Petice za zákaz kouření v restauracích

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#230

2013-11-14 08:31

V ostatnich zemich Evropske unie je koureni davno zakazano. rada zajdu do restaurace v Britanii, Svedsku, Norsku a jinych zemich, alekdyz prijedu do Cech, tak se navsteve restauraci vyhybam. Jsem nekurak a vadi mi smrdet jako popelnik, kdyz jdu z restaurace. Vadi mi, kdyz mi nekdo bezohledne kouri pod nos. V zemich , dke je koureni zakazano jsou kupodivu stale plne hospody. Zakaz prilakal do restauracnich zarizeni i mlade maminky s malymi detmi, ktere pokud nechtely sve deti vystavit zakourenym prostoram musely zustat doma.
Kuraci si v restauracich jdou zakourit ven. PRed restauracemi jsou popelniky a kupodivu ma toto koureni venku jeden dobry efekt. Kuraci se tak seznami i s jinymi lidmi, kteri venku kouri. Doporucila bych ceskym politikum, aby prestali myslet na to, ze sami kouri a ze je to nepopularni rozhodnuti a konecne po patnactilete debate prijali zakon, ktery by zakazal koureni ve vsech verejnych prostorach.
Andrea Ohlsson

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#232 Re:

2013-11-14 20:22:17

#230: -

Jestliže si na severu chcete tahat děti do knajp, tak si to dělejte, ale netahejte to laskavě sem. Tady neni na chlastání matek s dětmi, nikdo zvědavej.

RM

#259 Re:

2014-11-25 15:26:29

#230: -  

 Jo, je fajn mít vedle sebe maminu s uřvanýma dětma, to je rozhodně lepší než cigaretka...

Nechápu, proč by s malýma dětma měly maminy chodit do hospody... co tam ty děti budou dělat? Nudí se, tak akorát pak zlobí. Vždyť jsou všude obchoďáky, kde se děti můžou i vyblbnout. Děti vám nebudou poklidně vysedávat v restauraci.