Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!

Quoted post

Petr Kyzlink

#21 Re:

2014-03-04 20:44

#20: Mihal -

Ctu to znova a znova a pokud to dobre chapu, znamena to, ze pokud se v mem meste/vesnici nekdo rozhodne usporadat rallye, musi se vsichni obcane shromazdit v opaskovanych bezpecnych zonach, protoze jinde mohou byt beztrestne usmrceni?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#39 Re: Re:

2014-03-05 05:22:38

#21: Petr Kyzlink - Re:

Ano mělo by to tak být. Protože ve vypáskovaných zonách máte na 99,9% jisttu že jste v bezpečí bezpečí :-)


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re:

2014-03-05 10:52:00

#21: Petr Kyzlink - Re:  

Pokud se dotyčný občan rozhodne rally sledovat, tak ANO chápete to naprosto správně. Pokud ho sledovat nechce a jeho pozemek je teoreticky ohrožen projíždějícími vozy (takových pozemků není tolik jak je neustále omíláno), je upozorněn na to, aby se během průjezdu auta dejme tomu nepohyboval na zahradě, kde by mu mohlo hrozit nebezpečí.. Stačí, aby jen zvítězil zdravý rozum a trochu tolerance. Ve skutečnosti je to však tak, že ten občan, který má pozemek u trati se rozhodne rally sledovat, protože pro to má na svém pozemku zpoza svého plotu ideální příležitost a nikdo mu nevysvětlí, že je jeho plot v tu chvíli nebezpečný. Protože je jeho a nikdo mu do toho nemá co kecat. A jsme zase u toho - buď se chcete dívat a potom musíte respektovat pravidla a nebo se nechcete dívat a potom stačí, když na dvě hodiny nepůjdete sekat trávu na zahradu nebo odjedete někam na návštěvu. A pokud vás i to z nějakého důvodu příliš omezuje, tak to můžete oznámit na zastupitelstvu, aby požadovalo změnu tratě závodu, k čemuž dochází.. Dám ale jeden příklad - když bude hrát Sparta a budu vědět, že mi pod okny má projít 200 "fanoušků" a já na ně nejsem zvědavý, tak taky nepůjdu a nesednu si před dům na lavičku. Prostě počkám až projdou. A taky nebudu křičet, aby zakázali fotbal, protože chci zrovna sedět na lavičce..

 


Nepřihlášený uživatel

#51 Re: Re:

2014-03-05 14:10:56

#21: Petr Kyzlink - Re:

Ahoj, určitě budeš usmrcen , nevím jestli máš místo mozku ořech ale asi ano.

Tato soutěž je pořádána pro milovníky adrenilinového sportu, ani nemůžeš vědět jestli tobude u vás.

Nevím co si myslíš, ale páska  na rally na které je napsáno stát za páskou... tak tam máš být.

Ty asi Rally nemiluješ..ale co.Hele nemusíš se chodit dívat , nikdo tě tam nepotřebuje ale sbožnuje to dost lidí, a když si myslíš že tě usmrtí auto.. je to možné ale když máš stát v bezpečné zoně tak tam prosim tě stuj a nic se ti nestane. Sem bezpečák a nic takového jako usmrcení na trati přihlížejícího se nestalo.

Jirka Žežulka

#89 Re: Re:

2014-03-06 14:56:39

#21: Petr Kyzlink - Re:

Je spousta věcí,činností,sportů,akcí,které někoho v něčem omezují nebo dokonce ohrožují. Jen jedno vidím jasně. Najde se vždycky tupec,který si hraje na rytíře bojujícího za práva ostatních a odsuzujícího ty,kteří se snaží dělat ve svém volnu cokoli ,jen ne sedět doma na prdeli, nebo v hospodě, zmatlat a zhulit si hubu a pak v noci vyřvávat po okolí,nebo ničit co se dá atím obtěžovat ty,kteří přes den jakkoli sportovali,nebo smysluplně trávili den. Nejvíc řve vždycky ten,kterého se to týká nejmíň, ten ,který bydlí na samotě na konci vesnice a dostane se kamkoli po celý den. On vlastně ani nepotřebuje. Protože sedí doma na prdeli a čumí do bedny. A pak jen vyleze a chytře pindá!!!!!!!