Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-03-04 18:34

Dnes se petice podepisují pod každou blbost. Já ji podepisuji i proto, aby vítězil zdravý rozum. Bojovníci proti rally brojí, ale nezajímají se o to, jak zlepšit situaci na pozemních komunikacích všeobecně. Je strašně jednoduché kopat do tohoto sportu. Spoiusta mlydých kluků i děvčat místo vysedávání v hospodách, kouření trávy staví auta a soutěží. Co vlastně chceme? Co ti mrtví jen proto, že se neumíme chovat na silnicích, nerespektujeme jeden druhého a jsme jen bojovníci kde je to nejjednoduší. Jinde to jde, jen u nás jsou problémy, čím to je? Naší malostí.

Proč se kolem rally dějou tyto věci, ptám se proč, protože jsme horší než druzí? Horší než řádění mnohdy chuligánů kolem hokeje, fotbalu?
Ne horší nejsme, jsme jen zranitelnější a o něco bezmocnější a lépe se do nás kope. Protože tady je to ještě více spjaté s realitou a pravdou, kterou nechceme slyšet.
Kopne si do nás každej, každej balík a pitomec, který sám nedodržuje pravidla běžného života, na silnicích, na přechodech pro chodce.
Když jsem dneska kráčel z práce viděl jsem kráčejícího důchodce- důchodce idiota, který šel na červeného panáčka na přechodu a rozčiloval se, že na něj auta trobila. Naprosto bez sebereflexe prostě ted jsem tady pánem já. Tak nějak si představuji sráče, kterej proti nám brojí. Pokud jde o toho dědka, jen jsem to okomentoval slovy, které zde nebudu psát.

Ale o co víc jde, jen takovou akcí jednoho důchodce? Třeba příklady pro děti a všichni kolem jen mlčeli. Nenormálnost jednoho vola se v dnešní pošahané společnosti stává pravdlem, proč by děti měli chodit na zelenou? Proč by se mělo stát na stopce? Proč vlastně jezdit v pravo a ne vlevo, vždyt je demokracie.

Ale to rally, ty vrazi a zbohatlíci, to my fanoušci hokeje, fotbalu, myslivci my jsme mnohem lepší, u nás nejseou škody, u nás se neumírá.

Jak zpíval kdysi Vysockij: Jistě že jednou zvítězí pravda, ale až dokáže to co dokáže lež.


Anonymous

#2 Re:

2014-03-04 18:37

#1: -

Přesně tak !!!


Nepřihlášený uživatel

#3

2014-03-04 18:42

Žádáme všechny fanoušky a milovníky rally, aby podpořili tuto petici.

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-03-04 18:43

už mě to vážně nebaví..tupci!!!

Nepřihlášený uživatel

#5

2014-03-04 18:48

Kazda rally je zavod jako kazdy jiny,akorat s tim,ze je to zavod na jinak verejnych komunikacich s obydlenymi castmi RZ.Tohle vi snad uplne kazdy,kdo uz nekdy slysel pojem rally.Tyto zavody jsou zabezpeceny partou poradatelu,ktery v rizikovych oblastech maji za ukol usmernit neukazneny divaky do bezpecnych prostor.Pokud tohle neukazneny divak ignoruje,sorry,nema na takovym zavodu co delat-ohrozuje sebe,posdaku a lidi kolem sebe.Bohuzel poradatele nejsou vsemocny a jako v pripade babky korenarky vsudypritomni,neni v jejich silach usmernit vsechny divaky ktery svym poctem prevysuji poradatele nekolikanasobne.To si organizatori a cela federace techto zavodu(nebo jak se jim rika) musi uvedomit,aby mohli podnikat dalsi kroky ke zlepseni bezpecnosti techto nadhernych na oko a dramatickych na vysledkovych listinach zavodu.Do te doby budou porat vsichni obvinovat vsechny kdo za jakou tragickou nehodu muze.A pro to za vsechny prosim,uvedomte si dulezite veci a pracujte na jejich souvislostech.Rusit umi kazdy,ale tvorit tak aby to fungovalo?...Nechame se prekvapit a doufame v pozitivni vysledky.

Nepřihlášený uživatel

#6

2014-03-04 18:59

Rallye do Hradku patrí
.....

Nepřihlášený uživatel

#7

2014-03-04 19:02

To jsou liti tak tupý či co? Stále se šťourají v tom co se stalo v Lopeníku.Ano vyhasli 4 mladé lidský životy ale vlastní blbostí .Kdyby se nemotali tam kde neměli nemuselo k ničemu takovému dojít. Proč rovnou nezakážou řidičáky. Vždyť je statisticky dokázáno že během roku na silnici umře víc lidí jak pomalu za 50let co se tu jezdí rally. A kdyby lidé dodržovali pravidlo čtyř P "Prosím Poslouchejte Pokyny Pořadatelů" nemuselo by k takovým to situacím docházet. Jestli to tak bude pokračovat dále, čeho se ještě dočkáme? Zrušení i takových klenotů české rallyové scény jako je Rally Bohemia či Barum rally Zlín? Jako velký nadšenec a částečně i jako dlouholetý traťoví komisař na Rally Bohemia se tohoto nechci ani já a asi ani žádný jiný nadšenec. A proto apeluji sic asi zbytečně na všechny odpůrce a krytiky přehodnoťte své články a zprávy. A dejte rally šanci . A komu se to nelíbí , nám na mysli obyvatelé vesnic. Vždyť závod netrvá do nekonečna , tak na onen inkriminovaný den můžete odjet někam na výlet. A pokud budeme dbát na pořadatele tak k takovým to tragédiim nemusí docházet . Takže něco závěrem k zamyšlení . Kvůli komu či čemu se takováto věci dějí ? Rychlá odpověď zní? LIDSKÁ BLBOST.

Nepřihlášený uživatel

#8 Rally

2014-03-04 19:03

Už máme vybrané místečko na pokoukáníčko.
Určitě to vyjde!!!!

Nepřihlášený uživatel

#9

2014-03-04 19:20

Nevidím duvod zrušení zavodu kvůli nekomu komu s to nelíbí

Nepřihlášený uživatel

#10

2014-03-04 19:22

Chci aby se jelo !!

Nepřihlášený uživatel

#11

2014-03-04 19:26

prosimvás kvůli pár jedincům nemohou zrušit další skvělou soutěž, je to nůž do srdce všech rally fandů a že jich není málo, určitě sklidilo zrušení soutěže stovky možná i tisíce negativních reakcí

Nepřihlášený uživatel

#12

2014-03-04 19:31

Sice bych do toho netahal zrovna fandy hokeje a fotbalu. (A nevylučuje se že fanoušek rally nemůže bejt taky fanda do tohoto kolektivního sportu) Ty za nic nemůžou. Jinak souhlasim. Je to ubohost čim dál větší ze strany médií a bandy omezenců který jim na to vždycky skočí. Co zruší příště ? Šumavu ? Nebo rovnou Barumku ? A co bejt světový a rovnou zakázat rally u nás. To by si na nás ostatní pěkně pošmákli...

Nepřihlášený uživatel

#13

2014-03-04 19:43

Skoda že taková petice i kdyby to podepsala miliarda lidí tak nic nezmůže
obyčejný člověk

#14 NEPOVOLIT RALLY

2014-03-04 19:46

Tomáš Kubera:

"Co většině lidí uniká je, že se nezabíjí závodníci mezi sebou. Jde o diváky a hlavně! o obyčejné obyvatele obcí kudy jede rallye, kteří nezávodí, nechtějí být diváky, ale přesto je jejich zahrada nebo obývák nebezpečný prostor, kde můžou přijít o život. Jen proto, že jdou nakrmit slepice nebo k sousedovi..

A argumentovat jinými sporty? Kolik diváků a nezaujatých obyvatel zemře při boxu, tenise, apod? Proberte se trochu! Pokud se mermomocí chtějí závodníci zabíjet, tak ať si na to najdou nějaký vymezený prostor, kde to můžou dělat aniž by při tom vzali sebou někoho, kdo není takový psychouš jako oni. A v první řadě - tady nejde o to jestli něco zakázat. Tady jde o to jestli povolit hazard se životy a majetkem a omezování osobní svobody obyčejných lidí, kterým je rallye ukradená, ale mají tu smůlu, že bydlí v obci, kterou si vybralo pár psychoušů za místo, kde se pokusí zabít sebe a pár fanatických diváků.. Za mě říkám, ať se chlapci pobijí - bude jen dobře, když se takových psychopatů ubude, ale ať to dělají někde, kde tím nikoho neomezují a neohrožuji. tečka."

Petr Strnad:

„Musím říci, že na soudy je příliš brzo po události. Je třeba provést vyšetřování. Ale podlé mého názoru je situace šílená. Nějaký svaz sdružuje nějaké lidi a ty pořádají nějaké závody a předpokládájí, že lidé mají vědět, že když někde nejsou pásky, tak tam nemají chodit. Co to je za pitomost. Mě nemusejí vůbec žádné regule nějakého svazu nějakých osob zajímat. Předpokládám, že na zábor té silnice a že tam musí být zábor (když musí být i na přejezd silnice při MTB závodech), je správní řízení. A účastníky těch řízení by měli být i všichni majitelé přilehlých pozemků. Nechápu proč bych měl strpět jako majitel pozemku omezování příjezdu a výjezdu z mého pozemku kvůli pár osobám v autech. Co když mám naplánovanou já nějakou akci - dopravu materiálu, oslavu apod. To pak má takový majitel smůlu? V televizi si jejich mluvčí vyprávěl, že prý majitelé to musí strpět - omezení práv - proč by museli něco takového strpět? Ať se takové závody pořádají ve vojenských prostorech - armáda to strpí?

Martin Kocias:

„No jo, pátle, ale když pořádáš rallye, tak nemůžeš říkat, že 100 tisíc vzdělaných diváků je ok a za ostatní nemůžeš. Když to pořádáš, tak se musíš postarat o bezpečnost všech. A jestliže je člověk ohrožen i na vlastní zahrádce, tak to bych byl ochoten respektovat jen dobrovolně a po dohodě, v opačném případě bych tedy prot pořádání závodu protestoval. Asi se holt nebude moct závodit ve vesnicích a jejich okolí, když při tom umírají lidé a navíc ještě to není vina pořadatelů... Nikdo nemá právo omezovat a mrzačit jiné lidi. Myslí si to majitelé bojových plemen psů, že mohou a myslí si to i pořadatelé závodů. „

Irena Hrubá:

"Osobně mám takový názor,že rallye nemá co dělat v obci!A argument že stály v zakázané zóně je směšný - to jako lidé z toho domu nesměli nikam jít nebo odjet svým vozem, ze svého domu? Je to omezování osobní svobody.Kdyby něco takového zastupitelstvo schválilo u nás v obci,půjdu jim namlátit tlamu.Auto skončilo "jen" v plotě,ale co kdyby nehoda byla větší,auto vyletělo do vzduchu a na zahradu,kde by byli lidé?Také by si za to mohli?Nedávno byl případ,kdy auto rallye vjelo do zahrady,kde si hrál chlapec.Také si prý za to mohli sami ti lidé,neměli prý co dělat na své vlastní zahradě!!!!Takže za mě - rallye do areálu k tomu určeném."

Josef Panta:

„Znamená to, že kdykoli si někdo někde usmyslí pořádat závod, tak majitelé pozemků nesmí užívat svůj majetek? Není takové omezení náhodou protiprávní?

A co když někdo bude potřebovat z nějakých vážných důvodu opustit svůj dům?

Nebezpečné sportovní podniky by se IMHO vůbec neměly pořádat v rezidenčních oblastech. Jenom ve volné krajině nebo na uzavřeném okruhu. A tihle jezdci ještě navíc ani nebyli profesionálové, ale jen amatéři.“

Milos Cermak:

"Místa neoznačená páskou jsou u silnice, kde se koná závod rallye, považována automaticky za nebezpečná." Tak to si z nás dělají prdel, ne? Navrhuju, ať si ti hoši koupí autodráhy a blbnou si někde doma v obýváku."

Štěpán Kopřiva:

"Pokud to shrnu, tak podle argumentů zastánců rallye se má věc takto: Je to prima sport, při kterém je občas zabit nějaký divák, ale nic se neděje, protože bezpečnost byla zajištěna tím, že v nebezpečných zónách nebylo nic, co by na ně upozornilo. Zato bezpečné zóny byly označeny viditelně. Jestliže tvrdím, že je to obráceně, že značené mají být nebezpečné zóny, v obcích s chlapem, jsem směšný a nerozumím ničemu a pan Horák si ze mě může vesele střílet. Proč snižovat rychlost v obcích, když se přece jede na čas

To je nějaká mafie nebo co? Jestli nejsou schopni žádným způsobem zajistit označení nebezpečných míst, ať pořádají něco jiného, třeba výstavy koček..."

Michal Bašta:

„Půjde celé startovní pole na pohřeb? Obětují půlku svého závodního rozpočtu na příští rok pomoc pozůstalým ? A co sportovní federace, třeba i FIA ? Čtu spoustu článků, jak se zlepšila bezpečnost, a co tyhle rallye ? Není řešení "Kdo uteče přežije" zoufale málo ?“

Petr Kyzlink:

„Ctu to znova a znova a pokud to dobre chapu, znamena to, ze pokud se v mem meste/vesnici nekdo rozhodne usporadat rallye, musi se vsichni obcane shromazdit v opaskovanych bezpecnych zonach, protoze jinde mohou byt beztrestne usmrceni?“

Michal Bašta:

"Rozumím tomu dobře, že pokud nebudu mít oblepený dům a zahradu páskou, tak se mi zcela legálně může ocitnout auto v obýváku nebo v kedlubnách ? Mám jako potenciálně ohrožený občan právo domoci se změny trasy nebo zákazu "soutěže" ? Přičemž jistej si nemůže být skoro nikdo, protože při dosahovaných rychlostech se může auto změnit v neřízenou střelu prakticky kdekoliv ... „

honza51:

"Bóóóže, co jste to za lidi? Tady nějaký "závodník", který celý rok nezávodil, ZABIJE 4 lidi a někteří mu div netleskají a nadávají lidem, co přišli o život. Nechápu to! Tam, kde byly ty holky NEBYL ZÁKAZ pro diváky, ani pořadatel je odtud nevykázal; ostatní jezdci tam projeli bez problémů. Tak kde se ve vás bere ten ABSOLUTNÍ BEZCITNÝ NEZÁJEM o to, co se stalo a MELETE JENOM to, že tam neměly být, že pravidla soutěže jsou taková-maková. Uvědomujete si o čem se tady bavíte? Ten jezdec nesrazil 4 zajíce, slepice, mouchy, ALE ZABIL 4 MLADÉ LIDI a on se cítí bez viny. OBYČEJNÝ AROGANTNÍ FRAJÍREK, a ostatní mu tady ještě přitakáváte. Je mi z Vás všech na blití. Když tady nedávno psali o tom, jak někdo zabil psa, tak jste tady vyjadřovali víc soucitu, jako s těma mladýma holkama. Je mi z Vás SMUTNO A ZÁROVEŇ NA BLITÍ . A ještě se tady navážíte do lidí, co odsuzují takové hazardérství. Jste NENORMÁLNÍ. Fanoušek má fandit, ale NESMÍ BÝT ZASLEPENÝ a to tady někteří jste SLEPÝ A HLUŠÍ ke všem, co tady odsuzují jízdu toho "experta"!"

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/mluvci-autoklubu-cr-rallye-je-mozne-sledovat-jen-zpoza-pasek_251900_diskuze.html

http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A121111_151146_zlin-zpravy_cen
PJ

#15

2014-03-04 19:48

Automobilový sport jsem měl rád, než jsem se nastěhoval na místo, kde se několikrát ročně závodí.

Tady jsou důvody:

1. Bezpečnost na silnici mimo konání rallye – den před závodem se jezdí seznamovací jízdy za plného provozu, přestože materiály pořadatelů tvrdí, že se musí dodržovat VŠECHNA (takto to zvýrazňují) pravidla silničního provozu, realita je jiná. Cca. tři dny před závodem je cesta plná “závodníků”, kteří lámou rychlostní rekordy na cestě, po které mně a mým sousedům chodí děti na autobusovou zastávku (je to cca 700m bez chodníku a jinudy se nedá jít), taktéž po cca dva dny po závodě je to podobné. Ale tohle jen část v průběhu celého roku, zvláště večer se najde hromada individuí, které tohle provozují. Minulou zimu jsem v noci pomáhal člověku, který vyletěl z cesty, do doby, než z něj vylezlo, že si byl zazávodit. Řekl jsem mu, že nám tam chodí děti do školy a on proto prý jezdí v noci. Stopy zadní kol v té chvíli již neovladatelného vozidla vedly přesně místem, kterým jsem pět minut předtím šel. Několikrát jsem při cestě z nákupu byl svědkem nelegálních závodů, které pořádala omladina. Hlásil jsem to PČR na lince 158, ale nevím, zda v tom něco podnikla.

2. Omezování osobní svobody – po dobu rallye nemůžeme nikam jet autem, jiná cesta zde není. Někteří sousedé nemohou ani jít pěšky. V podstatě nemůžete opustit svůj pozemek. A podle vyjádření p. Pátla z FAS AČR ani na svou zahradu. Při udělení alternativního trestu domácího vězení mohou odsouzení aspoň na zahradu. Nám je tento „trest“ bez našeho souhlasu nařízen 2-3x ročně. Pouze se to vždy dozvíme z plakátů vylepených na sloupech a stromech podél cesty. Ani obec není nijak odškodněna za tato omezení.

3. Ničení cest bez náhrady – na části trasy, která vede po komunikaci 3. třídy ve vlastnictví kraje, nedojde po závodě k opravě děr vzniklých při závodě ani k zametení štěrku, který závodní auta v zatáčkách vyházela na komunikaci. Pouze za část vedoucí po obecní cestě je sousední obci dána almužna v řádu desítek tisíc, přičemž na opravy je nutno daleko více. Naše obec nedostává nic.

4. Místní komunitě to nic nepřináší – dokonce i pro restaurace, které by jediné měly mít finanční prospěch ze závodů jsou proti, neboť díky závodům jim nepřijdou výletníci na jídlo, ale pouze pár závodníků a pořadatelů si přijde na rychlé pivo.

5. Arogance pořadatelů – např. termín nadcházející rallye byl oznámen necelé 3 týdny před jejím konáním a my se musíme přizpůsobit. Zrušit schůzky a návštěvy co jsme měli naplánované, protože pořadatelé nebyli schopni dát vědět dříve. Např. když překročí dobu záboru komunikace, tak místo aby byli slušní a požádali o trpělivost, jsou ještě arogantní. Pomohly až pohrůžky zavolání PČR. Naplánování závodu na neděli, takže se místní z několika vesnic nedostanou do kostela. To je jen pro orientaci. Byl by to velmi dlouhý seznam…

6. Závody vedené v CHKO Beskydy – jako místní se potkáváme s řadou regulací z důvodu ochrany přírody. Nemůžeme např. sekat určité louky, mít vyasfaltovanou nebo dlážděnou příjezdovou cestu, mít plot kolem domu, abychom nějakým způsobem neohrožovali místní ekosystém. Takže nechápu, proč závod je povolován v CHKO.

Naše obec již rally na svých komunikacích zakázala, ale rallye v našem katastru je povolována na komunikacích kraje, kde to nemůže zakázat a dostane pouze informaci o tom, že byla povolena.

Petr Ježek

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tenaruv-blog.php?itemid=18092

Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)

2014-03-04 19:49


JIŘÍ X. DOLEŽAL

#17 Rallye by se měly zakázat

2014-03-04 20:01

Rallye by se měly zakázat

Další smrt při zdraví prospěšném sportování navozuje otazníky, zda by se sport zabiják - automobilová rallye - neměl zakázat. V mnohém je nebezpečnější než heroin - při rallye totiž umírali nejen uživatelé, ale i diváci.

Při sportu se o weekendu zase umíralo. Šlo, jak bývá ostatně zvykem, o další automobilovou rallye. O činnost, při které umírají lidé s až únavnou pravidelností. A nejen sami sportovci - na rallye můžete přijít o život i tehdy, pokud se na místo konání vcelku šílené honičky spáleným benzinem smrdících strojů dostanete jako pouhý divák. Tentokrát zemřel závodník - navigátor - poté, co auto vyletělo z trati a narazilo do stromu.

Už loňská bilance tohoto sportu je imponující. Barum Rallye - jeden mrtvý divák, Rallye Bohemia - jeden mrtvý závodník, Rallye Český Krumlov - jeden mrtvý závodník, RallyShow Uherský Brod - čtyři mrtvé divačky. Další mrtvý o tomto weekendu jenom potvrzuje, že rallye bezprostředně ohrožují životy těch, kteří je provozují, a často i těch, kteří je jenom sledují.

Tento článek není ironií, ani jeho název není sarkasmem. Od své reportáže o pedofilech jsem si načetl kvanta odborných zdrojů a najednou se mi na první pohled zcela absurdní…

Kdyby podobně zabíjela jakákoliv droga, mohla by se veřejnost podělat strachem a křik, že je potřeba takovou drogu zakázat a její dealery postřílet, by zněl od Aše až po Jablunkov. Protože však jde o sport - a ten je, jak známo, zdravbý prospěšný - chápeme ty naprosto zbytečně zmařené lidské životy jako samozřejmost. A to by se mělo změnit.

Víme samozřejmě, že represe nic neřeší, a že zákaz autorallye by vedl jenom ke zvýšení počtu beztak existujících ilegálních automobilových závodů, a že počet mrtvých při tomto sportu by po jeho zákazu ještě vzrostl. Proto navrhuji vedle protidrogové výchovy do základních, ale už možná do mateřských škol zavést protisportovní prevenci, která by děti před podobně extremně nebezpečnými sporty jako auto rallye varovala a pomohla k tomu, že nikdy v pubertě ani v dospělosti tomu sportu nepropadnou.

JIŘÍ X. DOLEŽAL

Nepřihlášený uživatel

#18 Re: Rallye by se měly zakázat

2014-03-04 20:05

#17: JIŘÍ X. DOLEŽAL - Rallye by se měly zakázat

zrušme i všechnu silnícní dopravu kdy ja mohu jít po chodníku může me sundat kamion cokoliv ... zrušme uplně všechno :) kde se můžeme zranit a ba dokonce  zabít. Každy na ten závod chodí a  ví o riziku ovšem ti chtřejší si nestoupnou do zoný kam může přiletet auto


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Rallye by se měly zakázat

2014-03-04 20:20

#17: JIŘÍ X. DOLEŽAL - Rallye by se měly zakázat 

 

Neměl byste si radši jen zahulit? :)
Mihal
Nepřihlášený uživatel

#20

2014-03-04 20:26

Co to je za vola (voly) ten autor příspěvků 14,15,17? Naštěstí je to tak dlouhé, že jsem ty hovadiny nedokázal ani dočíst. Jen bych ti ty osle připomněl, že úrazy se na rally staly dobrovolně zúčastněným osobám! Ty osoby tam ne nesměly být, ony tam nemusely být!

Není absolutně nejmenší problém jeden den v roce si přestat hrát na vyjímečně důležitého, upustit od své namyšlenosti a nebránit jako největší omezenec akci ostatním! Ta akce stojí spoustu práce a peněz a ty jim to jako největší tupec budeš kazit. Co kdyby ti fanoušci rally bránili té vaší smyslné oslavě, protože je to omezuje a ruší? Co kdyby bránili ze stejného důvodu kolotočářům, různým cyklistickým a běžeckým maratonům ,kombajnům? Víte jak mě omezí jízda za pomalým kombajnem? Co mi na to řekneš ty vole? Nauč se nějaké vstřícnosti a ústupnosti ty namyšlenče! Vždyť závod trvá ani ne půl dne.

Petr Kyzlink

#21 Re:

2014-03-04 20:44

#20: Mihal -

Ctu to znova a znova a pokud to dobre chapu, znamena to, ze pokud se v mem meste/vesnici nekdo rozhodne usporadat rallye, musi se vsichni obcane shromazdit v opaskovanych bezpecnych zonach, protoze jinde mohou byt beztrestne usmrceni?


Nepřihlášený uživatel

#22

2014-03-04 20:45

Nechápu proč je tahle petice .. Dit je to užasnej zážitek , aby jednou zarok to tady jezdilo ..
Hoken

#23

2014-03-04 20:55

Ono kdyby jste se tady chovali lépe a ty vulgarity vynechali, tak bych podepsal ! Bohužel tady ukazujete svoji tupost a je mi líto, že tokoví lidé prosazují tento sport. Několik let jsem se aktivně věnoval tomuto sportu, mám několik pohárů z domácích soutěží, ale tohle co tady čtu a co tady předvádíte, je Vaše ostuda a měli by jste se stydět !
strk1
Nepřihlášený uživatel

#24

2014-03-04 21:26

Přestaňte používat automobily,pak nebude nutné provozovat ani automobilový sport! Zakažte horolezectví ať borci neroztloukají skály skobami a nepadají z nich! Spočítal někdo,kolik horolezců přišlo do dnešního dne o život? A můžeme pokračovat dalšími sporty! Děkuji za pochopení


Nepřihlášený uživatel

#25 Re: NEPOVOLIT RALLY

2014-03-04 21:49

#14: obyčejný člověk - NEPOVOLIT RALLY

tady ti zareaguju hned na prvni odstavec..ty lidi co tam bydlej,moc dobre vedej kdy a v jakych intervalech se tam ty zavody pojedou-vsichni dostavaji casovej harmonogram.A to ze si jde baba nakrmit slepice behem zavodu?nemuze tu hodinu a pul */- pockat az se nepojede a pak je nakrmit..rict drby sousedovi?to si myslim,ze taky neutece ne? tohle neni argument ale vymluva proc by se to jezdit nemelo...prestante doprdele rikat "proc to nejde" ale zacnete rikat "jak to udelat aby to slo"! Ano banda bezmozku ktery se chtej pozabijet do tohohle sportu nepatri,jenze jako k kazdym sportu jsou tady ruzny kategorie-od svetovy po regionalni a je jasny ze blb kterej si postavi doma v garazi auto nemuze asi jezdit svetovou rally..nicmene jako v kazdym sportu se s timhle musi pocitat a hlavne s tim musej pocitat lidi,ktery se jdou na to podivat.Nestat jak tupy ovce na miste a cekat co se stane.Musej trochu logicky uvazovat ze se nepostavim za levou zatacku na pravou stranu silnice a ze si nesednu na louku 10m od silnice 40m za horizontem,kterej jezdci prelitavaj v ryhlostech 150km/h a vejs..je jasny ze tam se muze neco podelat a ja jsem na rane.tak prestante kritizovat neco,cemu nerozumite a zacnete pouzivat hlavy k necemu jinymu nez jen aby vam neprselo do krku!