Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

Quoted post

Karel

#20

2013-07-26 17:05

#19: Hana - Re: Re: pro pana Karla

My především potřebujeme zvýšit kvalitu hráčů! Tím, že zvýšíme počet průměrných či dokonce podprůměrných hráčů v soutěži, se kvalita nezvýší. Potřebujeme dosáhnout toho, aby si žádný hráč, tak jako dosud, nemohl dovolit v žádném zápase vypustit 4., nebo dokonce i 3.dráhu, protože soupeř jeho kvalit ani zdaleka nedosahuje a on má nahráno. Také není možné, aby si hráč byl jistý tím, že jeho případný výpadek ostatní hráči v družstvu nahradí. Taková kolektivní odpovědnost = žádná odpovědnost! Z usnesení VV jsem nikde nevyčetl, že by se soutěže družstev měly rušit. To určitě není cílem tohoto opatření! Pokud se toto rozhodnutí VV doplní dalšími opatřeními v soutěžích jednotlivců a kvalitní tréninkovou metodikou, tak si myslím, že to je cesta, jak zvýšit úroveň hry našich kuželkářů.

Odpovědi

Hana
Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2013-07-26 20:18:34

#20: Karel -

Jo aha.Tak teprve ted jsem pochopila co tim myslite.  Ja hraju kuzelky 33 let. A pokud bych se setkala s hracem, ktery umyslne vypusti, tak bych ho z mancaftu vyrazila.Znam par takovych lidi. Ale ti uz nehraji. Pokud tohle udela nekdo za jednotlivce, je to jedno. Ale za mancaft hrajou vsichni.A hrajou do konce. Tomu se rika podpora mancaftu. A kazdy ma slabou chvilku.  Pokud vypustite dva zapasy, jak to ovlivni kvalitu hrace? Bude vice trenovat? Urcite ne. Spis si odpocine.My mame velmi dlouhe pauzy mezi jednotlivymi zapasy. Muzu Vam rict , moc motivujici to neni.Je mi jasne ze chcete ten rozdil mezi prvnim a poslednim druzstvem snizit. Ale i tak se Vam muze stat , ze i ten 10 bude mit nulu nebo jen minimum bodu. Druzstva totiz postupuji a sestupuji.. Tudiz spodni ligy budou mit mozna vice druzstev vic hracu, co ja vim a potom vam budou utikat z ligy pomalu hraci. Z jednoducheho duvodu. Ty lidi chteji hrat.

Ok. Kazdej ma svuj nazor.Ja Vam rozumim ceho chcete dosahnout.Myslim, ze snizit pocet druzstev ,neni prave ta nejlepsi cesta . Kvalitni treninkova metodika? Proc ne?Lidi chteji hrat.

Zdravim Hana