Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky

Quoted post

Rudorous

#32 Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa

2013-11-03 10:48

#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa

Já myslím, že tahle petice byrokratickým řízením procházet nebude, jakým??? Která instituce se může zabývat abdikací presidenta?  Smysl petice vidím v tom, že se lidé vyjádří, že se bude vědět, že tady je nezanedbatelný počet lidí, kteří se za Zemana stydí a vadí jim a přáli by si, aby abdikoval. A tohle vyjádřit už je hodnota sama o sobě, proto jsem petici podepsal a považuji ji za dobrou. Že by na nákladě této petice Zeman vážně uvažoval o abdikaci, to by mě ani nenapadlo. Ale vyjádřit se a nemlčet je vždycky důležité.

Odpovědi

Kuchař

#78 Re: Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa

2013-11-04 18:42:36

#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa

Já myslím, že tahle petice byrokratickým řízením procházet nebude, jakým??? Která instituce se může zabývat abdikací presidenta? Smysl petice vidím v tom, že se lidé vyjádří, že se bude vědět, že tady je nezanedbatelný počet lidí, kteří se za Zemana stydí a vadí jim a přáli by si, aby abdikoval. A tohle vyjádřit už je hodnota sama o sobě, proto jsem petici podepsal a považuji ji za dobrou. Že by na nákladě této petice Zeman vážně uvažoval o abdikaci, to by mě ani nenapadlo. Ale vyjádřit se a nemlčet je vždycky důležité.

Přesně tak to je,
abdikací se může zabývat pouze sám pan prezident.
A protože je to sebestředný narcistický pán, který si o ostatních v převážné míŕe myslí, že to jsou hazli a z jeho chování přímo čiší, že ostatní kromě něj jsou absolutní tupci a blbci,
tak se nedá ředpokládat, že by sám odstoupil.

Takže tato petice je opravdu o vyjádření názoru.