Petice na podporu Ferdinanda Porsche

Quoted post

Petr

#25

2013-12-02 12:42

Je strašně smutný, že lidi podepisující tuhle petici dávají přednost strojům před lidskými životy, které SS zmařily. Je Vám úplně jedno, že se Porsche dobrovolně přidal k těm, kteří vraždily tisíce nevinných lidí, a je vám to jedno jen proto, že to byl současně schopný konstruktér aut. To je fakt na palici. Přál bych vám, abyste věděli aspoň něco málo o historii nebo prožili aspoň pár dní v kůži těch, kterým SS zničila životy. Pak byste i přes svůj automobilový fanatismus možná pochopili, že auta opravdu nejsou důležitější než lidské životy. Srovnejte si žebříček hodnot, proboha.

Odpovědi

náhodný kolemjdoucí

#28 Re:

2013-12-02 13:31:49

#25: Petr -

Díky za názor, možná se mlčící slušná většina probudí. Doporučil bych jim návštěvu Osvětimi.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-12-02 13:35:48


Tomáš Pečenka
Jablonec nad Nisou

#30 Viz. příspěvek č.23

2013-12-02 15:32:02

#25: Petr -

Přečtěte si příspěvek č.23. Oháníte se historií a asi ji patrně neznáte. Porsche nebyl válečný zločinec.

Marek

#55 Re:

2013-12-04 15:22:41

#25: Petr - Je Vám úplně jedno, že se Porsche dobrovolně přidal k těm, kteří vraždily tisíce nevinných lidí...

to je mi teda dedukce. podle ni sestavim nemene zabavnou: Vladimir Remek byl komunista a taky prvni ceskoslovensky kosmonaut (v dobe kdy ho soudruzi pustili na vylet na obeznou drahu bylo prvni tvrzeni bezpodminecnou podminkou pro moznost tvrzeni druheho.) ve jmenu komunismu bylo zabito v dobe miru vice lidi nez kolik ve jmenu nacismu a fasismu dohromady za valky. stejne to bylo se znicenymi zivoty. to neni popirani holokaustu, to je NEPOPIRANI komunistickych zverstev. podle Vasi logiky by mela byt okamzite stazena ISS z obezne drahy, protoze na kosmickem pokroku se podileli jak komuniste, tak dokonce, boze chran, naciste (von Braun) a nikomu nam prece neni jedno jake nazory zastavali (nebo se alespon dobrovolne pridali k...) otcove vesmirneho programu!!!

navzdory me silne averzi proti ideologiim potlacujici prava jednotlivce (vlastne vsem levicovym - nacismem pocinaje, fasismem a komunismem konce) me politicka prislusnost nositele nobelovi ceny Jaroslava Heyrovskeho nezajima a ani v nejmensim ji neberu jako "dobrovolne pridani se k tem, kteri vrazdili miliony, svobodu milujicich, lidi"


Nepřihlášený uživatel

#58 Re:

2013-12-04 22:51:53


Nepřihlášený uživatel

#79 Re:

2013-12-09 09:46:18

#25: Petr -

Auta zcela jistě nejsou důležitjěší než lidský život. Německé elity zcela jistě selhaly. Tady však jde o princip: F. Porsche byl ve Francii ve vyšetřovací vazbě, byl souzen a shledán nevinným.

Evžen Huml

#124 Re:

2013-12-10 10:06:06

#25: Petr -

přesně tak jak píšete...co na tom, že byl výborný automoblivý konstruktér, když se přidal k organizaci, jež zabíjela české lidi, a nejen je, páchala zločiny a zvěrstva...i kdyby byl tisíckrát osvobozen tribunálem, vstoupil do organizace, která zabíjela....jako Čech si myslím, že je správné to co udělalo vedení Vratislavic

 

a pro všechny co si myslí, že FP byl geniální konstruktér - kašlu na to, protože pro mě to byl člověk bez cti

Čechy Čechům - a bez cedulí s německými rodáky!!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nq_XNCgyYYE tihle lidé si zaslouží, aby se o nich psalo!!!


Nepřihlášený uživatel

#144 Re:

2013-12-17 15:41:36

Já bych si dovolil odpovědět na některé připomínky pana Petra.

Pro nás, stejně jako zřejmě pro Vás, je lidský život na prvním místě. Nikdo z nás co podepsal tuto petici nerozporuje, že SS a celý německý systém byl vražedný a nelidský. Ale napsat, že Porsche se dobrovolně přidal k vraždění tisíců nevinných lidí je trošku přitažené za vlasy. Pokud je to tak, jak píšete, předpokládám, že k tomu máte důkazy, které můžete zveřejnit. Pokud tak učiníte, dám Vám veřejně za pravdu.

Dále bych se Vás chtěl zeptat, z jakých zdrojů jste čerpal inspiraci pro svůj příspěvek. Zdá se mi, že jsou to jen obecné formulace, které nejsou podloženy relevantními informacemi. 

Bohužel nejsem zaregistrován, tím pádem, aby můj příspěvek nebyl anonymní, se podepisuji

Ondřej Brom

Zippich

#165 Re:

2014-01-02 11:01:17

#25: Petr -

Petře, strašně smutný je pokrytecký dvojí metr, kterým se v Česku měří i fakt, že Vratiskavičtí radní servilně naslouchají šovinistům, kteří byli členy organizací potlačujících lidská práva, jejichž působení má celosvětově na svědomí daleko víc nevinných životů a teď tu kážou o morálce. Zatímco v českém parlamentu sedí za naše peníze lidé, kteří se veřejně hlásí k jejich odkazu, tak ve Vratislavicích se kope do mrtvol jen proto, že mluvili jazykem původních obyvatel a neudělali nic jiného, než spousta Čechů za vlády komunistů. Páni radní by měli více prověřovat, komu naslouchají, aby se nestali jedněmi z nich. Hluboce se za ně stydím.

Marek

#212 Re:

2014-01-09 16:24:21

#25: Petr -

Petře, řekněte upřímně, opravdu jste neměl v rodině nikoho, kdo byl za komunistického režimu v KSČ, v SSM, nebo v Pionýru? Víte, že tento režim má na rukou asi desetinásobně víc nevinné krve? Proč tedy nežádáte odstranění jeho bývalých i současných podporovatelů alespoň z parlamentu této země?

Petr70

#234 Re: Jste ročník 1925 - 30

2014-02-04 15:40:52

#25: Petr -

Vy jset byl osobně u druhé světové války? Jestli že ne tak kušujte. Je to stejné jako s Burianem. Natočil jeden spot pro Říši a byl zločinec. Kdo tuhle dobu nezažil ať nesoudí. Spoustu vědátorů SS a vědeckých členů NSDAP ve finále pomáhalo kapitalistickému světu po válce a bylo to snad také špatně. A víte, že měl na rukách krev lidí? Viděl jste to? Byl souzen a osvobozen, že nepáchal válečné zločiny? Jak více potom dokázat, že je bez viny?