Zábavní pyrotechnika pouze na Silvestra

Quoted post

Pleskanec

#195 Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-16 16:40

Co takhle zakázat ty vaše psy? Víte, jak se vždycky leknu, když sousedův pes štěkne? Víte, jak mě každý den ruší, když chodí lidi venčit psy kolem našeho baráku a vesele u toho štěkají? Víte, kolik strachu způsobí takové setkání s velkým psem, který je na volno a jeho pán je daleko na to aby ho chytil? Strach má dospělý, co teprve malé dítě!

Je tu taky zmíněna lesní zvěř. Proboha, kde to žijete? To jste jediný domek v lese? Kdo tam teda potom pouští pyrotechniku? Nebo se vám ta lesní zvěř prochází po vesnici? Proč se tedy nazývá lesní zvěří? Kočka od petardy maximálně zdrhne. Pokud se to nehází přímo na lidi/zvířata, nepouští velkou pyrotechniku malé děti a nepouští se pod vlivem, nevidím v tom ani nejmenší problém. Pouštíš pyrotechniku a urve ti to ruku = TVŮJ PROBLÉM. To není důvod k zakazování. To by se musely zakázat i např. rány kladivem, velká auta atd. A hlavně ALKOHOL.

PS: Sám chovám 2 psy a kočku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#196 Re: Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

2014-01-16 17:44:55

#195: Pleskanec - Přeji hodně zážitku ve světě, kde všechno bude zakázáno !!!

a co takhle zakázat zveřejňovat ty vaše výplody? vy si myslíte, že když se hází petardy a pouští rachejtle, že je to slyšet jen u vás na dvoře? jak jako "chovatel"dvou psů můžete napsat takový nesmysl, že se leknete štěkotu psa svého souseda? to vaši psi neštěkají?zřejmě zpívají. dokážete se vcítit do mysli někoho, kdo je třeba postižený nebo slepý a nějaký trotl mu hodí dělbuch za zády? jak chcete vyselektovat aby petardy neházely děti, lidé pod vlivem alkoholu? aby se petardy neházely na zvířata či lidi? inspirujme se Německem. jak tady již někdo napsal. prodávat den před silvestrem, použít pouze 31.12. pokud to bude další den striktní sankce.