Petice za bezpečnou Příbram

Quoted post


Anonymous

#17

2014-01-14 05:53

V Příbrami jsem se narodila a žila do svých skoro 30-ti let. Když jsem byla malá, nikdy se rodiče nebáli nechat nás lítat venku, chodit samotné do školy a na kroužky. Od kamarádů vím, že teď děti nepustí ani nakoupit za rok do krámu. Je to strašné, co se děje...sama jsem to zažila. Jsem ráda, že jsem z Příbrami pryč, ale mám zde rodinu a kamarády a nerada bych, aby se jim něco stalo. Je mis z toho smutno.

Odpovědi

Renner A.

#104 Re: Proč odpovědní nechali situaci v Příbrami dojít do této strašné hrůzy!

2014-01-16 11:00:09

#17: -

Co říci na tuto děsivou realitu v Příbrami.  Jediným důvodem proč se i za bílého dne bojí Příbramáci vyjít  bytů, je že bezpečnost není  pro občany města zajištěna, tak jak by měla být a Ti, co město řídí a jsou za tuto hrůznou skutečnost zodpovědní si nevykonávají  řádně své povinnosti  pynoucí z jejích postavení a jsou tam skutečně jen kvůli výplatám a na občany Příbramě  totálně kašlou.

Bohužel, jejich myšlení je natolik krátkozraké a vůbec si neuvědomují, že i Oni samotní, či jejich blízcí, by se shodou náhod a okolností, mohli také stát obětmi té chátry, která v Příbrami řádí. Nechápu na co odpovědní  čekají, že nejsou schopni zajistit v městě klid a pořádek. Je nutno si položit otázku, zda lidé, kteří sedí na řídících místech  města, jsou Ti správní, keří to myslí s občany dobře. Vše nasvědčuje opaku! Jakoby odpovědní, byli někým přinuceni trestnou činnost a vysokou kriminalitu neřešit a jednají, že se v městě nic špatného neděje a vše je v naprostém pořádku!

Ale pane starosto a páni radní! Ono se děje!!!  A není na to vskutku pěkný pohled!

Cožpak to nevidíte a budete nad katastrofální situací v Příbami neustále zavírat oči!!! V tomto případě, nejste Vy, lidé na svých místech a je třeba dosadit do vedení města Ty, kteří to za Vás vyřeší a zajistí lidem v Příbrami pokojné a klidné bydlení! Realita je taková, že si kriminální chátra v Příbrami řádí, aniž by je někdo potrestal a vyvodil vůči nim adekvátně silné tresty, které by si odpykali a poté by si těžko dovolili,  násilí na bezbranných občanech města Příbrami, opakovat!