Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Tomáš Pečenka
Jablonec nad Nisou

#22 Geniální konstruktér

2013-11-30 07:37

Udivuje mne čím se dotyční lidé mohou v dnešní době zabývat. To nemají nic jiného na práci než-li špinit špičkového světového konstruktéra neméně špičkových a slavných automobilů, který ještě navíc pochází z Vratislavic nad Nisou? Neměli bychom být spíše na tohoto člověka pyšní a hrdí? Myslím, že měli. Ani bych si nepřál tyto lidi osobně potkat. Co jim dává právo takto jednat, o co jim vlastně jde? Určítě pouze o své zviditelnění, jinak to nechápu. Jsou to kriminalisté nebo snad nezávislá vyšetřovací komise zločinů 2.světové války? Proboha je více jak 68 let po válce a za tu dobu nikdo pana Ferninanda Porsche neobvinil z toho, co jste o něm zplodili vy. Závist, zášt a nenávist bohužel u vás převyšují nad ostatními lidskými charaktery. Je mi z vás, kteří obviňujete pana Ferninanda Porsche, hodně moc smutno. Stydím se za vás. Stydím se za to, že jste dostali nápad vůbec takovou petici založit a uveřejnit. Jste zlý a závistivý lidé, hamba vám.

Odpovědi

Petr

#26 Re: Geniální konstruktér

2013-12-02 12:50:05

#22: Tomáš Pečenka - Geniální konstruktér

Nechápu, jak můžete upřednostňovat kosntruktérské schopnosti člověka před jeho lidskými kvalitami, a jak můžete považovat za úplně v pohodě fakt, že byl členem SS. Bohužel dnešní mladé už historie nezajímá, jinak by nemohli podporovat nikoho, kdo byl v SS.

Ti, kteří nechtějí vyvěšovat cedule s Porschem, tak jen ctí památku těch, které SS (a Porsche byl členem SS, to je bez diskuse) mučila a vraždila. Nejde o závist, zášt nebo nenávist - ti lidé si prostě jen uvědomují, že lidský život má větší cenu než auťák, a že podporovat člena SS je zvrhlé. Nad svým charakterem by se naopak měli zamyslet ti, kteří tohle nechápou.

už jde zase o hubu

#65 Re: Geniální konstruktér

2013-12-06 08:27:10

#22: Tomáš Pečenka - Geniální konstruktér 

 nevím co vás udivuje. Žijeme v zemi, kde se lidi odmítli vyrovnat se zločiny komunismu. prý nejsme jako oni. Bylo to dobře vymyšlené. Zatím jen naši mocní kradli a teď nám budou znovu vládnou komunisti, byť light a StBák. Lidu se asi stýskalo po Dr.Husákovi


Nepřihlášený uživatel

#99 Re: Geniální konstruktér

2013-12-09 10:55:14

#22: Tomáš Pečenka - Geniální konstruktér

Díky za vhodný příspěvek, mám stejný názor.

Bartoníček

Jouda

#101 jo lzi, nenavist a zavist tot ceske geneticke deformace

2013-12-09 11:09:43

z Jihlavy

#135 Re: Geniální konstruktér

2013-12-13 11:24:30

#22: Tomáš Pečenka - Geniální konstruktér 

Zdravím a plně souhlasím. Nechápu tenhle český národ a stydím se,že jsem Češka.A to nejde jen o tenhle případ.

Myslím,že tohle je jediný národ, který se ještě nevyrovnal s válečnou minulostí a vůbec se svou historickou minulostí.

A když to napíši hodně primitivně -  teplé peřiny po odsunutých Němcích asi nikomu nevadily a to se týká všech naplavenin v pohraničí a bývalých německých oblastech.

 

Přeji pěkný den