Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

Vybrat přezdívku

#9 Předmět

2014-09-03 07:42

don-tom 

(1) Chodníky, nástupiště veřejné dopravy,

Upravy přístupu na peron jdou provést i dodatečně stejně jako případné prodloužení podchodu směr měscké část Sumbark. 

(2) Přístup ke stavbám

Prohlašení stavby kůlturní památkou neznamená její konzervaci ale každá stavební ůprava musí být konzultována NKPU kdy je hledáno kompromisní řešení . Také to je jeden s důvodů proč zodpovědní tvrdě bojují proti těto ochraně . Také by vyšlo najevo jak se podivně hospodaří s veřejnými prostředky ve městě . Kdy jsou velké stavební projekty využívány pro odklánění veřejných prostředků na soukromé ůčty.http://www.kduhavirov.cz/cerne-svedomi-havirova

(3) U staveb, které jsou kulturními památkami, se ustanovení této vyhlášky použijí s ohledem na zájmy státní památkové péče.Rampa, která dnes slouží seniorům a maminkám s dětmi, bude pak sbořena, protože se jedná o zásah pocházející až z porevoluční doby."

Tak podle vás by Museli na všech Hradech Zámcích zlikvidovat moderní inženýrské sítě jako jsou  rozvody elektroinstalace, vody odpadní kanalizace  protože ty tam také v době vzniku staveb původně nebyly !.

 

 

Odpovědi

don-tom

#10 Re: Předmět

2014-09-03 13:40:26

#9: Vybrat přezdívku - Předmět 

 Pomineme-li fatální nedostatek znalostí nejen českého jazyka vaše argumenty jsou liché: 

(a) Předsedkyně sdružení "Důl architektury" je zároveň jedntelkou společnosti City Upgrade. Tato společnost vznikla v roce 2011, sdružení "Důl Architektury" až v roce 2012. 

Strategií společností City Upgrade je vytvářet stavební a urbanistické plány pro různá města a městyse. Je to právě tato společnost, která sosá z veřejných prostředků peníze.  http://www.cityupgrade.cz/projekty 

Předpokládám, že hodnota projektů je menší než ta, pro kterou se musí vypisovat VEŘEJNÁ soutěž. 

(b) Můžete jmenovat jediný hrad, nebo zámek, který je prohlášen kulturní památkou a který obsahuje moderní NEMOBILNÍ (tedy ty, které narušují ráz památky) rozvody?

 

Jen připomínám, že Pražský Hrad byl dostavěn v roce 1929, některé hrobky byly upravovány až do roku 1936, tedy obsahuje moderní inženýrské rozvody už od počátku dostavění.