Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

General Franco

#1426 Kvikot rudych podsvincat

2012-12-22 22:21

Jak rekl Kodet v Peliskach: Bolsevici vsech zemi, polibte mi prdel!!!!

Vrstva vapna, vrstva komancu, vrstva vapna, vrstva komancu - to budou me stastne Vanoce. Muhehe! Jak se vam to libi, Gottwaldovi pacholci?

Mirek

#1427

2012-12-22 22:41

Co dodat k diskusi? Jestli autoři těchto vulgarit jsou studenti z Třeboně a jinde, kde se protestuje proti paní radní, to se teda můžeme v budoucnu opravdu na co těšit...

Peman

#1428 To se ty kokote " #1427 " tedy těš.

2012-12-23 00:07

Brož Poledna

#1429

2012-12-23 01:23

Komunisti patří do pracovních táborů. Pokud je nepřejdou roupi, nebudou aspoň obtěžovat svým tupým bludařením pro nádoby mdlé.
Vasyl Mohoryta

#1430

2012-12-23 01:28

Nazdar bolševický prasata. Vy jste ještě nevychcípali??? Tak my vám pomužem zasraný dobytkové. A taky by mě zajímalo co to musí být za kurvu která porodila komouše jako jste vy. Vaše matky jsou fakt zaprasený kurvy.

Nepřihlášený uživatel

#1431

2012-12-23 01:31

Zvláštní, že těmto studentíkům nevadí, jakým nezákonným stylem byly schváleny třeba církevní restituce, protlačené pomocí kriminálnílů a strany, která neprošla žádnými volbami,nemá mandát voličů a je v parlamentu i ve vládě protiústavně, zatímco regulérně zvolení zastupitelé jim tolik vadí. Kde je jejich demokracie? A toho pana kantora, který je v tomhle podporuje, bych okamžitě vyhodila, protože místo navádění k demonstracím proti demokracii a ústavě je má učit - vycházejí ze škol čím dál nevzdělanější a s vymytými mozky. Pěkná hanba! Měla jsem za to, že studenti jsou ti, kteří mozky používají, ale vidím, že jen papouškují to, co do nich pumpují sdělovací prostředky a vlastní názor nemají - jinak by viděli, co se v této zemi děje. Lituji je, že v tom budou žít. Poznají to na vlastní kůži, až si svá studia i živobytí začnou platit ze svého a budou si na vše muset vydělat sami. Až ne vlastní vinou přijdou o zaměstnání, až se na ně sesypou exekutoři, až neuživí svoje děti. Zvláštní, že jsou tak inteligentní a tohle nevidí.
Ctirad Mašín

#1432

2012-12-23 01:32

Každemu z vás vy komouši koho potkám rozšlapu britálně tlamu. řekněte kdy a kde a naložím vám vy zamrdani svině. Jste jen sráči co mají v kalhotech.
jkglfdslksdf

#1433

2012-12-23 01:35

Jééé nazdar vy mrdky bolševický? Která kurva vás porodila na tenhle svět? Měli by ji vykastrovat! Vrazi zamrdaný. Jen prasečí čubka kterou vomrdal nějakej soudruh muže porodit zmrda jako je komunista. Vyřidte vašim mámám že jsou to zkažený bolševický svine!!!
debil anarchokomanč Slačálek

#1434 Předmět

2012-12-23 01:43

Bléééééééééééééé, to je rudého smradu, tahle petice by se měla normálně zakázat a všechny bolšány postavit ke zdi, dost bylo rudého moru,

Nepřihlášený uživatel

#1435 Re:

2012-12-23 10:12

#1424: -

Vždy mne pobaví, když k demokracii a slušnosti vyzývá komunistický sprosťák a blb, který používá výrazy jako "černoprdelný". Věru komunistická slušnost a lidovědemokratický komunistický postoj k jiným názorům. Víc není třeba dodávat. Aby tohle svinstvo se tu nerozlézalo, je třeba Baborové vykázat, kam patří: na to smetiště dějin, kam chtěly poslat druhé.

DLUHOS SRALBOTKA

#1436

2012-12-23 11:52

BOLSEVIK TO JE JAK BOLSEVNIK. OBOJI SE MUSI VYHUBIT DERATIZACI VSEMI PROSTREDKY. KOMOUSI CHCIPNEDTE UZ KURVA!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1437

2012-12-23 12:30

Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa:

http://www.petice24.com/petice_za_podporu_namstka_hejtmana_judrsloupa

Nepřihlášený uživatel

#1438 Re: Re:

2012-12-23 18:04

#1435: - Re: Na rozdíl od Vás, mě vadí každý sprosťák a blb. Viz. příspěvky, které předchází tomu Vašemu (1434,1433...).

 

P.B.P.
Nepřihlášený uživatel

#1439

2012-12-23 19:54

Jestliže si v naší vlasti hrajeme na demokracii,musí si parta studentů (zřejmě úspěšně manipulovaných) uvědomit,že rozhodují svobodné volby a v žádném případě nemá cenu jejich zbytečné a hlavně dobrovolné hladovění.Doporučuji,aby se zabývali raději hledáním příčin proč v kapitalistické ČR musí tisíce poctivých lidí být bez práce.Nezaměstnanost totiž vytváří z většiny těchto občannů nedobrovolné hladovkáře.Jedná se,ale o hladovkáře každodenní a o těch sdělovací prostředky statečně mlčí.


Nepřihlášený uživatel

#1440 Re:

2012-12-23 21:10

#1437: -

Je to fuška, sehnat dost blbů, ochotných podpořit vrahounského grázla.....

Kvíkveg

#1441 Rudokožci

2012-12-23 23:22

Zdar rudý tlamy :)

Víte co mi dnes přišlo? Nevíte, he? :) Tričko z webu dekomunizace.cz "zabij komunistu, posílíš mír!" Pěkný dárek k Ježíškovi, budu ho nosit celý rok a ukvičte se třeba k smrti, rudý dobytkové :o)) Bude vám to hovnajz platný, vzhledem k vašemu průměrnému věku jste na půli cesty k vychcípání :o))))

Čest vaší práci, degeni :))

Nepřihlášený uživatel

#1443 Re:

2012-12-23 23:28

#1424: -  

Všímáte si všichni, že všechny příspěvky, které jsou namířené proti komunistům jsou opravdu perly. Co slovo, to sprosťárna. Všichni do jednoho jsou naprostá žumpa. To ale odpovídá jejich IQ. Normální a slušně vychovaný člověk by to, co předvádí oni nikdy nedělal a takovýto slovník nepoužíval a respektoval výsledky demokratických a svobodných voleb. Pane bože, do čeho jsi to duši dal!!!  Jsou to všechno jen chudáci. Nemá cenu se nad tím rozčilovat, neboť diskuze s blbcem je bezpředmětná. Jen je musíme opravdu politovat. To nás čeká budoucnost, musíme jen doufat, že takovýchto ubohých chudáků je jen ta hrstka, která se ukazuje na náměstí. Páni,  sto zblblých studentíků na náměstí, to se asi tamní koalice už třese strachy.


Nepřihlášený uživatel

#1444 Re: Vzkaz pro rudý zrůd

2012-12-23 23:36

#1442: Kvíkveg - Vzkaz pro rudý zrůd 

Tam běžte vy všichni, kteří neumíte ani slušně mluvit a ve vašem slovníku se nevyskytuje jediné slušné slovo. Nevíte o čem to tady melete. Jste zfanatizovaní s plnými ústy demokracie. Ale nevíte, o čem demokracie je. Jak říkal Masaryk:"Demokracii už máme, ale stále nám chybí demokraté." Měl by sis to někde vyčíst, co to demokracie je, pak bys takové sprostoty veřejně nepublikoval. Ovšem obávám se, při tvém IQ, že vůbec porozumíš tomu, co jsem zde napsal. Můžete protestovat jak chcete, stejně vám to nepomůže. Protože komunisté prostě byli u voleb úspěšní a s tím vy nic nenaděláte. To je prostě fakt. Takže si tady plácejte plíce dalšími sprosťárnami, to je zřejmě to jediné, co umíte, ale to je také jediné, co s tím můžete udělat.

život Vás naučí

#1445 Jen si studentíci pěkně zastávkujte-

2012-12-23 23:45


Hladoví studentíci či frikulíni zblblí mediální masáží věří že v době socialismu se na ulici střílelo do lidí, že u nás byl hladomor a lidé umírali bez pomoci, protože nebyl ani penicilín, cíleně strašení, že levice zavře hranice a a dětičky pošle povinně makat, vymyté mozky, dětičky lehce zbohatnuvšich podnikatelů plně živené tatínkem a maminkou hrdě volí pravici neboť to je dneska IN, pak bučí a skuhrají v okamžiku, kdy si mají z vlastních kapes platit školné a demonstrují v ulicích, jak se už ostatně stalo několikrát, po škole nežení se a nevdávají, protože prý nemají na drahé byty, tupí papoušci Mádla s Isovou se ošklíbají nad levicovou bábou s dědkem, ale ochotně k nim běží pro korunky aby bylo na chlast a hulení a diví se, že bába s dědkem jim nic nedá, už mají jen prázdné kapsy, to, že tihle mediální zbla jsou ochotni volit i fašouny by pro nás mělo být velkým varováním
Budoucnost národa- hamburgroví idioti s mozky vymytými propagandou
otylí žrouti hamburgerů živení rodiči, jen je nechte, však on je život srovná, až se budou chtít jít flákat na vysokou a rodiče jim oznámí milá Barčo, milý Tondo, volili jste Bezčase se Švarctrumberkem, proto naše rodina nemá korunu, tak nepůjdete na vysokou ale do fabriky k pásu nebo kydat na farmu hnuj nebo se na té vejšce živte sami, však on je život srovná až půjdou hledat práci a zjistí, že na ně nikdo nečeká se slavobránou a nedá jim nástupní plat 60 tisíc za to koho volili, ale že budou makat od nevidím za desítku hrubého, však oni sklapnou, až zjistí, že si umotali děcko, ale nemají kde bydlet, protože na drahý byt nemají a levicoví rodiče jsou v chudinském starobinci, dědek s bábou pod drnem, to jim ta rázná pravičáckost spadne rychle do trenek, jo když táta s mámou krmí, to se to prsí, no a těm trumbelínům co volili fašisty, moc by mě zajímalo, jak by se jim to líbilo, až by je fašistický úředník lustroval do třetího kolena jestli nejsou židé, nebo je nacpal do dobytčáku a poslal do Osvětimi,hamburgroví idioti s mozky vymytými mediální propagandou, televizními seriály a super stár, skvělá budoucnost národa

Nepřihlášený uživatel

#1446 Re: Re:

2012-12-23 23:50

#1425: - Re:  

 Naprostý souhlas. Je to přesně tak. Jsou to sprostí ubožáci. Chovají se jako hovada a nerespektují základní principy demokracie. Je to smutné, co se děje. Ale ono se jim to jednou vrátí i s úroky.


Nepřihlášený uživatel

#1447 Re: Jen si studentíci pěkně zastávkujte-

2012-12-24 00:02

#1445: život Vás naučí - Jen si studentíci pěkně zastávkujte- 

 Skvěle napsáno a naprosto trefně. Mě spíš děsí to jejich chování, když si přečtu ty příspěvky, které splodili. Oni by snad byli schopni postřílet každého, kdo volil komunisty. No to je fakt síla a naprosto v "souladu s demokratickými principy". Vůbec nerespektují politickou pluralitu názorů. Může se mi to nelíbit jakkoli, ale pokud je to výsledek voleb, musím ho repspektovat. Tak jestli je tohle učí ve školách, tak to máme před sebou opravdu krásnou budoucnost. Některé příspěvky některých individuí téměř hraničí s trestným činem (výhrůžky, urážky). Být rodičem takovýchto zmetků, tak se hanbou propadnu. Slovo morálka tihle ubožáci nikdy neslyšeli.  


Nepřihlášený uživatel

#1448 Re: Rudokožci

2012-12-24 00:07

#1441: Kvíkveg - Rudokožci  

 Ty jsi degen, přímo degenere, když píšeš takové hovadiny! Smáli jsme se tomu celá rodina. Nevěřili bychom totiž, že může existovat takový duševní chudák a primitiv. Nejlepší vtip, který jsem slyšel. Slušného a inteligentního člověka touto kravinou nemůžeš nikdy naštvat a urazit, ale jen pobavit. Naštvat a urazit totiž může jen inteligent, a k tomu ty máš tedy hooooodně daleko. Tak čest, ty "rudá tlamo"!!!! 

Lapač na mdlé komunistobijce

#1449 To je prima,ten chudinka co tu plodí ty dementní výplody

2012-12-24 00:51

bude typický volič ODS...Možná brácha Bendy,to je supr pako...Dvě věci mne na tyto vánoce těší..že tenhle blbeček je zcela jistě z nějaké postižené rodiny,neměl IQ po kom podědit:-)))))).Druhá potěšující věc je,že se v prosinci zadařilo,do strany jsme získali 12 mladých lidí...Jsem v klidu,tyhle vši ala kanál brzo eliminujeme...papááá

Nepřihlášený uživatel

#1450 Souhlas

2012-12-24 10:42

studenti a suplent Rososcha neměli nikdy pořádné argumenty, tak se nedivme, že sáhli po těchto vulgarismech. Tito studenti jsou opravdu elita národa. Jeden blb si koupí trapné tričko, ale zase na druhou stranu by to mohl být jeden z těch troubů z Třeboně a vzít si triko do školy v době, kdy tam bude probíhat inspekce. To by bylo hned vymalováno. I když si stejně myslím ,že bude stačit, až inspekce nahlédne na tyto stránky a sama si velice rychle udělá úsudek o tom, jak vypadají poslední týdny na gymplu v Třeboni.
Rosocha možná petici naťukal doma, ale kdo jsou potom ti studenti, kteří v době vyučování diskutují např. s Hulem v aule gymnázia, když ředitelka tvrdí,že školní výuky se toto nedoýká?
A ještě mě moc pobavily fotky těch tří floutků, co šli radit panu Zimolovi. To jsem fakt nechápala, takoví hejskové, ani nebyli slušně oblečení, děs a hrůza.
Dochází jim síly,tak chodí provokovat pod tuto petici.





Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...