Petice za bezpečnou Příbram

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#39 Pan P je idiot!

2014-01-14 12:38

#38: Pan P. - Re: Re: Re: Re:

Ciste a BILE mesto? To myslis vazne? Nenastydla ti pleska? Z rasistu jako ty se mi dela spatne od zaludku. A jen tak mezi nama, idiot s nozem na prasata je pro vetsinu lidi stejne strasidelnej/nebezpecnej jako jakykoliv jiny individuum.
Navic tady vetsina lidi zapomina, ze je to petice o kriminalite, ne o odsunu Romu. Nenapadnej rasismus, to by vam slo, ale priznat si, ze kriminalita je zalezitosti vsech lidi, vsech barev atd. to uz ne.

Odpovědi

K

#47 Re: Pan P je idiot!

2014-01-14 14:32:19

#39: - Pan P je idiot!

Děkuji za tento komentář.. jsem ráda, že se zde nekumulují pouze rasisticky smýšlející občané ... Jsem absolutně za jedno v tom, že kriminalita není otázkou rasy ale otázkou sociální situace jednotlivců, případně nějaké jejich patologie ohledně psych. zdraví a samozřejmě to není v pořádku! Jako Romka ..abych se teď bála chodit po Příbrami jenom kvůli mé barvě pleti? A když budu mluvit o své zkušenosti ..  kdy jsem byla napadena člověkem, který byl znatelně pod vlivem drog ...  bude se mě někdo ptát jakou měl barvu pleti? Je to přece úplně jedno... myslete prosím na ty, kterým svými neuvážlivými výroky můžete opravdu ublížit...  Jako Romka se tu také někdy necítím bezpečně...

Autorka

#48 Re: Pan P je idiot!

2014-01-14 14:59:50

#39: - Pan P je idiot!

Jsem ráda, že je tu někdo s racionálním názorem, kdo se nebojí ho veřejně projevit. Díky! 
To, že se tady vyvine diskuze s rasistickými útoky je přesně to, čeho jsem se bála a dokazuje to pouze zabedněnost pisatelů daných komentářů, pokud se nedokáží vyjadřovat a chovat jako civilizovaní lidé, pak tak nemohou ani žít.

Drazí komentující, dopadený pachatel nedávných přepadení nebyl Rom, jste překvapení? Tak si laskavě zameťte před svými prahy, chytněte se za rypáky a uvědomte si, co způsobujete svým chováním, protože je to v nás a ne v barvě pleti nebo národnosti.