Petice proti vybudování jaderného reaktoru v Jablonci nad Nisou

Quoted post

Miloš Zikmund

#1 prdlajs

2014-10-06 18:21

Prostudujte si technické detaily, anebo rovnou brojte proti třeba automobilům.

Odpovědi

Gandalf

#8 Re: prdlajs

2014-10-07 06:50:22

#1: Miloš Zikmund - prdlajs 

 Jirka:internet - 25.02. 13:19
Jaderná elektrárna v Jablonci? Paráda!!
Musím se omluvit paní senátorce, neb jsem si myslel, že se zbláznila a fantazíruje jako Jules Werne, ale pak jsem si zadal do vyhledavače termín "jaderná elektrárna" a už vím, že je to ekologický způsob obnovitelné energie a zde je přesný popis:
V jaderné elektrárně je umístěno mnoho tisíc šlapacích klecí, v nichž obíhají veverky. Veverky jsou nuceny svým strachem z lišek šlapat co nejrychleji. Veverky jsou krmeny lískovými jádry (odtud název jaderná elektrárna), které jsou až do klecí dopravovány na pásech. Zmíněná jádra jsou produkována v Majlontě.
Na ose šlapací klece je nasazena ebonitová tyč a v její blízkosti je umístěn liščí ocas tak, aby se při otáčení ebonitové tyče generoval elektrický proud. Získaný proud je veden po vodičích, čímž dochází k elektrifikaci.
Výkon elektrárny se standardně uvádí v MW (megaweverkách), toto číslo označuje, kolik miliónů veverek v elektrárně pracuje.
Protože se veverky velmi snadno rozmnožují a lísky v Majlontě dávají pravidelně dobrou úrodu, řadíme jadernou elektrárnu mezi obnovitelné zdroje energie.
Paní senátorko a pane starosto, to je krok správným směrem.
Jdu na veverky, Jiří Bečvář.

Nuklearni katastrofa

#14 Varujte lidi!

2018-07-27 03:09:37

#1: Miloš Zikmund - prdlajs 

Dobrý den četl jsem že chtějí postavit Jadernou elektrárnu v Jablonci a taky jsem ve snu dneska viděl jak hořela za Jabloncem a byl to nesmírný žár ve snu jsem viděl zbytky Jaderné elektrárny a jádra které hořely a taky zbytky traf od elektrárny u Jablonce nad Nisou ... hořel celý les u Jablonce této katastrofě musíme za každou cenu zabránit !!! A varovat lidi než se něco takového skutečně stane odpovězte mi prosím na e mail chci spolupracoovat na zrušení Jaderné elektrárny v Jablonci šiřte prosím tento sen co se mi zdál o katastrofě"!"