Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#1451 Re: Jen si studentíci pěkně zastávkujte-

2012-12-24 12:09

#1445: život Vás naučí - Jen si studentíci pěkně zastávkujte-

".....až by je fašistický úředník lustroval do třetího kolena jestli nejsou židé...." Být tebou, bolševický blbe, tak bych takovéto argumenty raději nevytahoval a pokd jde o "lustrování" kvůli původu, tak být komunistickým blbem, raději mlčím jak zařezaný. On ten "fašismus" je zcela roven komunismu a zažili jsme to.

ti "zblblí" studenti TOTIŽ PRÁVĚ nechtějí, aby je KOMUNISTICKÝ kádrovák lustroval do třetího kolena, jestli nepochází z buržoasní rodiny...

Takže se nediv studentům, v každém případě inteligentním mladým lidem, kteří se o tom něco dozvěděli od těch, co to zažili, že na rozdíl od bolševických tupých nepoučitelných hlav TOHLE PRÁVĚ NECHTĚJÍ. Nechtějí Baborovou a podobné zrůdy, které se lustrováním druhých do třetího kolene živily celých 40 let.


Nepřihlášený uživatel

#1452

2012-12-24 12:13

Naříkáte tu na "sprostotu" druhých, rudý ksindle? A znáte "na hrubý pytel hrubá záplata"? Já se obávám, že se sprostou rudou lůzou ani jinak mluvit nelze, ona ta lůza jinému nerozumí.
sockomanc hurvinek Sobotka

#1453 komunisticti kokoti

2012-12-24 12:32

vesele vanoce vsem krome bolsanu co pedepsali tuto zrudnou petici. rakovinu a sifilis na vas komancove mate to uz spocitane. cau vy blbove
Satan rohatej

#1454 Pekelné Vánoce

2012-12-24 13:38

Nazdar rudý stvůry, že nevíte, co si uděláme u nás v pekle k štědrovečerní večeři?
Budem smažit bolševiky jako vy, přílohou bude baborový salát z tý vaší zrůdy baborový a zajíme to třešňovým kompotem. Mňam, to se nadlábnem!

Fr.Růženec

#1455 podpora Mgr.Vítězslavě Baborové

2012-12-24 13:54

Myslím si, že organizátoři toho štvaní proti výsledkům voleb ohrožují závažným způsobem demokracii v této zemi. A to tím, že se snaží šířit politickou, rasovou a náboženskou nesnášenlivost, omezovat základní svobody dané ústavou,svobodu myšlení vůbec. Organizátoři těchto akcí by měli za to stát před soudem a rozhodně by neměli mít sami možnost zatahováním politiky do škol působit na mládež.
Franta

#1456 podpora Mgr.Vítězslavě Baborové

2012-12-24 14:09

Myslím si, že organizátoři toho štvaní proti výsledkům voleb ohrožují závažným způsobem demokracii v této zemi. A to tím, že se snaží šířit politickou, rasovou a náboženskou nesnášenlivost, omezovat základní svobody dané ústavou,svobodu myšlení vůbec. Organizátoři těchto akcí by měli za to stát před soudem a rozhodně by neměli mít sami možnost zatahováním politiky do škol působit na mládež.
Pablbkova bradavice

#1457 Smích

2012-12-24 15:10

Fuj to je rudýho slizu co se tady slízá můžu vám říct jenom jedno: komanči ste fakt vemena můžou vás volit jenom ubožáci co nemaj ani základní školu IQ tykve studenti z Třeboně z vás serou smíchy LOL :)
občan ČR

#1458 Podporuji paní Baborovou

2012-12-24 15:41

Zažil jsem éru KSČ:Měl jsem práci a nemusel jsem se strachovat že o ni přijdu,fungovalo školství,zdravotnictví,stavěly se v akci "Z" školky,jesle a kulturáky.Stát nežil z půjčky a nebyl tak velký státní dluh.Pro novomanželé tu byl přednostně byt s bezúroční půjčkou s odpisem na narozené dítě....Viděli jste někde někoho žebrat?!
Žiji v dnešní době tunelářů.Mám strach jít za doktorem-jsou to u mne čím dál tím více arogantnější lidé kteří vidí místo pacienta body (jsou vyjímky).Co stát dělá pro mladé lidi?Mohou přece vycestovat do zahraničí..
Dnes se jen jedna strana s druhou dohadují a nevládnou jen tunelují.Propouštět lidi,rušit závody kdy zahraniční kupec  po ani né jednom roce tento zbourá.A stále zvyšovat daně?To nám říká i současný prezident že je to nesmysl.Co ti mladí proti té paní mají?Dejme ji šanci.Jsou to přece demokratické volby a ty nám říkají že některým lidem se konečně otevřely oči.
JSEM BEZPARTIJNÍ A CHODÍM K VOLBÁM

Chodím volit

#1459 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-24 17:31

#1458: občan ČR - Podporuji paní Baborovou

Přesně tak.  Člověk měl jistotu práce, měl pak i peníze . A že jsme nesměli do ciziny? No a co? Dneska tam můžeme a kolik lidí toho využívá?  Někteří si celý  rok berou u pusy, šušní peníze, pak vyjednou do Chorvatská , kde týden baští domací paštiky a konzervy a pak se můžou tak maximálně kochat fotkama v počítači a rok zase škudlí, protože jim tento výlet udělal díru do rodinného rozpočtu.

Většina lidí v tomto státě řeší existenční problémy, jak zaplatit nájem, a to v případě, že se netísní v jednom domě s prarodiči a rodiči, rodiče se vzdávájí svých koníčků, aby mohli zaplatit školné za kroužky svých dětí , protože každý rodič si odpustí u sebe, ale své děti neošidí.

A bývá mi smutno, když vidím, jaké jsou mezi dětmi rozdíly. Kolikrát jsem slyšela, jak se děti posuzovaly podle nejnovějšího typu mobilu, a kdo neměl dotykáč byl samozřejmě pasován na socku. Kde to jsme? Tohle opravdu studenti  třeboňského gymnázia chtějí? To jsou opravdu tak hloupí??? Copak do této doby byli vychováváni v nějakém vakuu, že nepřišli do styku se skutečnou realitou?

Znám  studenty, kteří přihlouplou petici pana Rosochy nepodepsali, protože  řekli, že od rodičů znají i druhou stranu.

Znám studenty, kteří  chodí každý den 4 km do jiné vesnice na autobus, který je odveze do školy. A proč? Protože přes jejich vesnici ráno autoubus nejezdí, je zrušený.

Za každého počasí, v dešti, mlze, sněhu a mrazu jdou každý den 4 km na zastávku!!! Vážení studenti, připadává vám to férové? Mají všichni stejné podmínky ?

Věřte, že v tomto státě jsou lidé, kteří musí vyjít z mizerného platu. Kolik lidí by pracovat chtělo a práci nemůžou najít. Kolik vysokoškoláků zastává místo, na které stačí středoškolské vzdělání. Kolik středoškoláků skončilo " u lopaty" .

Proč si na besedu nepozvete matku- samoživitelku, která vychovává 2 malé děti, pracuje jako prodavačka a bývalý partner jí neplatí alimenty??? Teprve potom byste poznali skutečnou realitu.

Studenti se zmohli pouze na vulgární projevy.

To je způsob komunikace? Když se mnou někdo nesouhlasí, tak mu prostě vynadám ?

A k smíchu byli i ti hejskové,co šli " radit " panu hejtmanovi.

Všem slušným lidem, ať už volí jakoukoliv politickou stranu, přeji krásný Štědrý večer.

Zároveň také vyjadřuji podporu paní Baborové, panu Zimolovi a všem dalším slušným politikům.

Paní Baborová, já vím, že poslední týdny pro Vás byly náročné, ale je stále mnoho slušných lidí, kteří za Vámi stojí.

Je smutné, k čemu se snížil Rosocha a k čemu se propůjčili jeho studenti.

 

 

Bart

#1460 Fučíkův ocas

2012-12-24 17:40

Rolničky prdlačky,
komanči jsou na sračky,
Leninova mumie
dokonale uhnije
nesnášíme Stalina,
zpívá naše rodina,

hihi hehe :)

Pro dutý rudý mozky:

www.zrusmekomunisty.cz

www.dekomunizace.cz


Nepřihlášený uživatel

#1461

2012-12-24 18:27

Jsem jednoznačně pro dodržení povolebních dohod vítězů , i když jde o KSČM .
Můj soukromý názor je pak ten , že největší strach ze souč. KSČM nemají řadoví občané , ale bývalí kariérističtí soudruzi , kteří vyznávají pouze jedinou politiku a tou je vlastní prospěch a majetek a po r. 89 okamžitě převlékli kabáty . A ti zřejmě stojí i za vymýváním mozků dnešní mladé generace . Kdyby se právě takových dnešní polit. scéna zbavila , bylo by možná o hodně více slušnosti v politice a stát by možná nebyl rozkraden jako dnes .
Pavel R.
demo

#1462 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-25 08:44

#1459: Chodím volit - Re: Podporuji paní Baborovou

Vážený pane, napsal jste to moc hezky. Taková je realita. Věřím, že většina studentů, kteří protestují, je slušných. Ale ještě jsou příliš mladí a nezkušení, nedovedou objektivně posoudit minulost ani současnost. Vina je na straně těch, kteří s nimi manipulují (studenti o tom ani neví).

Každá mince má dvě strany. Milí studenti, snažte se získávat historické pravdy i z jiných pramenů a nespoléhejte jen na to, co se dozvídáte ve škole. Oprostěte se od vulgarit a hloupých "výkřiků". I podle příspěvků zde se pozná inteligence pisatelů.

Rudí smrdí

#1463 Grg prd grc heh

2012-12-25 13:41

Nazdar komanči vy ste eště nevychcípali? V novym roce to napravíme, co tomu říkáte vy trotli?
Klitoris Marty Gottwaldový

#1464

2012-12-25 13:49

Mrdám všechny rudý zrůdy!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1465 Školní inspekce

2012-12-25 19:55

tyto "krásné" studenstské komentáře, jistě potěší školní inspekci,která se na Rosochu chystá. Určitě za ně dostane kladné body :-)))))
Bože, vy jste takoví ubožáci, k zblití.
A pak, že modrá je dobrá :-)))
Hm, když mně stejně víc sluší barvy jako je oranžová a červená. MOdrá je taková studená,ledová

Nepřihlášený uživatel

#1466 Dobrá rada

2012-12-25 20:53

Dominiku Hořejší, zkus přestat s tím hulením aspoň při psaní komentářů, přestaneš být za osla. Děkuji.


Nepřihlášený uživatel

#1467 Re: Dobrá rada

2012-12-25 21:10

#1466: - Dobrá rada

Nemůže,  to je jediné potěšení, které mu zůstalo, protože lidi už na ně kašlou, jejich 5 minut slávy pominulo, jede na ně inspekce, skončilo jim  leháro, kdy se neučili a blbě krafali pusou, "obyčejní " lidé studentíkům ukázali, kde mají je i celou slavnou ODS.

Je hodně smutné,  co nám tady studenti ukázali.

 

nestraník

#1469

2012-12-26 01:45

Tak takovouhle máme mládež, běhá až mráz po zádech z těch jejich výroků, myslím, že jsou trestné a měl by se tím někdo zabývat. Díky pane Rosocho, jestli jsou to Vaši spojenci, no nazdar, styďte se, kolik takových za Vámi stojí? Zlatí komunisti.

Jenny

#1470

2012-12-26 01:50

Jsou to jen vypatlaný mozky z drog a z chlastu, v životě jsem tolik špíny a nenávisti nezažila, co to s tou dnešní mládeží je? S těma je škoda diskutovat, mají plnou hlavu nenávisti, vulgarity a sprosťáren. Hanba, o ty nejde ani opřít koště.
BOJOVNÍCI

#1471 Rosocha, Heller, Hořejší a spol. - celkem 5. peakosekund novinářské slávy

2012-12-26 12:18

Tak jako se nejvíce bojovníků proti fašismu vyrojilo 8.5.1945 a byli o to horlivější, oč ochotněji předtím kolaborovali s Němci, tak se nejvíce bojovníků proti komunismus vyrojilo po „restauračním převratu,“ kdy již mohli bojovat zcela bezpečně. A v duchu hesla „zloděj křičí chyťte zloděje“ bojují s o to větším nasazením, protože potřebují strhnout na svoji stranu pozornost, vyvolat dojem, že to jsou oni kdo mají zásluhy na „vítězství“ a zcela zastínit ty, kteří skutečně bojovali, či alespoň vzdorovali. A nemyslím tím Mašíny, ale stovky a tisíce bezejmenných, kteří prošli věznicemi a pracovními tábory, jsou nemocní, zlomení a především – příliš důstojní na to, aby za náramného povyku škemrali o vděčnost za své utrpení. Má zkušenost je totiž taková, že nejvíce na komunisty nadávají ti, kterým se v podstatě nic nestalo, maximálně přišli o nějaký ten majetek, zatímco ti, kteří prošli lágry a vyšetřovacími vazbami se naučili odpouštět, protože zjistili, že nenávist je zabije stejně spolehlivě, jako zima a hlad.

Jenže nic z toho Mejstřík a Štětina nezažili a tak je nenávist to jediné, co jim zbývá a co jim dává pocit, že jsou na správné straně, že jsou čistí a „lepší.“ Právě tito dva pánové zářným příkladem toho, jak nenávist zatemňuje mysl, ochromuje intelekt a relativizuje dobro a zlo.

Dalším smutným faktem je módní nenávist vůči komunistům mezi mládeží. Oč méně mohou tito mladí lidé o komunismu vědět, o to vášnivěji jej odmítají, a vůbec si přitom neuvědomují, že jejich odpor není prožitý, ale naučený, a že nenávidí komunismus jako takový, ale pouze pověst o něm. A ta pověst má jediný účel – zdiskreditovat minulý režim jako konkurenci toho současného, protože spolu s tím, jak současný režim opakuje chyby, které kdysi přivedly komunisty k moci, roste i poptávka po alternativě. A současné antikomunistické třeštění, které je mezi mládeží – tedy budoucími voliči a politiky – udržováno, má jediný cíl: vytvořit dojem, že alternativa k současnému režimu neexistuje.

Musíme si totiž uvědomit, že legitimita dnešní moci je založena na delegitimizaci moci předešlé. Pokud by totiž komunistická moc nebyla zlá, nebyla by tyranií, potom by dnešní moc nebyla legitimní, ale uzurpátorská. Proto ten fanatický antikomunismus, který je ve skutečnosti zcela prázdný a vyčpělý, protože nepřináší argumenty, ale pouze nadávky. Přitom argumenty existují, ovšem jsou to argumenty, které jsou zároveň argumenty i proti moci současné, protože mluví proti totalitě, nadvládě, nerovnosti a vykořisťování. Proto takový humbuk, prázdný ale hlasitý – jeho cílem je totiž odvést pozornost, nabídnou nepřítele, na kterého je možné se vymlouvat a svádě naň své vlastní neúspěchy.

Vlastně celý dnešní antikomunismus není nic víc než praktická realizace hesla: „Rozděl a panuj.“
MIP

#1472 Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-26 12:40

#1458: občan ČR - Podporuji paní Baborovou

Na sprostotu odpůrců si zde stěžuje nejeden „nestranický“ občan, ve skutečnosti komunistický propagandista. Pro mne je nesrovnatelně větší sprostotou, než je oprávněně použít k označení komunisty nějaké méně slušné slovo, sprostá a drzá komunistická lež, kterou takové příspěvky jako „Podpora Mgr. Baborové“ od "občana ČR"představují. Jinak řečeno: komunistický vůl se domnívá ve své tupé lebce, že může beztrestně dělat voly z druhých.

A snaží se: bláboly o „práci pro každého“, neexistenci „žebráků“, "raději ve frontě na banány než před Úřadem práce" a podobné perly se tu do zblbnutí opakují – 100 krát opakované komunistické lži se mají stát pravdou. Práce pro každého: kolik desítek ba stovek tisíc lidí komunisti na hodinu vyhodili z té práce, zaručené pro každého! Pamatuji, jak kádrovácký bolševický hajzl mi při jednom vyhazování řekl: „Teď vás pro vaše protisocialistické postoje propustíme. Novou práci neseženete a do tří neděl vás zavřou jako příživníka“. Tak vypadala ta "jistá práce" za socialismu. Ti "neexistující" žebráci - o ty bylo "postaráno" v "nápravně-výchovných zařízeních".

Jiný komunistický kretén "Chodím volit" zde píše, jak mu nechybí „cestování“.Mám dodnes schovaný dotazník kádrového oddělení, který museli jako první při „žádosti“ o „povolení“ zahraniční cesty vyplnit všichni žadatelé. Jeho podstatou bylo uvést, co může žadatel zanechat v ČSSR po dobu svého pobytu v zahraničí jako zástavu (!!!). Nejcennější byly vlastní děti. Špatný nebyl ani hodnotný dům (všude se uváděla cena) nebo vyšší úspory v bance. Malou hodnotu jako záruka měl „družstevní“ byt a zcela bez ceny byli staří rodiče. To byla svoboda a humanita komunismu v praxi, tak vypadal otrokářský komunistický systém ještě v druhé polovině XX.století ! Na dodržování "pořádku na hranicích" ("hranice nejsou korzo" podle zločince Husáka) pak dohlížel krvavý Sloup se svými pohůnky s vymytými mozky, kteří na hranicích „zastavovali“ kulkami ze samopalu ty, kteří neměli hodnotné záruky nebo jim tyto záruky byly u komunistické vrchnosti stejně prd platné…. Komunistickému kretenovi, říkajícímu si "občan ČR", ani nedochází, jak ponižující bylo, že nějaký zločinec typu Sloup se chopil (nebo byl jinými, ještě většími zločinci pověřen) hlídat bezúhonné spoluobčany jako dobytek v ohradě…. Tak by se dalo pokračovat hodiny a hodiny. Bolševičtí oblbovači a prostí lháři ovšem cílí na ty, podle nich „zblblé“ studenty, kteří to podle soudružky Baborové sami nezažili a proto o tom nic nevědí a nemají tedy do toho co mluvit. Proto sprostí bolševičtí lháři se tak snaží. Proto potřebují lidský odpad, ty Baborové a krvavé Sloupy tam, kde bude možné vymývat zase mozky mladé generace. Protože ti mladí to "nezažili", ale jsou inteligentní a proto si o tom "něco" zjistili. Proto tak rozzuřili poctivé "nestranické" bolševiky, co chodí k volbám. Proto má strana komunistických zločinců pro ně jediné osvědčené léčení z jejich "zblblosti" - vymytí mozků komunistickou lží. To nesmíme dopustit.

Také jsem bezpartijní a chodím k volbám. Můj hlas komunističtí zločinci a pomahatelé zločinců nikdy nedostanou!

A už je tady, už se !!! MIP """vyrojil

#1473 BOJOVNÍCI #1471 Rosocha, Heller, Hořejší a spol. - celkem 5. peakosekund novinářské slávy

2012-12-26 13:05

A už je tady, už se !!! MIP """vyrojil - možná mu u oběda i zaskočilo.
VIZ - #1471 a #1472

Proto ten fanatický antikomunismus, který je ve skutečnosti zcela prázdný a vyčpělý, protože nepřináší argumenty, ale pouze nadávky.
Heller

#1474 A už je tady, už se !!! MIP """vyrojil - má snad IQ jako velká tykve

2012-12-26 13:15

http://cs.wikipedia.org/wiki/Mccarthismus
Mccarthismus
Skočit na: Navigace, Hledání
Joseph McCarthy

Jako éra mccarthismu se v historii USA označuje období počínající zhruba koncem 40. let 20. století a trvající až do konce 50. let, jehož hlavním rysem byl vypjatý antikomunismus přecházející až v antikomunistickou hysterii. Hlavním představitelem tohoto proudu byl senátor Joseph McCarthy, jehož příjmení dalo této epoše jméno.

McCarthy nikdy svá obvinění nedokázal.

Mccarthismus pro mnoho Američanů zejména ve vládních institucích, odborech, školství a zábavním průmyslu znamenal postihy, například ztrátu práce, na základě často jen vágních podezření, že sympatizují s komunisty. Mezi postiženými bylo i mnoho slavných jmen, například umělci Leonard Bernstein, Charlie Chaplin, Aaron Copland, Jiří Voskovec, Arthur Miller a Orson Welles nebo vědci Robert Oppenheimer a Linus Pauling.

Nepřihlášený uživatel

#1475 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2012-12-26 13:50

#1472: MIP - Re: Podporuji paní Baborovou

Zamáčkla jsem slzu, Vy jste byl takový chudáček. Nesměl jste na Západ? No  a co ? Teď tam můžeme,a co z toho máme?

Myslíte, že na Vás čekali nebo stále čekají s otevřenou náručí? Tak naivní snad nejste.

A co se týká těch front na banány a pomerečně, ptala jsem rodičů,jak to bylo.  Na konci 70.let jsme stavěli dům, nemusím dodávat, že v dnešní době, už bychom neměli ani na parcelu, a rodiče mi řekli, že i když stavěli a peněz moc neměli,tak   banány a pomeranče mi vždycky v pohodě koupili,takže co to tady furt melete? Dochází vám munice? Ještě máte ty vaše ODSácká nadávky, ty vám jdou "dobře".

A ještě něco, pokud bych si měla vybrat, tak raději budu stát frontu na banány,než na Úřadu práce

KOmunistického voliče nazýváte kreténem, a co jste potom Vy? Všímáte si toho, jak jsou voliči levice slušnější,než ti pravicoví? Nebo Vám tady snad někdo napsal, že když volíte ODS jste debil? Myslím ,že neřekl, a to také o ně čem svědčí.

Napadáte petici za paní Baborovou, lezete sem a tady plácáte ty svoje nesmysly. Jste pod španou peticí, musíte k Rosochovi, tam Vás budou možná plácat po rameni, ale my tady o Vás a VAše kecy opravdu  nestojíme.

Doufám, že ti, co vyvolali a přiživovali tuhle nenávist, boudou dohnáni k odpovědnosti.

Nejsem žádný extra počtář, ale řekla bych, že volby vyrhála ČSSD, takže nevím, co tady ODS stále řeší.

Prostě prohráli. Jdou od koryt, nechce se jim,ale mají snad smůlu. Demokratické volby ukázaly jasně. Pokud si chtějí vyřvat změnu výsledků, tak to se chovají jako ti "zlí " komunisté, které tady chtějí zničit.

 

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...