Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

kreja

#26 Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-17 10:58

#6: Stanislav - My z Pohraniční stráže

Co to melete, soudruhu? Vaše hrdinná, záslužná ochrana hranice spočívala víceméně maximálně v chlastacích jízdách Uazy  např. podél Lipna, v bílení benzínu z Péhámy apod... Krom toho, kdo prohlásí, že mu bylo ctí zadrátovat republiku směrem ven a nepřítele měl zásadně ve vnitrozemí, pak bych doporučil snad leda Chocholouška. A to, že nejste žádní vrazi, už je snad ,úplně mimo mísu. Jinak tedy, někteří elitní a gardoví příslušníci by samozřejmě netrefili skorem nic, páč byli imrvére pod vlivem...


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re:

2012-12-17 12:16

#14: - Re:

Nestydíš se za takové známosti?

kreja

#28 Re:

2012-12-17 13:12

#4: -

Servus Rudlo. I ty petičníku. No, ještě že ti zbylo alespoň tohle tlachání, co? Kontrarozvědku, jako tvůj domovský chlívek, ti po 89' rozprášili, dráty ti mrskli do šrotu, KáPíčko je samej plevel... Hroznej důchod, co? Na starobní ti ale nehrábli, ne? Nebo snad, co ta insolvence, už si to dal "na cajk"? Jinak je ale zase v něčem tahle doba dobrá, ne? Můžeš si sepisovat, podepisovat petice jaký chceš, kolik chceš a kdy chceš... Sám musíš uznat, že v době kdys rozdával jednadvacet vostrejch, sis o nějaký petici, tebou podepsanou, mohl jenom nechat zdát, nebo ne?

kreja

#29 Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-17 14:02

#7: - Re: My z Pohraniční stráže

...přátelštější, familiernější...

To jsou mi ale kecy. To jste si šli, tak nějak přátelsky a familierně, pochytat do lesa pár svých spoluobčanů, či co? A potom jste si o těch lovech, tak nějak přátelsky a familierně, pokecali při PŠM, pod vedením politruka, soudruha Sloupa? Samozřejmě, že když posléze povýšil, tak ho přestala politika, tak nějak zajímat, jelikož měl spoustu starostí se sčotem rotních vepřů, plně pod heslem "Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí!"

Vybrat přezdívku

#30 Kreja

2012-12-17 15:43

Můžou se sepisovat petice i blbě kecat....Ani jedno z toho sice nemá valný smysl, ale má to svoji symboliku. Je vidět, že pan Sloup nemá pouze odpůrce, ale i své příznivce.A ty samozřejmě nemůže zklamat. Proto dobrá zpráva pro všechny : Na svém postu zůstane minimálně do roku 2016....A v případě, že v dalších volbách bude mít KSČM takovou přízeň voličů, jako v tomto roce, tak i nadále....Parlamentní volby možná KSČM katapultují i do vlády...Jo, to by byla paráda. Tak uvidíme, nechme se překvapit. Míru zdar!!!! A práci čest !!!! Jak zní heslo pohraničníků : Neprojdou!!!!
BACHANAKK

#31

2012-12-17 16:17

S fašisty a s komunisty se nemluví!Na ty se musí dávat pozor!! L i d é   b d ě t e ! ! !


Nepřihlášený uživatel

#32 Re:

2012-12-17 16:23

#31: BACHANAKK -

Lidé bděte!!! Říkal Julius Fučík, ikona boje proti nacismu a symbol komunismu.

Jirka

#33 ...

2012-12-17 17:09

Komunisté? Ti jsou na světě jen díky nekomunistům, jen díky světu, který nekomunisté ovládli. Jsou trestem pro nekomunisty, trestem pro ty, co mám dnes a tomuto světu vládnou. Dokud nekomunisté nezmizí v propadlišti dějin, komunisté tu budou stále. Takže ANTIkome, máš navždy smůlu... Komunisté jsou tvůj trest. Tečka.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-17 17:11


Ánri

#35 Re: Čest

2012-12-17 19:18

#9: Martin Chára - Čest 

 Pane Cháro !  V čem  vy vlastně  vidíte demokracii?   V tom jak dnešní  mafie řídí tento stát a poctivost se nevyplácí, dovolat  se práva je tak obtížné.  Přál bych  vám  pouze  na jeden rok  být  bez práce,  bez domova, marného domáhání

se  příspěvků.  Nevím zda by na vás zapůsobilo vyndavat pohozené nemluvně z popelnice a pod.  věřte že komunistům

budou preference přibývat i proto vaší vůli !§

 

Komomlať

#36 Re:

2012-12-17 21:16

#4: -  

 Hele, spolusoudruh z VUMLU se ozval.... :)


Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2012-12-17 22:56

#2: Anička -

Za komunistů jste měla školství? A nechali Vás studovat i s "nevhodným" původem? A zdravotnictví? Známému s rakovinou tehdy primář onkologie řekl:"Jestli máte příbuzné na Západě, ať Vám pošlou léky. Jinak pro Vás nemohu nic  udělat!"

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-12-17 22:57



Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-17 22:59

#10: - Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Vážený pane Burgere,

můj táta byl voják a pohraničníky vždycky pohrdal. Říkal o nich, že jjsou to takoví chovatelé psů s puškou.

Jalovec

#40 Re: Re: Čest

2012-12-17 23:06

#12: prezident havel - Re: Čest

Soudruhu prezidente,

který prosperující stát jsi měl na mysli? SRN (vlastně pro Tebe NSR)? USA? To ekonomicky zaostávající Československo s nedostatkovým toaletním papírem a žigulíky na pořadník určitě ne, viď?

Jalovec

#41 Re:

2012-12-17 23:08

#16: -

Přestanete tedy, milí Komančové, protestovat proti vládě? Vždyť je také demokraticky zvolena.


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-17 23:44

#39: - Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Hmm, tak já jsem neměl psa ani pušku. A to, že byl voják, tak asi ví, že dostal povolávací rozkaz a nemohl ovlivnit, jestli půjde k tankánům, dělostřelcům, motostřelcům nebo péesákům...Tedy pokud byl záklaďák. Pokud byl lampasák, tak ta situace byla asi jiná...Ale to nemohu soudit.


Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 10:00

#42: - Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Neoblbuj! Nebo jestli o tom nic nevíš, tak mlč! Jestli půjde k pěšákům nebo tankistům skutečně byla loterie. Péesáci bylo ovšem něco zcela jiného: tam byly nutné kádrové předpoklady, tam strana zdaleka neposlala každého. Přinejmenším musel pocházet z prověřené, bolševické rodiny, žádní příbuzní v zahraničí ani žádné styky se zahraničím. Když to byl blbec aktivní v ČSM tak ještě lépe. Že i při takovém výběru se strana někdy škaredě spletla a vojáček nám zdrhl přes čáru je jen potěšitelným dokladem toho, že někdy i děti z prokádrovaných rodin měly svůj mozek......

kreja

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 10:40

#43: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Neberte to tak vážně... K PS se dalo dostat poměrně jednoduše. Třeba tak, že se člověk vybodnul na jakýsi předvojenský výcvik, který organizovalo ObVS. Nemusel mít v rodině nikoho u komoušů ani jinak angažovaného. nemusel být ani v SSM. Celkem běžně se stávalo, že VKR zjistila u Péesáka příbuzný v Rakousku klidně po roce na pohraniční rotě. V tom jejich bordelu nic zvláštního. S těma svazákama  to fungovalo jednoduše. Kdo je v SSM krok dozadu, ostatní vyfotit... Cestou do civilu potom jednoduše stačilo mrsknout průkazku SSM z okna vlaku a v práci tomu svázovi říct, že už jsem zase "vystůpil".


Nepřihlášený uživatel

#46 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 10:44

#43: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Jasně, Nějaký Jakub Turek, velký bojovník proti Sloupovi, který ho znal jako gumu a zelený mozek tvrdil, že šel k PS za trest....Tak nevím, asi se vy bojovníci nejste schopni domluvit...Já jsem sice byl u PS, ale protože jsem byl řádně prověřen, šel jsem do Dolního žandova ke krumpáči a lopatě...Tím pádem PTP byli také prověření bolševici :-). Ještě štěstí, že tyto hlody bezduchých bojovníků proti panu Sloupovi beru s nadhledem....Nemůžu chtít, aby jednobuněčný organismus pochopil teorii relativity, tak po těchto bezduchých hmotách nemůžu chtít, aby byli schopni smysluplného logického úsudku.


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 11:02

#45: kreja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Já jsem neměl z čeho vystupovat, protože jsem nikdy do SSM nevstoupil.Nebyl jsem jiskrou ani pionýrem....Jen tak pro formu, abyste byli schopni si nějak srovnat myšlenky...Mí spolužáci sice byli pionýři a potom svazáci, pocházeli z komunistických rodin a skončili většinou u bigošů...Sice jako písaři nebo na péešce, kdy potom dělali např, velitele družstev, ale u PS jich moc neskončilo...Měl jsem pratetu v Německu a kontráši mě měli stále na paškále...Ale to je pro vás dost imaginární hodnocení...Na lidi vašeho formátu to musím objasnit pomocí jablíček a hruštiček...Hruštička na jabloni nevyroste, i když vás o tom budou ctihodní kantoři na biologii přesvědčovat...Ale můžete vytvořit různé hybridy.....A těch hybridů se po revoluci vytvořilo hafo.....Výrazní svazáci - nástěnkáři a pozdější militantní komunisti vyřvávali po revoluci, jak bojovali...Jako Fischer, Nečas, Němcová, Parkanová a ostatní soudruzi a soudružky, hrdinové socialistické práce.

kreja

#48 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 11:38

#47: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

Nerozčilujte se. Máte potom problém z pochopením psaného slova... Já jsem reagoval na vaši stovykřičníkovou reakci pouze proto, abyste viděl, že k PS se na ZVS dalo dostat celkem jednoduše. Nemusel jte mít nikoho z rodiny v KSČ, LM apod. Nemusel jste být v SSM, KSČ, Svazarmu a co já vím kde ještě. Nebyl jsem nikde. Přišel mi jednoduše povolávací rozkaz. Přesně můj případ. Že tam byli kluci s příbuznými v Rakousku (co já vím) a že jsem byl vstoupen do SSM cirka na dobu sedmiset dní... Jinak poměrně "normálně" se mnou  (než mu teda náhodně našli nějakou nevyhovující korespondenci, dosluhoval na brigádě) bouchal i třeba pozdější grafik Studentských listů. V tom jejich bordelu to prostě tak bylo.


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-18 11:44


Nepřihlášený uživatel

#50

2012-12-18 11:50

http://www.novinky.cz/domaci/288103-odklad-prezidentske-volby-by-unudil-i-certa-boji-se-schwarzenberg.html
Pro ty, co si myslí, že dnešní bojovníci proti režimu se jako bojovníci narodili.....Pan Schwarzenberg mluví strašně hezky o Vladimíru Dlouhém.Pro mladší ročníky musím vysvětlit, že Dlouhý byl předlistopadový náměstek ministra práce a sociálních věcí a po listopadu ministrem tohoto rezortu...A pan Čalfa, velký Havlův kamarád, byl místopředseda Adamcovy vlády a polistopadový premier....Havel byl bojovníkem proti komunistickému režimu asi jako Hitler matkou Terezou.