Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post

Burger

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 16:19

#96: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Jo zločinnému systému sloužila i prodavačka, která prodala estébákovi deset deka vlašáku a rohlík, protože, kdyby se všechny prodavačky domluvily, že estébákům nic neprodají, vymřeli by hlady....A uklízečka, švadlena, tkadlena, přadlena ap. pracovaly ve státních podnicích a tím posilovali socialistické národní hospodářství...Takže svatí jsou jenom ti, co se narodili po roce 89. Ti mají alespoň výborně vymyté mozky.... Ještě štěstí, že lidé s takovýmto viděním světa jsou příznivci stran, které už jsou mrtvé, protože si nedokážu představit, že by někdo s tímto uvažováním pracoval ve státní správě nebo samosprávě...To by byla teprve tragédie...To, co předvádějí současní vládní neumětelové je pouhým nácvikem na ekonomickou apokalypsu...Dnešní školy už nedokáží připravit studenty na raálné potřeby firem a institucí....

Odpovědi

kreja

#98 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-20 17:14:03

#97: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Řek bych, celkem s jistotou, že ekonomickou apokalypsu jsme zažívali za komoušů cirka čtyřicet let. Na konec v KLDR v tom vesele pokračují dál. A jinak, zločinnému systému sloužil dobrovolně a s gustem profíka, právě absolvent Vysoké školy Sboru národní bezpečnosti, politruk Sloup. A ještě se tím chlubí:

Novoroční přání
JUDr. Václav Sloup | 30.12.2011 17:17 | id 39943 | nahlásit
Zdravím všechny pohraničníky pohraniční roty Ašská a přeji všem do nového roku 2012 zdraví, štěstí, osobní spokojenost a rodinnou pohodu. Přeji všem, aby ve zdraví přežili všechny novinky, které pro nás vláda do roku 2012 připravila. O půlnoci zavzpomínejme na dobu strávenou při ochraně státních hranic ČSSR, kdy jsme si mnohdy i na stanovištích připili teplým čajem. Vzpomeňme i na ty z nás, kteří již mezi námi nejsou!
Váš bývalý ZVP nyní pplk. vv. JUDr. Václav Sloup.
MIP

#106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 10:42:04

#97: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Ano, zavřeni v koncentráku, museli mu sloužit všichni. Jen Burgeři ovšem nechápou (je to nad jejich duševní síly a mimo jejich chápání něčeho, čemu se říká morálka), že ač byli za dráty oba  - vězeň (tedy prostý občan ČSSR, který nic neudělal, měl jen smůlu, že se narodil v nesprávnou dobu na nesprávném místě) i jeho péesácký bachař a nejednou i kat - že je v jejich postavení a odpovědnosti  opravdu malinký rozdíl.....

Ano takhle se "hájil" nejeden esesák, takhle se hájili i ti nemnozí vrazi PS, kteří se vyjímečně přece jen dostali před soud. Už žádné hrdé plnění nejčestnější stranické povinnosti, služba straně a lidu proti rozvracečům a narušitelům ..... jen trapné vymlouvání se na "dobu". Jsme diametrálně různí, Burgře, ty a já. Ty patříš k nim, k těmto bezectným katovským pacholkům, já jsem vždy na straně druhé, na straně těch, kteří už tenkrát věděli, že žádný, třebas stranou miliónkrát prověřený a pověřený pohůnek, nad nimi nemá nějaké právo esesáckého dozoru.

Kdybych přijal "logiku" tupé péesácké hlavy, tak by ta "prodavačka" vlašského salátu musela na Kvildě nebo ve Volarech podezřelému "narušiteli" do toho salátu přidat jed. Aby ho "zastavila" ,stejně jako "zastavovali" vrazi od Sloupa svým samopalem. Přesto asi takové prodavačky nebyly. Sloupové bohužel ano.