MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7952 Re: Re:

2014-11-07 21:06

#7942: Demograt - Re:  

 Víc lidí, kteří se pouští do diskuse s vámi, má doktorát včetně mne, a přesto si neopravňuje poučovat a urážet. Stává se jeho arogance a devastace lidských mravů vlastní i vám? Proto ty sympatie? Představitel státu, mluvíme o představiteli státu, chápete, má být představitel státu nás všech. Ale on jím není, třebaže jsme mu věřili. Není důležité, že nebyl zvolen mnou a dalšími, avšak takový post zavazuje, a to jsme očekávali.

Odpovědi

Demograt

#7957 Re: Re: Re:

2014-11-07 21:16:08

#7952: - Re: Re:  

 Vidíte, já mám doktoráty dva!

A není pravda, že tu lidé neuráží, uráží hlavu státu, na to jste zapomněl? A já nikoho neurážím. Poučuju tam, kde je třeba. Když si někdo plete demokracii s anarchií, například.

K devastaci lidských mravů dochází u toho, kdo si devastovat lidské mravy nechá. Sympatie? Které konkrétně máte na mysli, já své sympatie k někomu dal najevo? Můžete citovat? Nebo jste demagog, který si domýšlí tak, aby mě mohl setřít předem připraveným argumentem, který by vám jinak zůstat v šuplíku? Všímejte si více toho, co je napsáno, ne už zmíněných dojmů a přání.

A neodpověděl jste mi na otázky, takto se přece diskuze nevede. Napsal bych vám, jak se vede, ale vy byste to asi považoval za poučování, tak si to odpustím. Ale neodpověděl jste mi, to nemůžete popřít, a tím pádem vaše přechozí tvrzení o tom, že kvůli Zemanovi putuje republka kamsi, je jen výkřikem do tmy.

Dále tu máme předpoklad, že někoho obhajuju a bagetilizuju vulgární vyjadřování prezidenta. To já ale nedělám. Jen proto, že tu hájím demokratické principy, nesouhlasím automaticky s tím, aby prezident mluvil tak, jak mluvil v neděli. Jedno nevylučuje druhé. Přestože z jeho vyjadřování nadšen nejsem, přestože nevíte, jestli jsem Zemana volil, nechci, aby o jeho odvolání rozhodovala petice, ale zákony ČR, nechci, aby byla zpochybňována volba většiny ve svobodných demokratických volbách.

 

Demograt

#7961 Re: Re: Re:

2014-11-07 21:21:13

#7952: - Re: Re:  

 Ještě k "Není důležité, že nebyl zvolen mnou a dalšími, avšak takový post zavazuje, a to jsme očekávali."

Vaše očekávání ale prezidenta k ničemu nezavazuje, toho jste si vědom?


Nepřihlášený uživatel

#8010 Re: Re: Re:

2014-11-07 22:20:05

#7952: - Re: Re:  

 A le zajišťuje ekonomickou budoucnost státu, a to je důležitější, než nějaká slova, jež nakonec vyjadřovala skutečnost, na to jste dosud nepřišel? A vy jste v životě neřekl sprosté slovo, a pokud pouze ne na veřejnosti tak to jste pokrytec.