Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

demo

#1567 Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 17:30

#1564: Veronika - Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Bohužel, tato skupina vůbec nechápe demokracii.

Co se týče Dominika Hořejšího, od začátku si říkám, jak si to ten hoch představuje? I kdyby paní Baborová odstoupila, co si myslí, že nastane?  Že se  něco změní? Radním pro školství  by se stal  jiný komunista či sociální demokrat. Radní nerozhoduje sám, o všem rozhoduje rada či zastupitelstvo.

V jednom článku jsem si přečetl, že studenti  chtějí demonstrovat třeba i celé čtyři roky. Musím se smát. Ono bude myslím stačit do parlamentních voleb, t.j. asi červen 2014.  Jak to vypadá, výrazně vyhraje levice. Co si potom studentíci počnou?

Vůbec si neuvědomují, že svým chováním přímo KSČM nahrávají.

 

Odpovědi

Perisek

#1569 Re: Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

2012-12-29 17:39:15

#1567: demo - Re: Re: Re: Re: Studentíci jsou úplně mimo !!!!

Určitě by bylo zajímavé se i optat všech studentů co mohli volit ,jestli vůbec byli ???? Pokud paní Baborová odstoupí nic se nezmění ,ale při nejmenší je podivné ,že soukromé gymnázium prostetuje . Ono se není čemu divit pokud by se paní Baborová podívala na zoubek lidem ,kteří ve škole hospodaří ukázalo by se jaký neskutečný bordel tam mají . Konec konců vždyt už se tak i prezentují . Jak je možné že studenti nestudují a vymýšlí protidemokratické kroky jak otočit regulérně odhlasované volby ? Pak se ptám co jsou tito lidé zač a jaká je v nich budoucnost pokud nechápou termín fair play a chovají se jako malé děti ,které křičí a vztekají se dokud nedosáhnou svého???????????  Pevně doufám že na tyto studenty jednoho krásného dne dopadnou těžká břemena jak třeba uživit svou rodinu, jak sehnat práci a že mystifikace o průměrném platu jsou holý nesmysl .




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...