Petice za bezpečnou Příbram

Quoted post

Renner A.

#104 Re: Proč odpovědní nechali situaci v Příbrami dojít do této strašné hrůzy!

2014-01-16 11:00

#17: -

Co říci na tuto děsivou realitu v Příbrami.  Jediným důvodem proč se i za bílého dne bojí Příbramáci vyjít  bytů, je že bezpečnost není  pro občany města zajištěna, tak jak by měla být a Ti, co město řídí a jsou za tuto hrůznou skutečnost zodpovědní si nevykonávají  řádně své povinnosti  pynoucí z jejích postavení a jsou tam skutečně jen kvůli výplatám a na občany Příbramě  totálně kašlou.

Bohužel, jejich myšlení je natolik krátkozraké a vůbec si neuvědomují, že i Oni samotní, či jejich blízcí, by se shodou náhod a okolností, mohli také stát obětmi té chátry, která v Příbrami řádí. Nechápu na co odpovědní  čekají, že nejsou schopni zajistit v městě klid a pořádek. Je nutno si položit otázku, zda lidé, kteří sedí na řídících místech  města, jsou Ti správní, keří to myslí s občany dobře. Vše nasvědčuje opaku! Jakoby odpovědní, byli někým přinuceni trestnou činnost a vysokou kriminalitu neřešit a jednají, že se v městě nic špatného neděje a vše je v naprostém pořádku!

Ale pane starosto a páni radní! Ono se děje!!!  A není na to vskutku pěkný pohled!

Cožpak to nevidíte a budete nad katastrofální situací v Příbami neustále zavírat oči!!! V tomto případě, nejste Vy, lidé na svých místech a je třeba dosadit do vedení města Ty, kteří to za Vás vyřeší a zajistí lidem v Příbrami pokojné a klidné bydlení! Realita je taková, že si kriminální chátra v Příbrami řádí, aniž by je někdo potrestal a vyvodil vůči nim adekvátně silné tresty, které by si odpykali a poté by si těžko dovolili,  násilí na bezbranných občanech města Příbrami, opakovat!

Odpovědi

xxx

#112 Re: Re: Proč odpovědní nechali situaci v Příbrami dojít do této strašné hrůzy!

2014-01-16 18:46:30

#104: Renner A. - Re: Proč odpovědní nechali situaci v Příbrami dojít do této strašné hrůzy!

Vždyť páni radní je sem nastěhovali..... Ale oni je vlastně za sousedy nemají tak co by se starali,když určitě nějaká dotace přišla ale už si neuvědomili že oni napáchají mnohem větší škody...