Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Pobavenej

#1551 Re: Re: Re: Re:

2012-12-29 00:02

#1550: - Re: Re: Re:

Je to zřejmě další študák z Třeboně, tak co se divíte? :o))))))))))))))))))))))))))))))))))

Študák z Třeboně
Nepřihlášený uživatel

#1552 MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 00:03

PravopYs nám študákům z Třeboně, co zde dYskutujeme, jde na vÍbornou. To totiž MI, díky bývalé paní ředitelce Coufalové a paní Čurdové, umíme. I pan Rosocha a paní řeyďYtelka Kohoutová nás v něm futrovalY. Jenom ten blbej Ynspektor ňák zvedal obočÝ, ale to ňYc, von je totálně blbej, asY protože nehulÝ.

:-))))))))))))))))))))))

Jana Soukupová

#1553 Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 00:29

#1552: Študák z Třeboně - MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

No teda, to je fakt síla. Měla jsem za to, že třeboňské omladině křivdíte, že sem ty vulgarity a výžblepty s pravopisnými minelami píší spíš nějací starší zavilí antikomunisté, něco jako Cibulka, Hedvíček a jim podobní, po návštěvě Vámi uvedené stránky vidím, že to sem píší nejspíš opravdu třeboňští. A tohle mají být budoucí vysokoškoláci. No potěš koště....  Tím spíš držím paní Baborové palce, jen ať konečně udělá v jihočeském školství pořádek a podobným "studentům" se podívá na zoubek. Přeji našemu školství lepší časy, méně "gymnázií" třeboňského typu a více podobných školských radních jako paní Baborová!

Kváča

#1554

2012-12-29 01:01

Víte jaký je rozdíl mezi komunistou a palačinkou? Palačinka je nelepší stočená a teplá, komunista natažený a studený a poserte se klidně vzteky komanči hehe :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mašín

#1555

2012-12-29 02:26

Nazdar soudruzi, už se učíte léhat v truhle? Budete to potřebovat, až vás potkám, to mi věřte, vy potracený gemby.

Nepřihlášený uživatel

#1556 takto se chovali soudruzi a dnes jsou jiní?????

2012-12-29 09:07





vězeňství
věznice Uherské Hradiště
jedno ze svědectví o vyšetřovacích metodách

Dne 9. 3. 1949 odebral jsem se na ústní příkaz senátního předsedy státního soudu, oddělení v Brně, Dr. Jaroslava Horňanského do věznice okresního soudu v Uherském Hradišti v doprovodu šéflékaře krajského velitelství SNB v Brně, dr. Miloše Vlčka a zapisovatele Karla Kučery, aby vhodnými a diskrétními otázkami, jakož i zběžným lékařským vyšetřením tělesného i psychického stavu vyšetřovanců ve věci Or II 115/49 zjistil, nebylo-li použito při předběžném šetření nevhodných a neobvyklých způsobů při výsleších. Tento příkaz mně byl dán, ježto Dr. Jaroslavu Horňanskému došly v tomto směru konkrétní stížnosti.



Šetření se konalo v oddělené místnosti přímo ve věznici okresního soudu v Uherském Hradišti. Přítomni byli pouze podepsaní se zapisovatelem státního soudu. Stalo se tak u příležitosti prohlášení usnesení o zavedení přípravného vyšetřování a uvalení řádné vazby vyšetřovací.




Zjištěno bylo:



(1) Jiří Malášek, narozen 20. 9. 1909 v Čebíně, školský rada ministerstva školství.

Vyšetřován 31. 12. 1948 až 1. 1. 1949. Udává, že při výslechu byl insultován pěstmi do hlavy, takže krvácel značně z nosu. Byl položen obličejem dolů, bit pravděpodobně gumovými obušky, hlavně v krajině hrudní, bederní, zadnice a v průběhu obou nohou. Zmíněné krajiny po několika dnech vykazovaly jednolitý hematom barvy velmi tmavé. Zvláště byl tlučen na obou chodidlech, kde vznikly puchýřovité hematomy. Byl prý nucen dělat dřepy a při pádech byl kopán. Byl odveden do jiné místnosti, kde musel ponořovat holé nohy do studené vody.



Dále bylo užito během vyšetřování elektrického proudu a to tak, že mu byly vloženy do obou bot elektrody, pravděpodobně aluminiové, a boty takto opatřené musel obout naboso. Byl položen na postel, načež přes zvláštní aparaturu byl několikrát zapínán proud ze sítě. Cítil prý v těle nesnesitelnou bolest a křeče. Během vyšetřování několikrát omdléval a byl přitom poléván studenou vodou. Tento výslech trval do druhé hodiny ranní. Po výslechu byl položen na železné lůžko a každá ruka připoutána zvlášť americkými pouty ve vztažené poloze k železné tyči hlavy postele. Poněvadž znovu omdléval, byla mu jedna ruka uvolněna. Následkem tohoto počínání zvracel prý 14 dní veškerou potravu, a to zpočátku i tekutiny. Zvracel prý několikrát i krev. Dále močil krev. Byl ošetřován lékařem a do 7. 2. nevstal z lůžka. Ošetřující lékař mu nařídil držet dietu asi do dubna.



Status praesens: střední postavy, kostra a výživa přiměřená, bledý. Odpovídá tiše, ustrašeně, nejistě a projevuje chování i slovy neustále obavy zejména před opakováním popsaného způsobu vyšetřování. Nálady plačtivé. Třese se po celém těle. V obličeji má záškuby svalů. Výstupy mozkových nervů na tlak citlivé. Oboustranný nystagmus. Nepravidelné kolísání v Rombersově pozici. Na srdci tachycardia. Diferenciace citlivostní v insultovaných částech zad a nohou (částečná anesthesia). Na ploskách nohou zjištěny nepatrné zbytky insultace. Uprostřed pravé nohy zjištěna pigmentace v rozsahu velikosti dětské dlaně. Za daných okolností nebylo možno provést podrobnější vyšetření ledvin.




(2) Bohuslav Koukal, nar. 15. 12. 1905 v Brně, úředník.

Bývalý politický vězeň. Vyšetřován po několik dnů. Čtyřikrát použito insultace tlučením na chodidla. Doposud znatelné jizvy na ploskách obou nohou. Jedenkrát při vyšetřování užito opakovaného elektrického proudu. Způsob insultace a užití elektrického proudu jako ad 1.




(3) Pavel Dědičík, nar. 23. 5. 1906 v Břestu, profesor.

Vyslýchán třikrát. Tlučen do obličeje, tlučen přes obě šlapky. Následné otoky nohou s těžkými hematomy. Užito elektrického proudu. Kopán do zad. Nyní léčen na zánět ledvin. Dieta. 14 dní nemohl prý chodit. Těžko chodí. Paresthesie obou nohou, více vpravo. Na nohou ještě patrny známky insultace. Tělesně sláb, značně bledý, sešlý. V chůzi nejistý, potácí se. Trpí nespavostí, stálými strachy. Nervosní záškuby obličejových svalů. Třes celého těla. Nálada plačtivá.




(4) Antonín Ondráček, nar. 2. 6. 1916 v Sivicích, úředník.

Tlučen do obličeje, dvakrát tlučen gumovými obušky do chodidla. Zůstal dva dny ležet v místě vyšetřování. Nošen 14 dní na ošetřovnu.




(5) Josef Poul, nar. 2. 5. 1910, Radostice, profesor náboženství.

Tlučen přes obličej, takže krvácel z nosu a obličeje. Jedenkrát tlučen přes šlapky, dvakrát užito elektrického proudu. Třes celého těla. Nálada plačtivá.




(6) Karel Procházka, nar. 5. 2. 1920, Brno, úředník.

Tlučen do obličeje, jedenkrát tlučen přes šlapky. Dosud známky insultace na nohou. Počínající TBC plic (susp.).




(7) Dr. Rostislav Slavotínek, nar. 27. 4. 1907 v Řasovicích, profesor.

Třikrát vyslýchán, insultován, jedenkrát užit opakovaný elektrický proud.




(8) Josef Kalčík, nar. 9.2. 1921 v Brtnici, kovář.

Tlučen do obličeje a hlavy, ponechán v dřepu a předpažení tak dlouho, až dvakrát padl, při čemž insultován.




(9) Doc. Dr. Vladimír Kluska, nar. 29. 8. 1909, Čebín, lékař.

Insultován v obličeji a tlučen po šlapkách.




(10) František Jindra, nar. 26. 7. 1918, Svirna, strojvedoucí.

Tlučen přes obě chodidla, 3 dny neschopen chůze. Užito elektrického proudu.




(11) Štěpán Daněk, nar. 3. 2. 1911, Velehrad, úředník.

Tlučen hadicí na jedno chodidlo.




(12) Tomáš Holčík, nar. 5. 2. 1915, Louka, dělník.

Třikrát vyslýchán, dvakrát tlučen hadicí přes šlapky, takže týden nemohl chodit. Jedenkrát užito opakovaného elektrického proudu. Během vyšetřování dvakrát odešla samovolně stolice.




(13) František Šrámek, nar. 2. 10. 1904, kolářský dělník.

Několikrát uhozen do obličeje. Tlučen hadicí na obě šlapky.




(14) Miroslav Kozlovský, nar. 26. 10. 1922 v Brně, posluchač filosofie.

Mnohokrát vyslýchán, tlučen do obličeje, udeřen do prsou, takže došlo ke zlomení pátého a šestého žebra. V místě skloubení kosti hrudní vyvinutý calus. Stalo se prý v místě zatčení v Hradci Králové. Při výslechu v Uherském Hradišti tlučen na šlapky. Značná tělesná slabost a vyčerpanost.




(15) Leoš Matýsek, nar. 12. 6. 1908, úředník.

Insultován jako ad 1, jedenkrát užito elektrického proudu, nervově zhroucen.




(16) Jakub Drkal, nar. 19. 11. 1909, Bošovice, profesor.

Jednou tlučen přes šlapky.




(17) Jaroslav Novák, nar. 21. 1. 1919, Velký Týnec, zaměstnanec ČSD.

Dvakrát tlučen při výslechu do obličeje. Těžká neurastenie.




(18) Josef Nesrsta, nar. 27. 2. 1909, Praha, úředník.

Jednou tlučen na šlapky, jednou použito elektrického proudu.




(19) Antonín Mach, nar. 16. 5. 1917, Vertýn, úředník.

Při výslechu ponechán v dřepu.




(20) Ladislav Dohnalík, nar. 13. 9. 1920, Kroměříž, odb. učitel.

Při dvou výsleších tlučen na obě chodidla.




(21) Jaromír Hrabal, nar. 28. 6 1915, Uhřice, profesor.

Tlučen do obličeje a hlavy. Jedenkrát tlučen přes chodidla. Dřepy až do vyčerpání. Pět dní nemohl chodit. Naprosto časově i místně desorientován.




(22) Dr. Jan Pištělák, nar. 6. 2. 1910, Ledošov, úředník.

Mnohokrát vyslýchán. Při výsleších tlučen do hlavy a do obličeje. Během výslechu dřepy až do vyčerpání. Několikrát užito elektrického proudu. Léčen na zánět ledvin. Úplně nervově zhroucen, pláče.




(23) Dr. Vojtěch Jandečka, nar. 3. 12. 1914, vrch. min. komisař, pol. vězeň, 50%ní invalida.

Vyslýchán týden, 3 dny a 2 noci. Melancholie, deprese. Odpovídá vyhýbavě a nepřesně. Projevuje zásadní nedůvěru a strach.




(24) Dr. Petr Lavíček, nar. 13. 10. 1905, Dambořice, úředník.

Čtyřikrát vyslýchán, insultován. Užito elektrického proudu. Nervově zcela zhroucen. Pláče. Při anamnese padá, byla mu poskytnuta pomoc při pádu.




(25) Tomáš Gajda, nar. 7. 3. 1900, Strážnice, typograf.

Při výslechu několikrát uhozen do obličeje.




(26) Zdeněk Svoboda, nar. 7. 6. 1913, Bosonohy, profesor.

Vyslýchán dvakrát po dva dny. Vždy insultován, tlučen přes záda a chodidla. Užito dvakrát opakovaného elektrického proudu. Časově i místně desorientován, nervově úplně zhroucen.




(27) Jiří Florián, nar. 21. 4. 1910, Lipník, úředník.

Dvakrát vyslýchán, pokaždé insultován, tlučen do obličeje a přes šlapky. Jedenkrát užito opakovaného elektrického proudu.




(28) Bohumil Veselý, nar. 13. 8. 1902, Strážnice, tiskař.

Při výslechu tlučen do obličeje.






Resumé:
Po stránce výživy je stav vyšetřovanců uspokojivý. Lokální nálezy zevní celkem skromné, vzhledem k tomu, že je zde značný časový odstup od doby výslechů, které se dály udánlivě během měsíce ledna. Celkem podrobeno lékařskému vyšetření 63 osob, z nichž 28 uvádělo různé druhy insultace. Ve 13 případech bylo užito opakovaně elektrického proudu. Z vyšetření je patrno, že užití elektrického proudu při vyšetřování má za následek vysoké procento poruch ve sféře psychické i nervové i po značném časovém odstupu. Ostatní použité prostředky při vyšetřování zanechaly podstatně menší procento poruch, patrných ještě po tak dlouhém časovém odstupu.



Během anamnestického šetření lékařského všech osob bylo konstatováno, že řada vyšetřovanců odmítla jakékoliv informace dotýkající se zdravotního stavu v průběhu vazby.



Tento záznam byl sepsán z poznámek pořízených 9. 3. 1949.




V Brně dne 10. 3. 1949.



Úřední lékař KV SNB Brno: dr. Vlček v.r.

Vyšetřující soudce: dr. Florián v.r.

demo

#1557 Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 09:10

#1553: Jana Soukupová - Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

Paní  Jano, úroveň diskusí (nejen pod touto peticí, ale i pod peticí pana Rosochy) ukazuje úroveň společnosti.  Naše společnost je opravdu nemocná. Domnívám se, že tím, co rozpoutal učitel Rosocha,  "otevřel Pandořinu skříňku."

Různá individua, která zde diskutují, které mají o demokracii prapodivné představy. Své názory se snaží vnutit ostatním pomocí různých "výkřiků" a vulgarit. Bohužel situace zneužívají ke svému zviditelnění i některé známé osobnosti a samozřejmě žurnalisté.

Veronika

#1558 Re: Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 10:28

#1557: demo - Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

Oba vás zdravím, už ani nevím, jestli je mi to, co rozpoutal pan Rosocha k smíchu nebo k pláči. Neskutečně je mi líto paní Baborové a celé její rodiny. Když jsem četla, jak ten floutek Hořejší o ní mluví jako o Baborové, tak jsem si říkala, kdo ho vychovával, jestli jako bydlí na stromě a ráno seskočí z větve a jde do školy nebo, jestli žije v jeskyni. Nemusí souhlasit s názory druhých lidí, ale myslím si, že oslovovat někoho pane Novák, paní NOvá, je snad slušnost. A hlavně u 18 letého floutka, co ještě nedokázal vůbec nic. Nepřeji studentům, aby za rok, za dva rozmnožili řady nezaměstnaných, ale co si budeme nalhávat, tohle je dnešní realita. Až budou bez práce, tak potom, ať sem přijdou a můžeme dát řeč.

O panu Rosochovi a celém gymnáziu Třeboň si myslím své. Pokud před téměř 2 měsíce ta dítka žijí nějakým protestem, lezou na debaty s antikomunisty a podle mého názory i nedemokraty,tak co se asi můžou naučit?

Nevěřím ani tomu, že všichni studenti tuto petici podepsali, že se pod ní podepsali  všichni vyučující. A říkám si, jaká teď na gymplu panuje asi atmosféra? Tak jako pan Rosocha rozdělil lidi a vnesl mezi ně tolik agrese, nenávisti, oživil Mašíny, tak stejné klima třeba panuje i ve škole. Něčí rodiče volí ODS, jiní ČSSD, panuje mezi studenty také nenávist? Kamarádí se ještě Bára z rodiny,kde volí ODS s Maruškou, jejíž rodiče volí ČSSD? Takovou blbost, že celé osazenstvo školy jednotně volí ODS a schvaluje vulgární útoky na paní Baborovou, si tady nebudeme snad  nalhávat.

Myslím si, že škola je od toho, aby se tam děti učily, něco se naučily, navázaly přátelství, politika do školy nepatří.  Děti by  měly do školy chodit rády a ne se strachem, že se někde vynoří Hořejší s peticí a : Podepiš nám to.

Je strašně smutné, že toto panu Rososchovi nedochází, je hodně smutné, že toto nijak neřeší ani ředitelka školy paní Kohoutová, aktivní členka ODS a tudiž jedna z nějvětších demokratek.

Snad toto všechno vyřeší školní inspekce.

Perísek

#1559 Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 10:40

Paní Baborová je člověkem na správném místě nikdo s ní problém neměl . Ovšem studentíci (hladovkáři) mají evidentní problém ,aby školství v jejich regionu vedla zkušená osoba s dlouholetou praxí. Raději hladovkáři protestujte proti krokům jako např: jmenování Karolíny Peak do resortu ,kterému vůbec nerozumí. Studenti v Jihočekém kraji jsou pro mě banda zmanipulovaných lidí ,kteří nemají absolutně pojetí jak systém funguje v reálu ........
demo

#1560 Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 11:18

#1559: Perísek - Studentíci jsou úplně mimo !!

Souhlasím. Jsem zvědav, jak stávající stav vyhodnotí Česká školní inspekce. Dle mého názoru je porušován Školský zákon a Ústava ČR.

Zaráží mě hulvátství a vulgarity studentů i dalších jejich příznivců. Většina  paní Baborovou ani nezná.  Bohužel, situace až příliš připomíná třicátá léta v Německu a Hitlerjugend.

Dj Harry

#1561 Zpívánka

2012-12-29 12:55

Hele komouši, todle znáte? Moucha mouše prdel kouše, kurva kurvě prdel urve, komunista prdel chystá chicht :)
Perisek

#1562 Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 13:07

#1560: demo - Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Jde především o principy demokracie jako takové jakou si lidé vyřvali 1989 . Ted když tu konečně mají demokraticky fungujicí systém tak jsou proti němu a říkají že je špatný ????? Většina obyvatelstva v Jihočekém kraji rozhodla tak jak rozhodla a přesto skupinka poblázněných studentů říká ,že je špatné mít v čele resortu školství a kultůry ženu,úznávanou pedagožku??? Proč si neuvědomují svým hladověním a peticema porušují demokracii a chovají se nátlakovým způsobem??? Je to vůbec fér vůči ostatním voličům ,kteří dali svůj hlas KSČM nebo ČSSD ???

Debzot

#1563 Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 13:11

#1562: Perisek - Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Hej prisek si nejakej chytrej nejsi nahodou posranej?

Veronika

#1564 Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 13:22

#1562: Perisek - Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Dobrý den, jenže oni si neuvědomují vůbec nic. Mají tak vysoké sebevědomí a vysoké ambice. Co si budeme povídat, sny a plány do budoucna jsme měli kdysi všichni, ne každému vyšly do puntíku. V 18 letech jsem si říkala, že to či ono bych v životě dělat nemohla, tuhle práci bych nechtěla dělat. A uběhlo 20 let a člověk zjistí, že kompromisy se v životě dělat musí.

Jen mě zaráží student Hořejší, který v sobě má tolik drzosti, že by chtěl radit panu Zimolovi.

Pevně věřím,že inspekce na škole zjistí závažné pochybení a vyvodí z toho důsledky.

Perisek

#1565

2012-12-29 13:28

#1563: Debzot - Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Proč chytrej? a nejsi náhodou nějakej studentík ,kterej je hrozně s tím vším spokojenej?

Podotek
Nepřihlášený uživatel

#1566

2012-12-29 14:12

Že by třeboňští studenti konečně propadli vznešeným ideálům, a namísto lynčování paní Baborové se rozhodli zachraňovat VERLIBY? Dle použitého "pravopisu" je dotyčná petice evidentně jejich dílem.

demo

#1567 Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 17:30

#1564: Veronika - Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Bohužel, tato skupina vůbec nechápe demokracii.

Co se týče Dominika Hořejšího, od začátku si říkám, jak si to ten hoch představuje? I kdyby paní Baborová odstoupila, co si myslí, že nastane?  Že se  něco změní? Radním pro školství  by se stal  jiný komunista či sociální demokrat. Radní nerozhoduje sám, o všem rozhoduje rada či zastupitelstvo.

V jednom článku jsem si přečetl, že studenti  chtějí demonstrovat třeba i celé čtyři roky. Musím se smát. Ono bude myslím stačit do parlamentních voleb, t.j. asi červen 2014.  Jak to vypadá, výrazně vyhraje levice. Co si potom studentíci počnou?

Vůbec si neuvědomují, že svým chováním přímo KSČM nahrávají.

 

Perisek

#1569 Re: Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 17:39

#1567: demo - Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Určitě by bylo zajímavé se i optat všech studentů co mohli volit ,jestli vůbec byli ???? Pokud paní Baborová odstoupí nic se nezmění ,ale při nejmenší je podivné ,že soukromé gymnázium prostetuje . Ono se není čemu divit pokud by se paní Baborová podívala na zoubek lidem ,kteří ve škole hospodaří ukázalo by se jaký neskutečný bordel tam mají . Konec konců vždyt už se tak i prezentují . Jak je možné že studenti nestudují a vymýšlí protidemokratické kroky jak otočit regulérně odhlasované volby ? Pak se ptám co jsou tito lidé zač a jaká je v nich budoucnost pokud nechápou termín fair play a chovají se jako malé děti ,které křičí a vztekají se dokud nedosáhnou svého???????????  Pevně doufám že na tyto studenty jednoho krásného dne dopadnou těžká břemena jak třeba uživit svou rodinu, jak sehnat práci a že mystifikace o průměrném platu jsou holý nesmysl .

Honzík Zeman

#1570 Klid,už se pracuje na vysledování dementů co tu blejou..

2012-12-29 18:48

Jako další krok bude zájezd správných chlapů do Třeboně po Novém roce...demokraticky a přesvědčivě navštíví rozsouchu a dolejšího určitě je napraví v jejich omylech,budou z nich pomýlení.
Perisek

#1571 Re: Klid,už se pracuje na vysledování dementů co tu blejou..

2012-12-29 19:13

#1570: Honzík Zeman - Klid,už se pracuje na vysledování dementů co tu blejou..

Však si sledujte ,aby jste pak nebyli překvapení až narazíte skutečně na někoho :))))))))))))

J. Procházka

#1572 Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 01:06

Povšimněte si záběrů z předvánoční studentské demonstrace.

Někteří demonstrující dotáhli na demonstraci své děti, pravděpodobně ještě předškolního věku, nemající evidentně ánung, o co v celé záležitosti studentských protestů vlastně kráčí:

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2012/12/03_demonstranti.jpg...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nádherná ukázka manipulace formou citového vydírání, jediné oko by nezůstalo suché....


Jiní se dostavili v kukle přes obličej - evidentně mají před ostatními co skrývat:

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2012/12/07_zakuklenec.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anonymně, zbaběle, inkognito - takhle Vy demonstrujete, třeboňští studenti - odpovídá to přesně duchu Vašich zdejších příspěvků... Nechci raději ani domýšlet, čeho všeho bychom se od Vás ještě mohli nadít .... Běžte raději opravdu zachraňovat aspoň ty velryby, když už Vám vylovili ty Vaše rybníky. A hlavně Vás prosím, doučte se pravopis, bude se Vám to v životě nejednou hodit, to mi věřte. 

Paní Baborové držím palce, ať se nedá a za žádnou cenu neustupuje, všem dobrým lidem přeji hezký zbytek roku a vše nej- do toho nového. I Vám, milí studenti, zkuste se už ale nad sebou opravdu zamyslet, přijde Vám to k duhu a my starší na Vás budeme moci být konečně hrdí.

(jde skutečně o fotografie ze studentské demonstrace, přesvědčit se můžete sami zde)

Veronika

#1573 Lidé se studentům smějou

2012-12-30 01:11

Lidé z lázní,co přijeli do Třeboně na silvestrovské pobyty se vesele baví na účet studentů, jeden pán je nazval bezmozkoví hladovkáři. A divil se, že je nenaženeme do Světa,abychom je krapet zchladili. Tak jsem mu řekla, že to nejde....... že Svět se lovil a je vypuštěný :-))). Nezmáčíme je ani v bahně, protože je mrzne. Ano, studenti zviditelnili svoje město, bohužel, v tom negativním smyslu. Nejhorší je, že vrhli na Třeboň negativní světlo, a že jim to nedochází. Prezentují se tak, že to, co si myslí oni, si myslí i všichni obyvatelé Třeboně, a že jejich názor je jediný správný.
demo

#1574 Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 08:17

#1572: J. Procházka - Kdo protestuje proti paní Baborové?

Vážený pane,  myslím, že by stálo za to, aby tyto "vypovídající" fotografie byly zveřejněny někde, kde si je prohlédne víc lidí. Mám na mysli fotku se zakuklencem a fotku, kde drží transparent dítě možná předškolního věku.

Slušné lidi překvapuje a pobuřuje to, co se v jižních Čechách děje a zejména, jaká je směšným a trapným studentským akcím věnována mediální pozornost. Jednodenní hladovka, ......stávka, kde se zpívají písně Karla Kryla (ten aby se v hrobě obracel), .....jednání s hejtmanem, kde osmnáctiletý studentík Hořejší  nabádá hejtmana, aby zvážil koalici s komunisty,.....

Studenti to mají pomotané, pletou dohromady padesátá léta, Mašíny, Havla, Kryla, KSČ a KSČM atd.

Kdy se žurnalisté konečně postaví na stranu skutečné demokracie? Mám na mysli,  kdy budou dávat stejný prostor i druhé straně,  lidem,  kteří se studenty nesouhlasí? Co například udělat nějaké rozhovory se žáky či bývalými žáky, které paní učitelka Baborová ve Strakonicích učila?

 

Veronika

#1575 Re: Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 10:14

#1574: demo - Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

Máte pravdu, zakuklenec vzadu asi nebude člen zásahové jednotky policie, ale nějaký mladý "demokrat", co přišel podpořit toho blábolu Hořejšího.

Pan Hořejší má našlápnuto na skvělou politickou kariéru, není to jeho ochranka, odstřelovač nebo tak něco? :-))

Lidé na fotce mi připomínají ovce. Pokud je pravda, že studenti dostali za účast na demonstraci 50 Kč a hladovkáři 100 Kč,tak nevím, co k tomu dodat.

Trošku mi to připomíná aktivisty přivazující se v 90.letech k bráně Temelínu, moji 2 spolužáci si libovali, že dostávali 200 Kč,a to byly nějaké peníze.

Můj obdiv má pan hejtman Zimola, protože kdybych já byla ve funkci hejtmana a tento arogantní,ale přitom hloupý floutek, by mi přišel radit, co mám dělat, tak nevím, jak bych se zachovala. Nejsem ani výbušná, ani vzteklá, ale myslím,že bych se asi začala smát, i když to, co předvádí studentíci už není směšné, je to neskutečně trapné. Bohužel, jak jste psal, jejich počínání je uměle přiživováno médii, jestli novináři nemají o čem psát a jsou vděční za každou trapárnu...

A jejich další akce? Trošku mi to připomíná film Zítra to roztočíme, drahoušku, jak tam Iva Janžurová řve : a další odvetné akce budou následovat :-))

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...