Petice na ochranu chodců před neukázněnými cyklisty v centru Prahy

Quoted post

občan

#4 fakta místo emocí

2014-08-05 14:53

Pane chodče, rozčilujete se hodně, ale zcela nesmyslně. Cyklisté nečerpají miliardy, ale desítky milionů na stavby, které neslouží "stovkám pseudosportovců" ale desítkám tisíc lidí, kteří se na kole dopravují - to jsou fakta.

Bezohledně se nechovají cyklisté, ale bezohlední lidé a ti se tak projevují v každém dopravním prostředku.

Odpovědi

chodec

#5 Re: fakta místo emocí

2014-08-05 18:02:22

#4: občan - fakta místo emocí 

 občane! já žádné bezohledné lidi, plošně, houfně a sborově páchající bezohledno, neznám a nepotkávám. zato na kampě, v šeříkové, říční, vítězné, mostě legií, národní, smetanově nábřeží stovky arogantních a agresívních hulvátů, kteří jezdí po chodníku, v protisměru, přes nástupní prostory MHD a přechody, přičemž na lidi, které permanentně ohrožují a kteří se ohradi proti jejich protiprávnímu a hovadskému jednání ohradí, útočí slovně i fyzicky. 

a přečtěte si údaje, které uvádí předsedkyně cyklokomise, investováno je za 1 rok cca 600 milionů, a to nepočítáme peníze z EU a peníze, které vykukové schrastili jinak (mj. milion na zábor Smetanova nábřeží, výdělek z pronájmu zabraného nábřeží prodejcům alkoholu a jiným hokynářům, sbírky, platby za "studie", "projekty" a další vykutáleniny).

a ty počty? jen k úvaze: když se běží maraton ze staromáku, je tam 10 000 běžců a město je ochromené, doprava zastavena, trasy uzavřeny. a výsledky "výzkumu" GfK? dlouho se ta ctihodná firma tak neztrapnila, jako propagandistickou spoluprací s cyklisty.

kde jsou ty vaše statisíce nadšených cyklistů? nebýt darebáků na chodnících, o těch pár slušných, kteří jedou řádně ve vozovce, nikdo ani neví. ale to nic nevynáší, být slušný a pokorný, že.

 

fakta místo emocí, občáku!