za opět čistý vzduch na Zálabí v Nymburce

Quoted post

Jiří Chramosta

#16 Tady ale nejde o "smrad"

2014-04-09 05:48

Prý je tento smrad tvořen jen několika málo molekulami neškodného "smradu" v obrovském objemu. Koncentrace smradových molekul je prý jen stopová a i takto mikromalé množství bohužel prý může být cítit.
JENOMŽE není smrad jako smrad. Když smrdí hovno - všichni víme, že nám to nijak neublíží. Ale, když smrdí AZOS všichni víme, že vdechujeme, absorbujeme do těla pokožkou, sliznicemi JEDOVATÉ LÁTKY. Byť jen ve stopovém množství, jak vehementně deklaroval představitel firmy AZOS a jeho noví přátelé Petera a Vocásek. Opírajíc se o nějaké zprávy vědců a odborníků, kteří samozřejmě v našem městě vůbec nežijí, někteří podepsaní zde ani nikdy nebyli.
AZOS produkuje jedovaté látky, vypouští je do ovzduší a je úplně jedno jak moc malé množství to je !!! Odneseme to 100% - to je bez jakékoli diskuze všichni, co zde žijeme. A co je úplně nejhorší - nejvíce to odnesou naše děti !

Odpovědi

VK

#17 Re: Tady ale nejde o "smrad"

2014-04-09 06:43:36

#16: Jiří Chramosta - Tady ale nejde o "smrad" 

 Celé to jednání byla, ze strany firmy a vedení města, jedna velká lež. Kdo pozorně poslouchal, tak zaznamenal informaci o údajném zaměstnání 50-ti Nymburáků.

To je tady asi oficiální řečí Rumunština či Bulharština... Stejně tak kdo věří , že je tam neubytovávají ...Toto je na OKAMŽITÉ uzavření provozu.