Podpora majoru Kucerovi

Komenius

/ #4 jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici

2013-02-20 18:58

To už je moc! Šikana ve školách, když nevolíš Karla
Nenávist zavládla mezi dětmi i na základních školách. Volba prezidenta zasáhla zejména prostřednictvím sociálních sítí i ty nejmenší.
26.leden 2013 - 13:01
Tento příběh se odehrál včera v jedné základní škole v Praze na Vinohradech během občasnké nauky. Dvanáctiléta dcera jednoho z našich redaktorů zažila nevídanou šikanu během výuky. Teď pláče a chce ze školy pryč.

Co se přihodilo?
Začala výuka předmětu zvaného Občanská nauka. Paní učitelka si jako dnešení téma zvolila prezidentskou volbu. Jedotlivých žáků se ptala, koho by volili jejich rodiče. Výuku zpestřila promítáním video příspěvku na youtube.com, jehož obsahem byla dehonestace jednoho z kandidátů - Miloše Zemana. Všichni vyslovili jména Karel Schwarzenberg, až na jednu dívenku. Ta by volila Miloš Zemana.

Co následovalo o přestávce?
Žáci na tabuli napslali křídou jméno dívky a to, že je p**! Hysterické chování dvanáctilétých žáků nejspíše nelze přikládat k jejich racionálnímu přesvědčení, koho volit. Názor si osvojili podle trendů ze sociálních sítí či od rodičů. Ale co je horší, nejenom názor, ale také nenávist a zlobu!

Je šokující, že se na této hyterii a šikaně podílejí učitelé, jako v tomto případě. Škola už není hrou, ale proměnila se v agitační středistko či bojiště plné nenávisti.

Příběh budeme sledovat a čtenáře informovat. Oslovíme nejen vedení školy a zmíněnou učitelku, ale Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. A také Syndikát novinářů, aby zvážil, nakolik byla kampaň týmu pana Schwarzenberga ve spojení s jednostranně jemu nakloněnými médii v souladu s etickým kodexem novinářů.

Hysterie a fetišismus "VOLÍM KARLA" do vyspělé demokratické a svobodné země nepatří.

(fran, foto: arch.