Karle Schwarzenbergu, dodržte slovo a skončete v politice!

Pes

/ #211 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: P.Eichlere, nastuduj si dějepis

2013-02-18 14:54

#210: P.Eichler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: P.Eichlere, nastuduj si dějepis

My si asi neporozumíme.

Ohledně práce zadarmo: asi jste nečetl mé argumenty. Přečtěte si prosím rozhodnutí soudu (jak našeho, tak britského). Soudci právu rozumí.

sKarta neskončila kvůli populismu, ale proto, že to bylo od začátku nezvládnuté. Nikdo sKartu nechce. Nikomu to nic nepřinese. Např. zdravotně postiženým a lidem z malých obcí jen komplikuje život. Přečtěte si jejich názory a ne jen to vytrubování našich pravičáků. Nakonec i někteří pravičáci procitli a nyní prosazují ukončení sKarty.

2. důchodový pilíř: přečtěte si, jak byly v posledních letech seškrtány díky snižování různých daní odvody do této kapitoly. Je to programový cíl pravice. Tak to dělá vždy: přišktíme příjmy, dovedeme systém na pokraj krachu, a potom řekneme "podívejte, jak to ten stát špatně vede! zprivatizujeme to!" Kdyby se odvody vrátily na úroveň před několika lety, tak průběžný systém běží dál bez problémů ještě 30 let. To měl asi na mysli Sobotka, jenže vy jste to nepochopil nebo argumenty neslyšíte.

Nevíte o smlouvách, které Drábek podvodně podepsal na nový SW pro svůj úřad? Kde to žijete? Hlavně, že máte své pravicové myšlení, fakta k tomu netřeba, že? Pro uvedení do problematiky např.: http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/prace/clanek.phtml?id=771212#utm_source=aktualne.centrum.cz&utm_medium=article-hint&utm_content=domaci
(Drábek zneužil starou smlouvu k protlačení nové zakázky na SW od firmy svých kamarádů. Kritizoval ho za to NFPK, snad ho odsoudí soud. Tento velký reformátor se nakonec ukázal jako obyčejný trouba a navíc korupčník.)

Volební právo u nás je všeobecné, ale existují pravičáci, co prosazují jeho omezení podle výše daňových odvodů. Zdravotní pojištění je u nás také pro všechny, ale existují pravičáci, co stále volají po tom, aby to u nás fungovalo jako v USA.

Ke zneužívání dávek. Ano je třeba omezit zneužívání. Ale podle propočtů je zneužívá asi 6% těch, co je dostávají. Pokud srovnáte, kolik peněz je takto zneužito s tím, kolik se odhaduje korupce ve státních zakázkách, tak zjistíte, že korupce odsává asi 8x tolik peněz. Je jistě jednodušší točit se na nějakých sociálních případech než likvidovat korupci bílých límečků, která nám tu s politikou pěkně srostla.

K privatizacím: Pokud narážíte na ČEZ (pračku peněz pro politické strany), tak s vámi souhlasím. Pokud ale chcete tuto myšlenku přenášet i do jiných oblastní (zdravotnictví, penze, atd.), tak nesouhlasím. Státní správa má občanům sloužit a ne na nich vydělávat (jak by to dělaly soukromé firmy, které by převzaly státní agendu a začaly na ní vydělávat).




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...