Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-03-04 18:34

Dnes se petice podepisují pod každou blbost. Já ji podepisuji i proto, aby vítězil zdravý rozum. Bojovníci proti rally brojí, ale nezajímají se o to, jak zlepšit situaci na pozemních komunikacích všeobecně. Je strašně jednoduché kopat do tohoto sportu. Spoiusta mlydých kluků i děvčat místo vysedávání v hospodách, kouření trávy staví auta a soutěží. Co vlastně chceme? Co ti mrtví jen proto, že se neumíme chovat na silnicích, nerespektujeme jeden druhého a jsme jen bojovníci kde je to nejjednoduší. Jinde to jde, jen u nás jsou problémy, čím to je? Naší malostí.

Proč se kolem rally dějou tyto věci, ptám se proč, protože jsme horší než druzí? Horší než řádění mnohdy chuligánů kolem hokeje, fotbalu?
Ne horší nejsme, jsme jen zranitelnější a o něco bezmocnější a lépe se do nás kope. Protože tady je to ještě více spjaté s realitou a pravdou, kterou nechceme slyšet.
Kopne si do nás každej, každej balík a pitomec, který sám nedodržuje pravidla běžného života, na silnicích, na přechodech pro chodce.
Když jsem dneska kráčel z práce viděl jsem kráčejícího důchodce- důchodce idiota, který šel na červeného panáčka na přechodu a rozčiloval se, že na něj auta trobila. Naprosto bez sebereflexe prostě ted jsem tady pánem já. Tak nějak si představuji sráče, kterej proti nám brojí. Pokud jde o toho dědka, jen jsem to okomentoval slovy, které zde nebudu psát.

Ale o co víc jde, jen takovou akcí jednoho důchodce? Třeba příklady pro děti a všichni kolem jen mlčeli. Nenormálnost jednoho vola se v dnešní pošahané společnosti stává pravdlem, proč by děti měli chodit na zelenou? Proč by se mělo stát na stopce? Proč vlastně jezdit v pravo a ne vlevo, vždyt je demokracie.

Ale to rally, ty vrazi a zbohatlíci, to my fanoušci hokeje, fotbalu, myslivci my jsme mnohem lepší, u nás nejseou škody, u nás se neumírá.

Jak zpíval kdysi Vysockij: Jistě že jednou zvítězí pravda, ale až dokáže to co dokáže lež.

Odpovědi


Anonymous

#2 Re:

2014-03-04 18:37:41

#1: -

Přesně tak !!!

pepicek

#36 pepicek

2014-03-05 00:07:29

bohuzel i kdyz sem zde podepsan tak na tom nic nezmenim, nepodarilo se :(  takovy nazory jak tu ctu ze nekomu omezujeme svobodu tak at se jdou uz nekam vycpat protoze si plete rally a relly  neni rally jako rally pokud je to rally jako je prave zminena Rally Luzicke hory tak vse je znamo dost dopredu a nikoho co jsem za ty leta nezazil ze by drzkoval kvuli tomu ze mu omezuji chodit po jeho pozemku, ano pozadam takoveho clovicka jeli mozne jestli by na tu chvili mohl nebyt na svem pozemku  a vzdy sme se nejakym poklaboseni vzdy vysli vstric, naky keci ze se nemuze nikam dostat neni zadna pravda  pokud clovek potrebuje nekam odjet prijet vzdy bylo umozneno po dohode !!! takze pro rohliky si obcan muze dojet jen pouze je to mirne omezene casove!  zvasty ze nedostane lekarskou pomoc za vcas lez! sanitka s lekarem je na kazdy RZ a dojezd sanitky je zkracen na 10 min  za jak dlouho je ta kterou zavolate mimo rally  dojezd maji az do 15 min?

me se tady strasne libi jak vsichni tady vytahuji Lopenik ano je to nestesti je to smula ale faktory jasne rikaji ten kluk nedodrzel zakladni pravidlo, divka to vedela ze tam nema co delat a prezto odsuzujete rally?? musite konecne rozdelit (amatery ) od nas co to delame pravidelne a s licenci FIA, je zvlasni ze neodsuzujete myslivce tamhle zastreli mladeho kluka  atd a nezakazujete myslivost a pritom kdejaky hnup dostane papiry na zbran protoze ma prachy? nevim co se svama vsemy deje kde to zijeme teda kda ja to ziju