Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

P.Eichler

/ #195 Re: Re: Re: P.Eichlere, nastuduj si dějepis

2013-02-13 18:58

#187: Pes - Re: Re: P.Eichlere, nastuduj si dějepis

No  s vámi se moc diskutovat nedá a původně jsem ani v tom pokračovat nehodlal, ale přece jen krátce.

- Jan Hus byl kacíř protože byl za kacíře prohlášen a jako katolický kněz spadal pod katolickou jurisdikci. Nijak tím jeho památku nehodlám znevažovat, ale fakt je fakt i když se vám to líbí či ne. A s jeho upálením nesouhlasím, ale dto je asi vše co stím mohu udělat.

- O Habermannovi mi můžete dávat odkazů kolik chcete. Psal jsemže pocházím z Rudy nad Moravou což je asi 6km od Bludova a tu historii znám aniž bych si proto nárokoval patent na rozum.

-Levicový či pravicový ? Toť otázka. Vysvětlete mi například, otrockou práci zaměstnaců v hodné levicové, komunistické Číně. na chdobu v komunistické Korei a srovnejte to třeba se sociálními programy v kapitalistické Francii. Proč jsou hodné levicové režimy všude na světě poskvrněny krví a utrpením celých národů ? Co hodný levicový Stalin ? Ten si nezadal, co do počtu obětí se zlým pravicovým Hitlerem. Včetně vyhlazování Židů a vysídlování celých národů.  A koneckonců proč ten Hitler dělal levicové kroky, jako např. stanovení pracovní doby, uzákonění, že zaměstnanci v zemědělství musí mít světnici a nikoli spát s dobytkem, výstavba bytů, tvorba pracovních míst a podobně ?  Že by Hitler a Stalin šli jeden tak doprava a druhý tak doleva, že si vyměnili místa ? Jen mi zas nepodsouvejte obdiv k Hitlerovi. Je to jen příklad. Definice fašismu je jaká je, není z mé hlavy a jen jsem vám ji přepsal. Rozhodně to nemůže být výmluva z mé strany.

- "Připadá vám vazba nacistického režimu na velkokapitál" Na to jste přišel kde ? Naopak, uvaloval na podniky státní (říšskou) nucenou správu. Měl byste poněkud zrevidovat to, co vám říkali ve 4. třídě ve vlastivědě.

- "Připadá vám přístup např. Drábka k nezaměstnaným (budou makat zadarmo a držet hubu) spíše fašistický a pravicový (tihle jednotlivci nemají právo na nic, společnost na ně jen doplácí), nebo levicový (levice proti tomu protestuje - považuje tyto osoby za lidi s důstojností)?" On Drábek říká, že by měl někdo makat zadarmo a držet hubu ? POšlete mi ten odkaz když si v nich tak libujete. Já se s ničím takovým nesetkal.

- Vysvětlete mi proč tzv. příznivci levice a voliči M.Zemana vyčítají K.Schwarzenbergovi to, že je pro vetší integraci a federalizaci Evropy ? Vždyť levicový, multikulturní přístup by měli spíš uvítat.

- "Většina sudeťáků se přidala k nacistům nebo je podporovali." Víte proč to tak bylo a jaká byla doba ? Dělali jen to co u nás dělá spousta lidí. Jen podporovali toho kdo jim v době obrovské nezaměstnanosti sliboval lepší život. A pokud možno bez práce. Bylo spousta Němců kteří se k tomu nehlásili a spousta Čechů kteří se prohlásili za Němce jen aby získali finanční podporu z Německé strany.

Prohlašujete se za profesionálního historika a přitom nevíte, že historie není ani levicová ani pravicová a už vůbec by se neměla překrucovat podle toho jak se nám líbí. Je to fakt na který můžeme nebo nemusíme být hrdi.

Nejsem rozhodně žádný nácek a fašoun jak se mi snažíte předhodit. Jsem pacifista a jsem proti násilí proto mi vadí i zdejší násilnické a sprosté příspěvky.

Mimochodem je zajímavé, že sprosté příspěvky údajně od stoupenců K.Schwarzenberga mají stejnou IP adresu s některými příspěvky zastánců Miloše Zemana kteří naopak toto odsuzují. Čím to může být ? Nejspíš tím, že si je píšou sami aby pošpinili voliče K.S. IP adresa je jako otisk prstu. Takže co k tomu dodat ?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...