Zakažme HALAL vraždění - podřezání bez omráčení.

Quoted post

Temnozor

#7 Halal vs Schita

2013-05-15 11:33

Stejna pravidla jako pro porazku dle Halal plati i pro koser porazku - Schita. Proc to nikdo neresi? Kdyz to delaji Zide, tak je to v poradku a kdyz muslimove, tak je to spatne? Jak Zide tak muslimove maji vyjimku v zakone, aby mohli tohle provadet, to chcete, aby se zrusila vyjimka jen pro muslimy a Zide si to mohli delat dal?
Je to opravdu o ochrane zvirat, nebo jen dalsi ciste antimuslimska kampan s cilem vyuzit "sokujicich" obrazku?

Odpovědi

Jonathan Narcis

#8 Re: Halal vs Schita

2013-05-21 11:38:21

#7: Temnozor - Halal vs Schita

No třeba to je o tom, že tzv. pravověrných (tedy koscher vyžadujícíh) židů je tu jen pár a necpou nám to do všech obchodů, zatímco muslimů, kteří to do všech obchodů cpou (Albert, Billa, Tesco a další) jsou tu mraky.


Nepřihlášený uživatel

#83 Re: Halal vs Schita

2016-03-13 23:59:54

#7: Temnozor - Halal vs Schita 

 Pokud se zabíjí zvíře pro případ obživy, mělo by se to dít humánním způsobem a tak, aby to zvíře trpělo co nejméně, což se evidentně porážky dle halal netýká.

V ČR existují zákony proti týrání zvířat a porážka dle halal týráním zvířat je.

Jak je možné dávat výjimku ze zákona ????? Dnes mají výjimku pro porážku dle halal, zítra budou chtít zavést právo šaríja, pozítří ze sexuálních deliktů, popozítří budou chtít beztrestně vraždit.

Pokud chce kdokoliv žít v naší zemi, musí akceptovat naše pravidla a naše zákony, potažmo pravidla a zákony dané země. V opačném případě zde nemá co pohledávat.