Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1575 Re: Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

2012-12-30 10:14

#1574: demo - Re: Kdo protestuje proti paní Baborové?

Máte pravdu, zakuklenec vzadu asi nebude člen zásahové jednotky policie, ale nějaký mladý "demokrat", co přišel podpořit toho blábolu Hořejšího.

Pan Hořejší má našlápnuto na skvělou politickou kariéru, není to jeho ochranka, odstřelovač nebo tak něco? :-))

Lidé na fotce mi připomínají ovce. Pokud je pravda, že studenti dostali za účast na demonstraci 50 Kč a hladovkáři 100 Kč,tak nevím, co k tomu dodat.

Trošku mi to připomíná aktivisty přivazující se v 90.letech k bráně Temelínu, moji 2 spolužáci si libovali, že dostávali 200 Kč,a to byly nějaké peníze.

Můj obdiv má pan hejtman Zimola, protože kdybych já byla ve funkci hejtmana a tento arogantní,ale přitom hloupý floutek, by mi přišel radit, co mám dělat, tak nevím, jak bych se zachovala. Nejsem ani výbušná, ani vzteklá, ale myslím,že bych se asi začala smát, i když to, co předvádí studentíci už není směšné, je to neskutečně trapné. Bohužel, jak jste psal, jejich počínání je uměle přiživováno médii, jestli novináři nemají o čem psát a jsou vděční za každou trapárnu...

A jejich další akce? Trošku mi to připomíná film Zítra to roztočíme, drahoušku, jak tam Iva Janžurová řve : a další odvetné akce budou následovat :-))

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...