Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

J. Procházka

#1572 Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 01:06

Povšimněte si záběrů z předvánoční studentské demonstrace.

Někteří demonstrující dotáhli na demonstraci své děti, pravděpodobně ještě předškolního věku, nemající evidentně ánung, o co v celé záležitosti studentských protestů vlastně kráčí:

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2012/12/03_demonstranti.jpg...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nádherná ukázka manipulace formou citového vydírání, jediné oko by nezůstalo suché....


Jiní se dostavili v kukle přes obličej - evidentně mají před ostatními co skrývat:

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2012/12/07_zakuklenec.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anonymně, zbaběle, inkognito - takhle Vy demonstrujete, třeboňští studenti - odpovídá to přesně duchu Vašich zdejších příspěvků... Nechci raději ani domýšlet, čeho všeho bychom se od Vás ještě mohli nadít .... Běžte raději opravdu zachraňovat aspoň ty velryby, když už Vám vylovili ty Vaše rybníky. A hlavně Vás prosím, doučte se pravopis, bude se Vám to v životě nejednou hodit, to mi věřte. 

Paní Baborové držím palce, ať se nedá a za žádnou cenu neustupuje, všem dobrým lidem přeji hezký zbytek roku a vše nej- do toho nového. I Vám, milí studenti, zkuste se už ale nad sebou opravdu zamyslet, přijde Vám to k duhu a my starší na Vás budeme moci být konečně hrdí.

(jde skutečně o fotografie ze studentské demonstrace, přesvědčit se můžete sami zde)

Odpovědi

demo

#1574 Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 08:17:26

#1572: J. Procházka - Kdo protestuje proti paní Baborové?

Vážený pane,  myslím, že by stálo za to, aby tyto "vypovídající" fotografie byly zveřejněny někde, kde si je prohlédne víc lidí. Mám na mysli fotku se zakuklencem a fotku, kde drží transparent dítě možná předškolního věku.

Slušné lidi překvapuje a pobuřuje to, co se v jižních Čechách děje a zejména, jaká je směšným a trapným studentským akcím věnována mediální pozornost. Jednodenní hladovka, ......stávka, kde se zpívají písně Karla Kryla (ten aby se v hrobě obracel), .....jednání s hejtmanem, kde osmnáctiletý studentík Hořejší  nabádá hejtmana, aby zvážil koalici s komunisty,.....

Studenti to mají pomotané, pletou dohromady padesátá léta, Mašíny, Havla, Kryla, KSČ a KSČM atd.

Kdy se žurnalisté konečně postaví na stranu skutečné demokracie? Mám na mysli,  kdy budou dávat stejný prostor i druhé straně,  lidem,  kteří se studenty nesouhlasí? Co například udělat nějaké rozhovory se žáky či bývalými žáky, které paní učitelka Baborová ve Strakonicích učila?

 

Evropští rozhledáři

#1584 Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 12:54:19

#1572: J. Procházka - Kdo protestuje proti paní Baborové?

Přijít s kuklou na demonstraci bylo nevhodné kvůli tomu, že na demonstracích nesmí mít účastníci zahalené obličeje. Stejně tak ona tyč by mu neprošla, kdyby na místě byli příslušníci Policie ČR. V Českých Budějovicích s demonstracemi ale nemají příliš mnoho zkušeností, a tak policisté na demonstrace nedohlíží, na této jsme například nikoho z nich nepostřehli.

Jinak zakuklenec z bližšího pohledu nevypadal tak nebezpečně jak na fotce, jednak si povšimněte jeho obuvi, se kterou by sotva někoho dohonil, a za druhé v tom stínu zaniklo, že má na druhé ruce velkého látkového maňáska.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...