Petice za bezpečnou Příbram

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121 mama

2014-01-18 18:41

Dobrý den,myslím si,že se v tomto městě nic nezmění. Ať už je to způsobeno špatnými zákony,nebo špatným a kolikrát neochotným jednáním policie. Naší rodinu pronásleduje bývalý manžel mé ženy a to už přibližně 4 ROKY,neustálým,vlastně každodenním ježděním kolem našeho bydliště, pokřikováním z auta, vyhrožováním zabitím a to do konce i naší 2,5 leté dcerky. Manželka a její syn z prvního manželství se bojí kamkoliv chodit. Několikrát kontaktována policie,svědci co vypovídali na policii atd.. Bohužel stále je nám řečeno,že pokud nikoho fyzicky nenapadne,nemůžou nic dělat. Je mi z toho na zvracení,neboť takovýto psychický teror,který kdykoliv může přerůst ještě v něco horšího není vůbec nikým řešen. Bohužel psychopati,násilníci a vrazi stále mají v tomto státě větší ochranu než obyčejný člověk.

Odpovědi

Renner A.

#122 Re: mama

2014-01-18 20:28:57

#121: - mama

No až někomu z Vaší rodiny něco ten psychopat provede, tak už bude pozdě něco řešit!V tomto případě jsou zákony v ČR namířeny proti slušným občanům a je nutné začít radikálně řešit jejich  změnu. Zákonodárcům je evidentně jedno, co se s lidmi ve státě děje a že nemají pražádnou právní ochranu a většině lidí ve státě to asi nevadí, protože by se jinak bránili!

Lidi jsou sami proti sobě, také nechápu, protože páchanému násilímu by se člověk nejen bránit měl, ale je to přímo jeho povinnost. Jistě nikdo z těch, kdo zvonili klíčema nepředpokládali že se o tu ve státě takto zvrhne a šlušní občané nebudou mít žádnou ochranu jak proti zločiinným gaunerům tak zákonům, které jsou Nám k ničemu! Nezbyde pak nic jiného nežli se bránit sám, pokud nebudeme chtít přijít o to nejcenější co máme.

pds

#125 Re: mama

2014-01-19 21:04:06

#121: - mama

re:121 - mama: Proč mu jednoduše nerozbijete hubu, případně pokud na to nemáte fyzicky, je v Příbrami  dost lidí, kteří to ochotně za určitý obnos udělají. Jak se říká na hrubý pytel hrubá záplata. Každopádně mi to přijde nejrozumnější, než nechat  trpět dítě i manželku. Těžko mu můžete zakázat jezdit kolem domu. Pokud nic nepodniknete mohou se jeho projevy stupňovat.

Autorka

#127 Re: mama

2014-01-20 11:07:58

#121: - mama

Stalking (http://cs.wikipedia.org/wiki/Stalking ) už ale je trestný čin, na to by bylo vhodné policii upozornit.