Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #1472 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-26 12:40

#1458: občan ČR - Podporuji paní Baborovou

Na sprostotu odpůrců si zde stěžuje nejeden „nestranický“ občan, ve skutečnosti komunistický propagandista. Pro mne je nesrovnatelně větší sprostotou, než je oprávněně použít k označení komunisty nějaké méně slušné slovo, sprostá a drzá komunistická lež, kterou takové příspěvky jako „Podpora Mgr. Baborové“ od "občana ČR"představují. Jinak řečeno: komunistický vůl se domnívá ve své tupé lebce, že může beztrestně dělat voly z druhých.

A snaží se: bláboly o „práci pro každého“, neexistenci „žebráků“, "raději ve frontě na banány než před Úřadem práce" a podobné perly se tu do zblbnutí opakují – 100 krát opakované komunistické lži se mají stát pravdou. Práce pro každého: kolik desítek ba stovek tisíc lidí komunisti na hodinu vyhodili z té práce, zaručené pro každého! Pamatuji, jak kádrovácký bolševický hajzl mi při jednom vyhazování řekl: „Teď vás pro vaše protisocialistické postoje propustíme. Novou práci neseženete a do tří neděl vás zavřou jako příživníka“. Tak vypadala ta "jistá práce" za socialismu. Ti "neexistující" žebráci - o ty bylo "postaráno" v "nápravně-výchovných zařízeních".

Jiný komunistický kretén "Chodím volit" zde píše, jak mu nechybí „cestování“.Mám dodnes schovaný dotazník kádrového oddělení, který museli jako první při „žádosti“ o „povolení“ zahraniční cesty vyplnit všichni žadatelé. Jeho podstatou bylo uvést, co může žadatel zanechat v ČSSR po dobu svého pobytu v zahraničí jako zástavu (!!!). Nejcennější byly vlastní děti. Špatný nebyl ani hodnotný dům (všude se uváděla cena) nebo vyšší úspory v bance. Malou hodnotu jako záruka měl „družstevní“ byt a zcela bez ceny byli staří rodiče. To byla svoboda a humanita komunismu v praxi, tak vypadal otrokářský komunistický systém ještě v druhé polovině XX.století ! Na dodržování "pořádku na hranicích" ("hranice nejsou korzo" podle zločince Husáka) pak dohlížel krvavý Sloup se svými pohůnky s vymytými mozky, kteří na hranicích „zastavovali“ kulkami ze samopalu ty, kteří neměli hodnotné záruky nebo jim tyto záruky byly u komunistické vrchnosti stejně prd platné…. Komunistickému kretenovi, říkajícímu si "občan ČR", ani nedochází, jak ponižující bylo, že nějaký zločinec typu Sloup se chopil (nebo byl jinými, ještě většími zločinci pověřen) hlídat bezúhonné spoluobčany jako dobytek v ohradě…. Tak by se dalo pokračovat hodiny a hodiny. Bolševičtí oblbovači a prostí lháři ovšem cílí na ty, podle nich „zblblé“ studenty, kteří to podle soudružky Baborové sami nezažili a proto o tom nic nevědí a nemají tedy do toho co mluvit. Proto sprostí bolševičtí lháři se tak snaží. Proto potřebují lidský odpad, ty Baborové a krvavé Sloupy tam, kde bude možné vymývat zase mozky mladé generace. Protože ti mladí to "nezažili", ale jsou inteligentní a proto si o tom "něco" zjistili. Proto tak rozzuřili poctivé "nestranické" bolševiky, co chodí k volbám. Proto má strana komunistických zločinců pro ně jediné osvědčené léčení z jejich "zblblosti" - vymytí mozků komunistickou lží. To nesmíme dopustit.

Také jsem bezpartijní a chodím k volbám. Můj hlas komunističtí zločinci a pomahatelé zločinců nikdy nedostanou!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...