Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post

MIP

#90 Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 12:36

#82: Burger - Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Slušným lidem bych si nedovolil tykat, milý Burgře. Někomu, kdo je zastáncem takového odporného hnusu, jako je komunista Sloup, ovšem ano. Ostatně, vy soudruzi jste na tykání zvyklí, ne? A jestli chceš vidět zastydlého, opravdu superprimitivního stalinistu, tak se podívej na toho, koho se tu zastáváš!

Ona ostatně nejen čísla budou tvojí slabou stránkou. Také pochopení textu ti asi dělá dost potíže. Zde totiž NENÍ diskuse o tom, jaká koalice mohla nebo nemohla vzniknout, tu je diskuse, jestli v demokracii může hnus Sloup vylézt drze na veřejnost a ještě si nárokovat veřejné funkce. Jestli se taková stvůra může veřejně chlubit svými zločiny více než 20 let po pádu zločinného režimu, který na takovém lidském šmejdu stál. Jestli jsme jako národ tak tupí, že tohle svinstvo nám má ještě vládnout, koalice nekoalice.

Odpovědi

Burger

#91 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 14:06:23

#90: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Až budu chtít znát primitivní pojetí dobra a zla, přečtu si buď tyto fantasmagorické komentáře, nebo Krkonošské pohádky....Tam se také dovím, že sojka bonzačka byla vlastně kladnou hrdinkou a Anče, Kuba a hajnej byli militantními bojovníky proti zlému Trautenberkovi. Pokud MIP, Kreja a podobné konzervy, které ustrnuly někde v době kamenné a nejsou schopni pochopit problematiku dnešní doby, mě budou přesvědčovat o bludech, které se dověděly od Zdeny Mašínové, iDnes nebo Boženy Němcové,tak nemám důvod tyto primitivy brát jako partnery k diskusi. Jen by mě zajímalo, který podnikatelský sebevrah by si něco takového kdy zaměstnal...Ale to ukáže budoucnost. Možná jako stínítka na lampu nebo věšáky na klobouky byste mohli se svými myšlenkovými pochody uspět.....Pro mě je důležité, že si tady můžete vesele plácat játrama, ale přesto krajská koalice zůstane nezměněná do roku 2016, než budou další volby...Díky těmto bojovníkům alespoň KSČM dostává konečně prostor v médiích a obecné mínění lidí je takové, že z nich mají všichni strach, protože se bojí, že odhalí nějaké problémy v hospodaření škol....Jo, kdo ví, co je v zákulisí těchto bojů a volby do PS v roce 2014 možná překvapí.....Už je na čase, aby KSČM získala vládní posty....