Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post

Burger

#82 Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-19 18:30

#81: MIP - Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Cenzura tady očividně žádná není, protože je vidět, že i takovéto názory jsou zde prezentovány, aniž by byly odstraňovány.....A čísla byla vždy spíše mojí silnou stránkou, proto jsem pochopil, že jiná koalice ani vzniknout nemohla. Ale to bych asi těžko primitivním stalinistům, kteří si mezi sebou tykají, vysvětloval. Na to kapacita jejich mozků rozhodně nestačí...

Odpovědi

MIP

#90 Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 12:36:54

#82: Burger - Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Slušným lidem bych si nedovolil tykat, milý Burgře. Někomu, kdo je zastáncem takového odporného hnusu, jako je komunista Sloup, ovšem ano. Ostatně, vy soudruzi jste na tykání zvyklí, ne? A jestli chceš vidět zastydlého, opravdu superprimitivního stalinistu, tak se podívej na toho, koho se tu zastáváš!

Ona ostatně nejen čísla budou tvojí slabou stránkou. Také pochopení textu ti asi dělá dost potíže. Zde totiž NENÍ diskuse o tom, jaká koalice mohla nebo nemohla vzniknout, tu je diskuse, jestli v demokracii může hnus Sloup vylézt drze na veřejnost a ještě si nárokovat veřejné funkce. Jestli se taková stvůra může veřejně chlubit svými zločiny více než 20 let po pádu zločinného režimu, který na takovém lidském šmejdu stál. Jestli jsme jako národ tak tupí, že tohle svinstvo nám má ještě vládnout, koalice nekoalice.