticky hlasování. Vyjádřili se, že respektují výsledek voleb a tím si nás docela i naklonoli. Jednou pomohou oni nám, podruhé zase my jim a to je správný přístup. U nás KSČM a ODS jsou kamarádi :-).

Slušňák

#215 Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

2013-01-24 23:57

#213: MIP - Baborová táhne, Sloup je na řadě!

Proč jste lidi tak zlí,ij,měli by jste se stydět

Sprosťák

#216 Re: Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

2013-01-25 11:08

#215: Slušňák - Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

Stydím se, stydím, za Sloupa i za jeho voliče: kdo je hloupý, volí Sloupy. Správnější dotaz by tedy byl:"proč jste lidi (někteří) tak blbí?"

Burger

#217 Re: Re: Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

2013-01-25 11:50

#216: Sprosťák - Re: Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

A stále nevím, koho volí ti chytří. Snad Kotka, se kterým nechce nikdo spolupracovat? My demokraté respektujeme soutěž politických stran a vítězi voleb vždy poblahopřejeme. Dělají to všechny civilizované strany, s vyjímkou Alternativy....Nebo spíše některých členů Alternativy. MUDr. Souček je člověk, který je vyjímkou. Nemá politické ambice a výsledky respektuje.

MIP

#218 Sloup je na řadě! A Burger zaspal dobu.

2013-01-25 17:38

#217: Burger - Re: Re: Re: Baborová táhne, Sloup je na řadě!

Zaspal jsi dobu, Burgře. Do módy jdou požadavky "přímé demokracie", třeba "ODVOLATELNOST POLITIKŮ" (rozumí se po jejich zvolení ve volbách). Sám soudruh Falmer-Filip, takto práskač STB-předseda KSČM, se vyslovil už nejednou na podporu této přímé demokracie. A naše demokratické odbory, vedené soudruhem Zapletalem jakbysmet (třeba na demonstraci k výročí 17.listopadu). Takže JE TO DEMOKRATICKÉ, přitroublý Burgře, volat po odstoupení. Pravda, soudruzi si to představují jako Hurvínci: odvolat jim nepohodlné (a také zvolené) politiky ano, soudruha Sloupa ne. Ale to budou muset napřed mít zase vedoucí úlohu, aby mohli určovat, kdo musí být odvolán a kdo nesmí být odvolán.

Doplň si, i se svým Součkem, vědomosti o tom, co teď mezi soudruhy letí a pak tu plkej!

Burger

#219 Re: Sloup je na řadě! A Burger zaspal dobu.

2013-01-25 22:34

#218: MIP - Sloup je na řadě! A Burger zaspal dobu.

A on už ten zákon je v platnosti? Jsem pro přímou demokracii, ale tví kámoši se jí zatím bojí  prosadit.A jinak Souček je za Alternativu, která tvrdě bojuje za Sloupovo odvolání....Nějak se ti to pomotalo. Mícháš banány a rajčata. Ale je to tvoje věc, tvoje fikce a žij si ve svém mikrosvětě plným bludů. Takže pokud mě náhodou považuješ za přitroublého, je to pro mě čest. Ty si rozumíš s dementama jako je Schwarzenberg, takže se s nima můžeš bavit o hovnech. To jsou témata, kterým určitě dobře rozumíte, politika je pro tebe složitou záležitostí.


Nepřihlášený uživatel

#221 Re:

2013-03-12 12:50

#4: -

Bodejď byste ho pane nepodporoval, když jste sám registrován jako pomocník stb.

hejk

#222 Re: A je to.

2013-03-14 19:02

#4: -

Seš velký komunistický tele-pecku mezi oči.Zkurvený  Stalinovský gauneři


Nepřihlášený uživatel

#223 Re:

2013-03-14 19:03

A co se má vyplnit sem?

#224 Re:

2013-05-01 12:33

#160: Burger -  

To jsou zlá ošklivá slova od prázdných lidí. Závidíte mu peníze, které dostávají disidenti jako třetí odboj od státu? Pan Tomáš Kábrt byl disident a měl otce komunistu, který nad ním držel ochranou ruku podobně jako nad Alexandrem Vondrou ministrem obrany jeho otec? Takže on nestudoval protože byl disident, ale protože studia flákal? Já znám pana Kábrta jako šikovného člověka. Studuje teologický seminář, má tři zaměstnání a to jako novinář, vedoucí oddělení komunikace církve a pracuje pro městský dům kultury v Sokolově. Přesně tam kde měl jeho otec taneční kurzy a to v době rekordní nezaměstnanosti. Dělá přednášky o komunismu i na škole kde učí jeho manželka. Protestuje se studenty a svými bratry a sestrami z církve proti Sloupovi. Zrovna dnes uveřejnil na stránkách církve kde je členem a vedoucím svoji fotku s oběťmi komunismu a zazpíval jim k tomu Václav Neckář. Jo a na Youtube je jeho video kde protestuje v Karlových Varech za propuštění Pussy Riot. Pan Kábrt je bojovník.

 

Člověk

#225 Nejdříve než píšete ...

2013-05-01 12:41

To jsou zlá ošklivá slova od prázdných lidí. Závidíte panu Kábrtovi peníze, které dostávají disidenti jako třetí odboj od státu? Jistě si je zaslouží. Pan Tomáš Kábrt byl disident a měl otce komunistu, který nad ním držel ochranou ruku podobně jako nad Alexandrem Vondrou (ministrem obrany) jeho otec? Takže on nestudoval protože byl disident, ale protože studia flákal? Já znám pana Kábrta jako šikovného člověka. Studuje teologický seminář, má tři zaměstnání a to jako novinář, vedoucí oddělení komunikace církve a pracuje pro městský dům kultury v Sokolově. Přesně tam kde měl jeho otec taneční kurzy a to v době rekordní nezaměstnanosti. Dělá přednášky o komunismu i na škole kde učí jeho manželka. Protestuje se studenty a svými bratry a sestrami z církve proti Sloupovi. Zrovna dnes uveřejnil na stránkách církve kde je členem a vedoucím svoji fotku s oběťmi komunismu a zazpíval jim k tomu Václav Neckář. Jo a na Youtube je jeho video kde protestuje v Karlových Varech za propuštění Pussy Riot. Pan Kábrt je bojovník.