Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Veronika

/ #1558 Re: Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

2012-12-29 10:28

#1557: demo - Re: Re: MI třeboňšťÝ studenťY umÝme českI

Oba vás zdravím, už ani nevím, jestli je mi to, co rozpoutal pan Rosocha k smíchu nebo k pláči. Neskutečně je mi líto paní Baborové a celé její rodiny. Když jsem četla, jak ten floutek Hořejší o ní mluví jako o Baborové, tak jsem si říkala, kdo ho vychovával, jestli jako bydlí na stromě a ráno seskočí z větve a jde do školy nebo, jestli žije v jeskyni. Nemusí souhlasit s názory druhých lidí, ale myslím si, že oslovovat někoho pane Novák, paní NOvá, je snad slušnost. A hlavně u 18 letého floutka, co ještě nedokázal vůbec nic. Nepřeji studentům, aby za rok, za dva rozmnožili řady nezaměstnaných, ale co si budeme nalhávat, tohle je dnešní realita. Až budou bez práce, tak potom, ať sem přijdou a můžeme dát řeč.

O panu Rosochovi a celém gymnáziu Třeboň si myslím své. Pokud před téměř 2 měsíce ta dítka žijí nějakým protestem, lezou na debaty s antikomunisty a podle mého názory i nedemokraty,tak co se asi můžou naučit?

Nevěřím ani tomu, že všichni studenti tuto petici podepsali, že se pod ní podepsali  všichni vyučující. A říkám si, jaká teď na gymplu panuje asi atmosféra? Tak jako pan Rosocha rozdělil lidi a vnesl mezi ně tolik agrese, nenávisti, oživil Mašíny, tak stejné klima třeba panuje i ve škole. Něčí rodiče volí ODS, jiní ČSSD, panuje mezi studenty také nenávist? Kamarádí se ještě Bára z rodiny,kde volí ODS s Maruškou, jejíž rodiče volí ČSSD? Takovou blbost, že celé osazenstvo školy jednotně volí ODS a schvaluje vulgární útoky na paní Baborovou, si tady nebudeme snad  nalhávat.

Myslím si, že škola je od toho, aby se tam děti učily, něco se naučily, navázaly přátelství, politika do školy nepatří.  Děti by  měly do školy chodit rády a ne se strachem, že se někde vynoří Hořejší s peticí a : Podepiš nám to.

Je strašně smutné, že toto panu Rososchovi nedochází, je hodně smutné, že toto nijak neřeší ani ředitelka školy paní Kohoutová, aktivní členka ODS a tudiž jedna z nějvětších demokratek.

Snad toto všechno vyřeší školní inspekce.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...