CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#192

2011-05-27 21:20

Otevřela jsem stránky školy za účelem podepsání petice proti sloučení gymnázií.
Ovšem po jejím přečtení a po přečtení některých příspěvků v diskusi, se opravdu nestačím divit.
Tolik bezdůvodného opovržení k někomu, kdo se ocitl ve stejně nechtěné situaci jako vy a tolik přesvědčení ve vlastní výjimečné schopnosti, se myslím hned tak nevidí. Od studentů gymnázia se očekává studium na vysoké škole, při zběžném přečtení seznamu škol, které navštěvují absolventi tohoto gymnázia, nevidím opravdu nic mimořádného a výjimečného. Vidím ale něco jiného.
Až budeme za dva roky vybírat pro naše dítě gymnázium, tak na Českou skutečně ne……..

Odpovědi

r58

#194 Re:

2011-05-27 21:38:12

#192: -

Samozřejmě nevidíte nic mimořádného, protože tam není vidět, že někteří studují dvě vysoké školy najednou a že jich spousta studuje 1 nebo 2 semestry v zahraničí v angličtině svůj obor, např. právo.... (odtud ty podpisy ze zahraničí) Kdyby  neměli pořádné základy z osmiletého gymnázia, asi by tam nebyli.

Petr Pouzar

#195 Re:

2011-05-27 21:39:11

#192: -

Dobrý večer,

hanlivě se tady vyjadřuje jen pár osob, které jsou buďto neznámé identity anebo nepochází z naší školy. Nutno podotknout, že je jim stejnou měrou opláceno - ani jednu z těchto činností já sám nepovažuji za šťastnou.
Uvažte prosím, že v internetové diskuzi může přispívat úplně každý a i kdyby existovala možnost tyto příspěvky mazat, nebylo by to z naší strany fér. Vždyť už Voltaire pronesl: "Nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale navždy budu bránit, abyste je říkat mohl."
Co se vyzdvižení kvalit naší školy týče - nemyslím si, že by nebylo na místě je zmínit, pokud existují a jsou podložitelné.

S přáním hezkého večera
Petr Pouzar
zástupce studentského parlamentu GČ

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2011-05-28 01:11:14



Nepřihlášený uživatel

#253 Re:

2011-05-28 14:04:33

#192: -

Takže chápu to správně, že by Vám jako rodiči bylo šuma fuk, kdyby se Vaše dítě ať už s obtížemi nebo ne dostalo na GČ, tím pádem by studovalo jednu z nejtěžších škol a pak dostalo maturitní vysvědčení s razítkem Gymčon? Naopak lidé z GONu, kteří by na studia nevynaložili nějaké značné úsilí dostali to samé. Mě se to teda nezdá vyloženě fér.