Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

Michal

#21 Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-05 19:13

#18: don-tom - Re: : jsem pro zbourání ČD 

 Předpokládám, že se nemýlím, že vaše jméno je pan Majda. Takže nedostatečné osvětlení je důvod k demolici? Zajímavé, zase další snůžka nesmyslných důvodů. Pokud je nedostatečné osvětlení lze to snad řešit, za další opět, pokud by byly v provozu prostory ve vrchním patře i čekárna ve spodním patře, světla by zase přibylo.

Zatékání ze svodu vody, rezavění z důvodu právě ono zatékání. Jak může někdo čekat, že si třeba udělá okap a nebude se o něj 25 let starat a on bude pojímat vodu bez úniků, je minimálně optimista.

Na tu plíseň máte nějaké důkazy? A nebo je to další smyšlenka?

Ano nedostatek míst je snad jediný důvod, který se může použít. Ale je to důvod něco bourat? U našeho věžáku je taky málo místa, budu chtít ať zbourají panelák a je místo toho parkoviště - v základu to je stejné.

A samozřejmě v textu reaguji, že je něco smyšlenka, protože stále někoho obviňujete ze lži. Při rekonstrukci mozaiky na budově Slezskoostravského hřbitova byla mozaika přemístěna? Nebo snad byla nádražní budova v Pardbicích stržena? Je mozaika vyrobena stejným způsobem? Osobní názor: NE není vyrobena stejný stylem a tyto informace používáte záměrně.

Odpovědi

don-tom

#26 Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-06 05:59:23

#21: Michal - Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

 Mluví se o tom, že mozaika je NEJVĚTŠÍ.

Ne, není s plochou 65 m2 je spíše středně velká. Větší mozaika se nachází právě v Pardubicích.

 

Dále se mluví, že mozaika je JEDINEČNÁ.

Ne, není. V šiřším okolí jsou další DVĚ.