Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

XXL

#151 Závidím jihočechům a karlovarákům

2013-01-09 20:11

Jsem z Brna a v Jihomoravském kraji bohužel nemáme takové kvalitní osobnosti jako je v Jihočeském kraji paní Baborová a u vás pan Sloup.Závidím vám i vašim studentům. U nás ten blbej Hašek má jen samé Švejky. Přeji panu Sloupovi mnoho zdaru a Vám, pane Burgere pevné nervy s tadytěmi neandrtálci. Oni přijdou na to, jak jsou blbí až budou chcípat mezi bezdomovci.
Burger

#152 Re: Závidím jihočechům a karlovarákům

2013-01-09 20:50

#151: XXL - Závidím jihočechům a karlovarákům

Děkuji za podporu. Vím, že v Jihomoravském kraji byla uzavřena koalice mezi ČSSD a podporovateli nejzločinnějšího systému v dějinách, kterým je křesťanství, tedy KDU - ČSL, ale, bohužel, volby u vás dopadly tak jak dopadly a ČSSD si měla z čeho vybírat. Vybrala sice špatně, ale aspoň levicoví voliči vědí, že volit ČSSD je promrhaný hlas. A proč volit ČSSD, když mohu volit KSČM.....A ti Neandrtálci mě nemůžou rozhodit, jsem rád, že tady plácaj ty svoje slátaniny, alespoň se mám čemu zasmát. To je jediná zábavná věc kolem politiky v poslední době, jinak ty kroky vlády jsou k pláči...Ale ve všem špatném hledám něco dobrého. Díky Nečasovi, Kalouskovi, Peak a ostatním neumětelům ODS, TOP 09, VV a LIDEM nám stoupají preference. Držím jihomoravákům palce, aby příště při volbách uvažovali lépe :-).


Nepřihlášený uživatel

#153

2013-01-09 23:24

Čéče koukám, ty už sem přispíváš sám sobě...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-10 01:35



Nepřihlášený uživatel

#155 Re: Re: Závidím jihočechům a karlovarákům

2013-01-10 10:20

#152: Burger - Re: Závidím jihočechům a karlovarákům

"....alespoň se mám čemu zasmát......" - my komunističtí lidožrouti a komunistické bestie se nejvíc smějeme, když někoho vraždíme nebo popravujeme. A když momentálně nemůžeme vraždit ani popravovat, tak se smějeme alespoň svým obětem v minulosti. To je správná komunistická prča!

MIP

#156 Svěřit komunistovi krajské školství

2013-01-10 10:36

...je stejné jako poslat pedofila se sadistickými sklony dělat vychovatele do mateřské školky.

"Poslední poznámka v žákovské knížce karlovarského záškoláka: Zastřelen při pokusu o nedovolené opuštění školy."

Nepřihlášený uživatel

#157 Re:

2013-01-10 11:33

#1: Petr -  

 Přesně tak. Je zajímavé, že se nikdo nepozastavuje nad tím, kolik mají na svědomí vražd třeba církve. Těm se ještě vrátí majetek, bez jakékoliv kontroly, včetně toho, na který nemají nárok.


Nepřihlášený uživatel

#158 Re: Re:

2013-01-10 11:43

#157: - Re:

Myslíš jako, soudruhu, že soudruhovi Sloupovi by se měl vrátit samopal, aby zase mohl "zastavovat narušitele". Případně neposlušné učitele.


Nepřihlášený uživatel

#159 Re: Re: Re:

2013-01-10 14:17

#158: - Re: Re:

Jo, Sloupovi škorpík, Burgrovi lopatu, pár stovek kilometrů ostnatýho drátu, něco hřebíků, skob a podložek a hurá za ochranou státní hranice...

Burger

#160

2013-01-11 08:14

http://www.naskrajmujdomov.cz/volby2010/kandidat-9-jihocesky_kraj.html

http://www.odscheb.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=76%3Arndr-ing-jaroslav-kocvara&catid=47&Itemid=90

Zkuste najít dva společné rysy pro ředitele dvou nejmilitantnějších škol proti radním pro oblast školství - třeboňského a chebského gymnázia....Ten modrej mor zaneřádil všechny instituce, včetně školství. Je nutné zjistit, co je v zákulisí, protože např ředitelem Thermalu je bývalý hejtman Karlovarského kraje Pavel a před Thermalem se koná 16.1. demonstrace proti Sloupovi....Zhrzená ODS si myslí, že když použije studentíky jako komparz, tak se dostane ke korytům....Jen tak dál. Je nutné konečně zjistit, zda chebské a třeboňské gymnázium jsou apolitické školy a zda poskoci Rásocha v Třeboni, Chára, Jalovec a další v Chebu nejsou pouze ředitelskými loutkami....Důkladná deratizace těchto škol je nutná a je zapotřebí zjistit, které školy a hlavně proč bojují...Vím, že na ISŠTE v Sokolově kdáká nějaký Kábrt o tom, jak trpěl za komunismu....To je zhrzený člen Alternativy. Tomáše Kábrta jsem znal před revolucí jako normálního kluka. Ale boj o koryto z něho udělal politického vězně, kterým nikdy nebyl. Nebyl vlastně vůbec vězněm. Měl rád život, pařby, mejdany a byl to pohodář....Zkuste se podívat, co dělal RNDr. Kočvara před revolucí a podle toho si udělejte úsudek, zda nebyl stejný komouš jako exhejtman Pavel :-).

Burger

#162 Re:

2013-01-11 11:16

#161: -

Takto vypadá odpověď bezejmenných idiotů. Veřejnost by ale měla vědět, co je v zákulisí hysterie proti Baborové a Sloupovi. Je nutno provést důkladnou lustraci ředitelů škol a zjistit, zda náhodou nemůže na jejich školách docházet k šikaně levicově zaměřených studentů nebo těch, které politika nezajímá. Na chebském i třeboňském gymnáziu určitě k takovýmto jevům dochází. Je nutné provést důslednou inspekci a samozřejmě účetní audity....Osobně zastávám názor, že na škole, kde se žádné nedostatky nenajdou, je udělaná inspekce špatně.

MIP

#163 Re:

2013-01-11 11:21

#160: Burger -

Ty budeš opravdu nenapravitelný nepoučitelný komunistický blbec. Než napíšeš příště zase nějaký žvást, tak si zjisti aktuální stav věci. Třeba že inspekce, kterou poslala komunistická baba Baborová na gymnázium v Třeboni nalezla všechno vpořádku, žádné zneužití.... To je debakl, co? První čin soudržky a hned šlápnutí do lejna. To je ta schopná komunistická radní. Teď mrcha vidí, že příště bude třeba začít těmi inspektory, ani ti nejsou poskoci komunistů. Asi na ně pošle inspekci z ÚV KSČM. Ta je postaví do latě - teda jestli, jak se komoušům přes všechno kádrování stávalo, se i tam nevloudil nějaký revizionista, pravičák, trockista ...

Tvoji deratizaci, komunistický zločinče Burgere, opravdu ještě miliony občanů této země pamatují. Vyhodit pro jiný názor než "vědecký" komunistickonacistický, zavřít jako špiona či sabotéra, popravit.... Víc nemusíš bolševický hnuse dodávat. Kdo by chtěl s takovým zločineckým hnusem si hrát na nějakou demokracii "výsledku voleb" by musel být idiot. Demokracie je pro demokraty, pro komunisty a nacisty být nesmí a nebude! Zločinci patří před soud! Zločinecké strany patří zakázat! Tatdy řvete jak svině kvůli politickému korytu pro JEDNOHO Sloupa a sami se chystáte MASOVĚ vyhazovat ze zaměstnání nepohodlné.

Mimochodem, musí tě to pěkně srát, co? Esesák Sloup má i s povinnými podpisy všech členů KSČ ubohých 400 podpisů. Gymnázia, která nejsou ochotná tancovat podle "výsledku voleb" (= vlády komunistických gangsterů) přibývají jak houby po dešti. Protestují mladí i staří..... Inu, vedoucí úloha Strany, zajišťovaná gestapem/STB a Sloupovskými vrahy na hranici koncentráku je v prde....

Burger

#164 Re: Re:

2013-01-11 11:33

#163: MIP - Re:

Ty blbe, ta inspekce byla z ministerstva a ministrem školství je Fiala. To, že ta inspekce nic nenašla a ten stupidos Rásocha kvákal žvásty vožralýho konmfidenta Veškrny, že pravda a láska zvítězila na lží a nenávistí, tak tady je zřejmé, že ta inspekce byla pouhé show...Zřizovatelem třeboňského gymnázia je snad kraj a názory České ústřední inspekce jsou irelevantní....To je důkaz, že inspekce byla provedena špatně, protože pokud je Rásocha apolitický, tak já jsem panna Orleánská. Jo a mimochodem, nesere mě to, protože příznivci nemají fb. Důležité je to, že těch 500 příznivců nechce Sloup zklamat. To jsou jeho sympatizanti a těm se zodpovídá. Odpůrci ho nezajímají, ti ho nevolili :-).

MIP

#165 Re: Re: Re:

2013-01-11 13:20

#164: Burger - Re: Re:

Možná jsem i blb. Ty jsi ovšem blb komunistický: u takového, podle vašeho guru-óbrblba Lenina, přerostla kvantita v zcela novou, vyšší kvalitu.... Takže, komunistický blbe, každým dotykem klávesnice jen zde předvádíš, jací jste vy komunisté zločinci. Inspekce nic nenašla, protože byla provedena špatně (a podle přání Strany najít měla a musela). (Mimochodem, to vás také štve, že inspekce nepodléhá rudé babě Baborové. Podstatné je, že jako typickou bolševickou mrzkou mstu si ji vyžádala baba Baborová nebo nějaký podobný bolševický grázl. Ministr Fiala s tím, ty ubožácký oblbovači, nemá co společného, šlo o komunistické účelové zneužití státní instituce). To jsem už napsal já, že dokud to tedy nebude inspekce z ÚV KSČM, tak není zaručen komunistický výsledek: obviněný MUSÍ být vinen. Tak to tu už bylo, to známe, o tom právě ti pamětníci chodí i dětem povídat, to je to, co bolševické lháře a zločince jako Burger a Sloup tak vytáčí: že se někdo stará, aby se na komunistické zločiny alespoň nezapomnělo, když už se nedaří jejich pachatele také za ně potrestat. A proto také nesmí grázl Sloup a podobní dostat žádnou další šanci, aby dělali to, co už jednou: na koho ukázali, BYL VINEN. Zavřít, popravit.


Nepřihlášený uživatel

#166 Re:

2013-01-11 16:55

#161: -

Já typuju to z tý ostrahy. To jsou většinou slušný paka.

Burger

#167

2013-01-12 00:12

Kdyby mi někdo vyprávěl, co jsou schopni někteří ichtilové ze sebe dostat za krávoviny, tak bych tomu nevěřil. To musí každej vidět, jinak by si všichni mysleli, že jsem si to vymyslel :-). Ale pokud si někdo myslí, že třeboňské a chebské gymnázium má dlouhou životnost, tak já mu jeho víru brát nebudu...Mgr. Baborovou neznám,ale musí to být laskavá dáma, když Kohoutová ještě stále dřepí na svém postu....JUDr. Sloup už má za sebou dvě obměny ředitelů. Je pylný jako včelička.A uzavřeme sázku, jak dlouho Kočvara zůstane ředitelem chebského gymnázia....Tak, pánové, začněte vybírat do klobouku, loterie začíná :-).

Burger

#168 A ještě malý dodatek

2013-01-12 00:54

Pokud si někdo myslí, že výměna postů je komunistický manýr, tak po revoluci se dělaly čístky daleko důkladnější. Všichni lidé, kteří sloužili svojí vlasti jako kontráši, estébáci, politruci, milicionáři ap. museli jít od válu a byli místo nich dosazeni převlíkači kabátů za OF, později ODS a jiných nedemokratických stran.....No a nyní, když jsou v kraji u moci komunisti, hold musí napravit křivdy minulosti....A to je dobře. A studentíci třeboňského a chebského gymnázia si představují, že budou rozhodovat o výsledku voleb...Óóóó, ti jsou naivní. Takto blbá naše generace nebyla :-).
MIP

#169 Re: A ještě malý dodatek

2013-01-12 12:59

#168: Burger - A ještě malý dodatek

Burgře, děkuji za tvé bolševické žvásty na podporu zločinců jako komunisté obecně a Sloup zvláště. Za tvá vyjádření, že oběti komunistických zločinů jsou k pobavení, že se začne pod Sloupem dělat "deratizace" a podobné perly, vystihující SKUTEČNÉ smýšlení a cíle komunistů. Udělal jsem výběr z tvých autentických výroků a předal je těm, kteří právě chodí diskutovat s mládeží na téma, jaký zločin byl a je komunismus. Tvoje slova nezapadnou, i ti, kteří tyto stránky nečtou a dokonce ani dosud neví nic o esesákovi Sloupovi se teď dozví, čeho by se zase dočkali, kdybychom Sloupy nezarazili včas. Piš dál. Otevře to oči mnohým.

Burger

#170 Re: Re: A ještě malý dodatek

2013-01-12 16:51

#169: MIP - Re: A ještě malý dodatek

Děkuji, alespoň mě proslavíš :-). Ať se o člověku mluví kladně či záporně, je jedno. Hlavně že se mluví. Svůj okruh příznivců už jsem si díky diskusi s tebou a ostatními tobě podobnými blby, našel....Ale pokud naštvu ještě nějaké politické vězně, budu to považovat za úspěch, kterého jsem se snažil docílit...Ještě jednou děkuji :-).

Burger

#171 Zeman je Bůh!!!!

2013-01-12 16:57

Mám dnes velice dobrou náladu, protože Zeman jasně převálcoval ostatní kandidáty a vypadá to, že asi se Schwarzenbergem postoupí do druhého kola, kde ho zašlápne jak štěnici....Konečně budeme mít prezidenta, kterého nám bude závidět celý svět....Zeman je můj favorit a po dvou největších debilech na pozici prezidenta konečně budeme mít někoho inteligentního a schopného...

Nepřihlášený uživatel

#173

2013-01-12 19:14

Myslím, že kníže bude dobrý prezident.
Burger

#175 Re:

2013-01-14 18:14

#174: -

Doufám, že válečnému veteránovi pustí film Četa. Nejenom on, ale i studenti by měli být seznámeni se zvěrstvy, která páchali američtí vojáci na nevinných ženách a dětech. Je nutné, aby se vyjádřil, zda je jako veterán z Vietnamu pyšný na to, jak znásilňovali děti před zraky svých rodičů a pak je chladnokrevně zastřelili nebo matky před zraky svých dětí....A zda se omluvili Vietnamcům za tak hrozné činy, které rozpoutaly i v USA vlnu demonstrací...Byla to totiž jediná válka, kterou Spojené státy  prohrály.