Podpora majoru Kucerovi

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora majoru Kucerovi

tarantule34

#1 Pravdoláskaři pořádají hony.

2013-02-20 18:33

Kdy konečně přestanou hony?Řekněte pravdu,že nevyhráli volby zloději a podvodníci.Volby proběhly a výsledkek je jasný.Každý má právo na svůj názor,ale proč prohru házet na jiné.Uveřejněte kandidátků KDU,ODS,TOP O9 v JČ a uvidíme,zda jsou tam i ty kdo dnes ječí.

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-02-20 18:43

Za Kučeru bych i diskutoval. O Kucerovi ani nevim, že tam dělá...
Lojza

#3 Prodrbaný biliona koalice požerou fotovoltaičtí podnikatelé

2013-02-20 18:57

Nikomu v této zemi nevadí prodrbaný bilion, který požere fotovoltaická lobby. 160 miliard dáme na církevní restituce , zejména katolické církvi. Nikomu nevadí, že Vladimír Dlouhý, Ivan Kočárník, Karel Dybaq, Tlustý Vlastík, byli v KSČ. Źe Topořánek, Tolja Bezčas, Petr Bendl jsou členové nebo fukcionáři SSM. To nikomu nevadí, protože přelezli do pravicových tunelačních stran. Komunistti z KSČM nekradli, netunelovali,nedělali fotovaoltaiku, Lehké topné oleje, neprivatitovali. Naopak to vždy tvrdě kritizovali.
Komenius

#4 jak učitelé fanatizují mládež k lásce ke kleptopravici

2013-02-20 18:58

To už je moc! Šikana ve školách, když nevolíš Karla
Nenávist zavládla mezi dětmi i na základních školách. Volba prezidenta zasáhla zejména prostřednictvím sociálních sítí i ty nejmenší.
26.leden 2013 - 13:01
Tento příběh se odehrál včera v jedné základní škole v Praze na Vinohradech během občasnké nauky. Dvanáctiléta dcera jednoho z našich redaktorů zažila nevídanou šikanu během výuky. Teď pláče a chce ze školy pryč.

Co se přihodilo?
Začala výuka předmětu zvaného Občanská nauka. Paní učitelka si jako dnešení téma zvolila prezidentskou volbu. Jedotlivých žáků se ptala, koho by volili jejich rodiče. Výuku zpestřila promítáním video příspěvku na youtube.com, jehož obsahem byla dehonestace jednoho z kandidátů - Miloše Zemana. Všichni vyslovili jména Karel Schwarzenberg, až na jednu dívenku. Ta by volila Miloš Zemana.

Co následovalo o přestávce?
Žáci na tabuli napslali křídou jméno dívky a to, že je p**! Hysterické chování dvanáctilétých žáků nejspíše nelze přikládat k jejich racionálnímu přesvědčení, koho volit. Názor si osvojili podle trendů ze sociálních sítí či od rodičů. Ale co je horší, nejenom názor, ale také nenávist a zlobu!

Je šokující, že se na této hyterii a šikaně podílejí učitelé, jako v tomto případě. Škola už není hrou, ale proměnila se v agitační středistko či bojiště plné nenávisti.

Příběh budeme sledovat a čtenáře informovat. Oslovíme nejen vedení školy a zmíněnou učitelku, ale Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. A také Syndikát novinářů, aby zvážil, nakolik byla kampaň týmu pana Schwarzenberga ve spojení s jednostranně jemu nakloněnými médii v souladu s etickým kodexem novinářů.

Hysterie a fetišismus "VOLÍM KARLA" do vyspělé demokratické a svobodné země nepatří.

(fran, foto: arch.
Tucjoč

#5 Tyto kampaně jsou záchvatem neostalinismu

2013-02-20 19:01

Používají se stále stejné metody. Dělají to stále stejní lidé. Ano, ti co byli včera v normalizační KSČ. A dnes přeběhli kvůli properitě a korytům opět k vládě, tj. ODS nebo TOP. Princip je pořád stejný a ubohý. 1 000x opakovná lež se nakonec stává pravdou.

Nepřihlášený uživatel

#6

2013-02-20 21:50

V Bordelstátu je vše možné, rozkrást 8 bilionů korun ze slušného státu ČSFSR, takto v mezinárodním súpolečenství známého. Chudáci študáci, ubožáci, jimž se nedostává od ,,nedoučených učitelů,, nebo učitelů ,,špatně studujích a učících se historické zvrhlosti v Bordelstátu,, , z nichž někteří i protestní hovadiny dokonce organizují, a v BUDĚJICÍCH prý dokonce i ředitel gymnasia souhlasí - považuji to od pana ředitele, jako jeho osobní morální hnus, stejně tak, ho mají i organizující páni učitelé. S charaktery již dávno nalomenými. Jmenovaným doporučuji, třeba i dle nových školních směrnic a pokynů, si zopakovat (naučit se) co demokracie je, co volby znamenájí a zda jsou výsledky voleb závazné pro všechny občany. Organizující študáčky, chudáčky, není třeba ani hodnotit, či poučovat, neb nevědí co činí, hlavy prázdné a dunící.
K p.ZIMOLOVI se vyjadřovat nehodlám, pouze za sebe si myslím, že je to charakterově a morálně člověk nepevný, což odpovídá plně jeho osobnímu POLITICKÉMU ZAŘAZENÍ. Ten naopak dobře ví co činí a proto ho nemám za dobrého člověka.

Nepřihlášený uživatel

#7

2013-02-21 07:50

Se závaznými výsleky voleb argumentuje pouze totalitně smýšlející vocas. Co tento blábol znamená? To maj jako všichni možnost leda tak držet hubu a krok? Možná tak před pětadvaceti lety a ještě možná tak leda pro členy Lidových milicí, STB a daší podobné kreatury... Chybí mi tady už jenom major Kabát... No a z těch vašich pologramotných urážek, ten charakter a morálka přímo stříká.

Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Pravdoláskaři pořádají hony.

2013-02-21 07:51

#1: tarantule34 - Pravdoláskaři pořádají hony.

Hony pořádal leda tak Kučera, na svoje spoluobčany...

PetrS.

#9 Děkuji za tuto petici

2013-02-21 11:53

Děkuji za tuto petici. V současnosti je více než nutné zastávat se slušných a nebojácných lidí. Tento režim umí nejlépe jen lhát, krást, podvádět, manipulovat a zastrašovat. A když už mu ani to nevychází, tak terorizuje jednotlivce i celé skupiny občanů. Manipulaci, lžím a zastrašování se musíme postavit.
jocky

#10 Re:

2013-02-21 13:19

#7: -  

 Milý zlatý "nepřihlášený uživateli",

takoví jako Ty chtěli demokracii. Když ji dostali, tak si ji usurpovali pro sebe. Čímž zavedli svět tam, kde je - na okraj propasti. Zkus se zeptat, kdo z těch, co lidem jako Ty vmanipulovali názory, které hlásáš, NEBYL v KSČ. A zkus se zeptat, proč založili ODS, ODA a podobné strany. Je v pořádku, že pro mladé, kteří protestují proti kumunistům (NE PROTI ČLENŮM STRANY, PROTI KOMUNISTŮM, TO JE ROZDÍL), není práce? Je v pořádku, že budou za pár let platit školné? Že jejich děti už nebudou mít žádnou lékařskou péči, nejen tu, za kterou platíte? Je v pořádku, že lidé umírají ve světě hladem? I ti, kteří mají tu TVOJI demokracii? Pokud ano, potom s tebou souhlasím. Jinak ne. Mimochodem, co víš o skutečných názorech těch, které podporuješ?

VS 


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Děkuji za tuto petici

2013-02-21 13:31

#9: PetrS. - Děkuji za tuto petici

Kdybyste to napsal v pětaosmdesátym, tak byste trefil hřebík na hlavičku. Takhle to vypadá, že spíš trefil někdo, do hlavičky vás...


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re:

2013-02-21 13:53

#10: jocky - Re:

Víte, důležité je, že jsem nebyl v KSČ především já. Nikdy by mne to ani nenapadlo... A přestaňte pořád někomu radit co má, nebo ještě lépe, co může dělat, co si má myslet a zdali to může říci veřejně, nebo zda-li má držet hubu a krok. To už tady jednou bylo. Nechte laskavě mladé ať si dělají co uznají za vhodné, jsou totiž, na rozdíl od vás, svobodní...

PS: Demagogické kecy o tom, že umírají ve světě lidé hlady, si strčte někam a vzpomeňte si na bolševickej hladomor na Ukrajině, nebo ještě lépe, ten dnešní v bolševické KLDR. Venkoncem, soudruzi na Kubě nám také dvakrát nekynou... Víte oni ti bolševičtí "odborníci", nejsou skoro schopni uživit sebe sama, natož potom ještě někoho okolo. Ti umějí, tak možná rozdávat z cizího, dokud jim nedojde.

PetrS.

#13 Děkuji za tuto petici podruhé...

2013-02-21 14:34

Děkuji za tuto petici podruhé, ať už byla myšlena jakkoliv. V současnosti je opravdu více než nutné zastávat se slušných a nebojácných lidí. Tento režim /od r. 1990 do teď/neměl a nemá s demokracií nic společného a umí jen lhát, krást, podvádět, manipulovat a zastrašovat. A když už mu ani to nevychází, tak se snaží terorizovat jednotlivce i celé skupiny občanů. Manipulaci, lžím a zastrašování se musíme postavit. Navzdory všem rádobydemokratickým fanatikům a povalečům, chorým mozkům vzývajícím neonacismus, placeným provokatérům, doživotním sametovým trafikantům a popleteným mládežníkům.
Pravda vítězí

#14 Po pravdě

2013-02-22 09:51

Kučera byl u PS před 23 lety!!! Od té doby dělal co? Starostu, čili byl volen lidmi,kteří ho znali a v této funkci obstál. Za 23 let se tento stát nedokázal vypořádat se skutečnými zločinci,kteří pro Kučeru vytvářeli totalitní zákony,které jako voják musel plnit!!!
Žádný krajský a okresní tajemník KSČ neseděl za svoje zločiny,tak už nechte té úplně hloupé propagandy! V příštích volbách dostane KSČM daleko větší počet hlasů!!! Co potom budete pravicová lůzo kdákat!!!!
Merryman

#15 Nepřihlášený uživatel

2013-02-22 10:22

Vaše příspěvky připomínají chování zhrzené milenky nebo manželky. Ty také vykřikují "Vyhodila jsem ho, lumpa...". Všichni v domě sice vědí, jak to bylo ve skutečnosti, ale o dva bloky dál už o tom neví vůbec nic.

Píšete "Víte, důležité je, že jsem nebyl v KSČ především já. Nikdy by mne to ani nenapadlo...". Nebylo by to spíše tak, že navzdory Vaší snaze Vás KSČ nechtěla? Jinak jste ale zábavný.

Nepřihlášený uživatel

#16

2013-02-22 10:30

Sloužil své vlasti tenkrát, slouží jí i dnes.

Nepřihlášený uživatel

#17

2013-02-22 10:56

Bez ohledu na pochybné aktivity radoby "demokratických"studentů a jiných "veřejnoprávními "sděl.prostředky manipulovaných ovčanů odmítám zcela zásadně zpochybňování volebních výsledků.

Nepřihlášený uživatel

#18 Toto je názor typického modrého demokrata (ve skutečnosti totalitního fašizoidního jedince)

2013-02-22 11:10

#7: -  

Respektovat demokratickou volbu velkého množství voličů KSČM může jen totalitně smýšlející vocas. Tak lidi s tímto názorem nesmějí mít navrch.


Nepřihlášený uživatel

#19

2013-02-22 11:19

Naprosto souhlasíms peticí

Nepřihlášený uživatel

#20 Jan Mikl

2013-02-22 11:46

Pan Václav Kučera, který po dobu života věnoval svou práci službě této země. Byl po revoluci demokraticky volen do zastupitelstev různých úrovní, vždy svoji prací získal důvěru voličů do dalších voleb. Nikdy nikomu neublížil. Svůj život věnoval práci ve prospěch státu a tak nikdo z pravičáckých dementů nemá morální právo ho osočovat. Pravicová lůzo uvědomte si, že demokracie vám dává právě najevo, co si o vás myslí. Vy pravicově smýšlející voliči jste pouhými loutkami k plnění zlodějských cílů Kalouska, Nečase a fake Peake. Tyto bude v budoucnosti soudit historie. Přestaňte se opírat o slušné lidi

Nepřihlášený uživatel

#21

2013-02-22 12:17

Společnost potřebuje oddané lidi pevně a neochvějně plnící platné zákony.
Kdo by hlidal v Osvětimi, Gulagu, na Bytízu, kdyby nebylo lidí jako major Kučera, kteří jen obětavě a bez ohledu na budoucí perzekuci plnili svě služební povinnosti!

Nepřihlášený uživatel

#22

2013-02-22 12:26

Je to svinstvo.Mf dnes je vrukou německého kapitálu. Nečas se omlouvá sudetským němcům

Nepřihlášený uživatel

#23

2013-02-22 12:41

Asi pán hejtman Zimola nemá čisté svědomí něco na něj opozice má a on chudáček ustupuje nátlaku. Ale to je u představitelů ČSSD normální.
Dartaňan

#24 Lumpen strany a lumpenpodnikatelé

2013-02-22 13:00

takže je za poslední dobu se prolátly škody 1 000 000 000 000 korun, které způsobila tato i minulé pravicové strany a jejich orgány. 1 bilion budeme muset zaplatit všichni. Podnikoši si v noci svítí na fotovoltaické články a i přes noc vyyrábějí drahou elektřtinu. A toto svinstvo mají na svědomí Prý demokratické strany, ODS,TOP, VV, LIDI a prýdemokratičtí politikové Bezčas, Topořánek, Fischer, němcová, Kraďousek a další lumpové . Tito lidé Vám, pane zimola nevadí???

Nepřihlášený uživatel

#25

2013-02-22 13:30

majora v.v. Václava Kučeru znám z doby služby i ze současné doby. Jedná se o poctivého člověka s cílem pomáhat spoluobčanům. To potvrzuje v každodenním životě ve funkci starosty Obce v Horní Stropnici, kde je starostou již několik funkčních období. Občané jsou s jeho práci spokojeni a stojí za ním včetně mne. Plně mu vyjaedřuji svou podporu. pplk.v.v. Rudolf Zbín, Ph.D.