Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Jana Soukupová

#1553 Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 00:29

#1552: Študák z Třeboně - MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

No teda, to je fakt síla. Měla jsem za to, že třeboňské omladině křivdíte, že sem ty vulgarity a výžblepty s pravopisnými minelami píší spíš nějací starší zavilí antikomunisté, něco jako Cibulka, Hedvíček a jim podobní, po návštěvě Vámi uvedené stránky vidím, že to sem píší nejspíš opravdu třeboňští. A tohle mají být budoucí vysokoškoláci. No potěš koště....  Tím spíš držím paní Baborové palce, jen ať konečně udělá v jihočeském školství pořádek a podobným "studentům" se podívá na zoubek. Přeji našemu školství lepší časy, méně "gymnázií" třeboňského typu a více podobných školských radních jako paní Baborová!

Odpovědi

demo

#1557 Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 09:10:14

#1553: Jana Soukupová - Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

Paní  Jano, úroveň diskusí (nejen pod touto peticí, ale i pod peticí pana Rosochy) ukazuje úroveň společnosti.  Naše společnost je opravdu nemocná. Domnívám se, že tím, co rozpoutal učitel Rosocha,  "otevřel Pandořinu skříňku."

Různá individua, která zde diskutují, které mají o demokracii prapodivné představy. Své názory se snaží vnutit ostatním pomocí různých "výkřiků" a vulgarit. Bohužel situace zneužívají ke svému zviditelnění i některé známé osobnosti a samozřejmě žurnalisté.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...