Petice za čajovny

Quoted post

Gazz

#2 Re:

2013-04-26 16:04

#1: -

nebYl

Ale i tak, nechápu proč chtějí zrušit kouření cigaret v hospodách. Tam chodí lidé především kvůli pivu a tvrdému alkoholu a je samozřejmostí, že si u toho zapálí cigaretu. 
Tohle vědí všichni lidé a proto když chtějí jen popít chodí do barů, když chtějí pojíst jdou do restaurace a tak dále. Takže nevím, který špekulant toto vymyslel.
A druhé: Kouřit na zahrádkách u restaurací ANO, ale nesmí človéěk mít nad hlavou slunečník... TOhle je taky úplná blbost. Jaky je v tom rozdíl, jestli tam ten slunečník je, či není. Tohle vymýšlel asi jen blbec co se nudil a musí do všeho strkat svůj prasečí rypák, jinak se to vysvětlit nedá. Inteligence našich politiků je takových 70-90 IQ, když nedokážou pochopit jednoduché chování lidí.
Tím, že bude zákaz kouření i v hospodách, tak budou mít uklízecí čety více práce, jelikož nedopalky, které by normálně skončili v popelníku v hospodě, budou lidé házet na zem před hospodu;-)
Chtěl bych se osobně setkat s politikem, který má tohle na svědomí, abych se zasmál jak moc je mentálně zaostalý retard;-)
A pokud tohle vážně zavedou, a já uvidím nějakého politika, ať už osobně nebo v televizi, jak si v hospodě vykuřuje. Tak sednu okamžitě do auta a pojedu mu rozbít držku;-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: Re:

2013-05-01 07:23:34

#2: Gazz - Re:

... skončilY...

Hospoda a restaurace je jedno a to samé. Když se chci najíst a jdu do restaurace, štve mě, že tam někdo jde jako do hospody a zasmradí celé prostory.

Co se týče bordelu před podnikem, za odhození nedopalku na zem je pokuta až 1 000 Kč. Bohužel, mentálně zaostalí kuřáci ještě většinou nezjistili, jak fungují koše a dál sviní svoje okolí.


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Re:

2013-05-01 21:42:04

#2: Gazz - Re:

Boris Štastný.... ODS... Dobrý lov, přeji...