Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

Jan Szturc

#2 Re: jsem pro zbourání ČD

2014-08-25 11:29

#1: jeremy - jsem pro zbourání ČD 

Jerry ty už jsi fakt magor. Opět namítnu, že vše zmíněné nesouvisí s budouvou ale s nástupišti. Případně se jedná o doplnění mobiliáře či elektronickych vychytávek na které stačí pár metrů drátu, šrouby, vrtačka a hlavně vůle chtít. Svinov se taky jen opravil a neboural. A jak se proinvestují prachy na novém a napakují se dotyční tak bude vlastník kašlat na údržbu stejně jako doteď!

Odpovědi

jeremy

#3 Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-08-25 13:41:02

#2: Jan Szturc - Re: jsem pro zbourání ČD 

 Nejsem magor a mobiliáře či elektronickych vychytávek musí dělat odbornik bo většína jsou podvodnici aby ziskali prachy a udělaji špatně to už stavalo mnoho a chybí cedule kdo to uděla myslíš že to udělaji ČD to asi těžko když chtěji zbourat ,,,,,, a kde je eskalator pro starší důchodci?, co už nemohou jit po schodech z těžkým kufrem či taškou ty si myslíš že mladší lidi pomohou to asi těžko bo na to kašlou to už sem viděl ..kde je chodnik pro slepce co jsou viz http://bariery.centrumpronevidome.cz/bariery/barifoto/sloucene.jpg  hm tak mi nepíš magor  mos nediva co tam chybi uvnitř

don-tom

#4 Re: jsem pro zbourání ČD

2014-08-25 14:31:44

#2: Jan Szturc - Re: jsem pro zbourání ČD 

 Pokud by došlo k prohlášení památkou, pak by zcela jistě následovalo odstranění stánku občerstvení. Stejně tak odstranění místní putyky a dalších nepůvodních prvků. Otázkou je, zda památkáři dovolí používat moderní výpočetní techniku, prodejní automat a další "výstřelky" 21. století. 

Honza

#6 Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-08-27 19:45:26

#2: Jan Szturc - Re: jsem pro zbourání ČD 

Čím víc o této stavbě vím  Tim vic jsem pro opravu .Prostory jdou adaptpvat upravit Demolice je nesmysl. Apsolutní souhlas není co dodat .