MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Kočkomilka

#7951

2014-11-07 21:06

Už po prezidentských volbách jsem tvrdila,že se český národ rozdělil na dvě skupiny - na inteligenty a na Zemanovce.. Nyní mi to bylo potvrzeno. Hulváti obdivují hulváta,inteligenti jsou zděšeni.. Víte co,Zemanovci,já Vám takového prezidenta přeji.Ale proč máme trpět my,sakra?!?! Markéta Sedláková


Nepřihlášený uživatel

#7952 Re: Re:

2014-11-07 21:06

#7942: Demograt - Re:  

 Víc lidí, kteří se pouští do diskuse s vámi, má doktorát včetně mne, a přesto si neopravňuje poučovat a urážet. Stává se jeho arogance a devastace lidských mravů vlastní i vám? Proto ty sympatie? Představitel státu, mluvíme o představiteli státu, chápete, má být představitel státu nás všech. Ale on jím není, třebaže jsme mu věřili. Není důležité, že nebyl zvolen mnou a dalšími, avšak takový post zavazuje, a to jsme očekávali.

Demograt

#7953 Re:

2014-11-07 21:08

#7951: Kočkomilka -  

 Dovolím si otázku: Jak poznáte, kdo volil Zemana? Ve většinš diskuzních příspěvků informace o tom, koho pisatel volil, chybí. Jste vědma?


Nepřihlášený uživatel

#7954 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:09

#7928: - Re: Re: Re:  

 Dnes už jsou na tohle léky,zkuste se někde poradit...není ostuda mít vlastního psychiatra.


Nepřihlášený uživatel

#7955 Re: Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha

2014-11-07 21:11

#7926: Demograt - Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha 

 Nikdo snad nezpochybňuje, že byl (i za pomocí lží) zvolen, ale to ho neopravňuje aby se choval jako hovado! Omlouvám se hovadům za to přirovnání.


Nepřihlášený uživatel

#7956 Re: Re:

2014-11-07 21:13

#7953: Demograt - Re:  

 Z většiny příspěvků to čiší, nepotřebujete na to křišťálovou kouli.

Demograt

#7957 Re: Re: Re:

2014-11-07 21:16

#7952: - Re: Re:  

 Vidíte, já mám doktoráty dva!

A není pravda, že tu lidé neuráží, uráží hlavu státu, na to jste zapomněl? A já nikoho neurážím. Poučuju tam, kde je třeba. Když si někdo plete demokracii s anarchií, například.

K devastaci lidských mravů dochází u toho, kdo si devastovat lidské mravy nechá. Sympatie? Které konkrétně máte na mysli, já své sympatie k někomu dal najevo? Můžete citovat? Nebo jste demagog, který si domýšlí tak, aby mě mohl setřít předem připraveným argumentem, který by vám jinak zůstat v šuplíku? Všímejte si více toho, co je napsáno, ne už zmíněných dojmů a přání.

A neodpověděl jste mi na otázky, takto se přece diskuze nevede. Napsal bych vám, jak se vede, ale vy byste to asi považoval za poučování, tak si to odpustím. Ale neodpověděl jste mi, to nemůžete popřít, a tím pádem vaše přechozí tvrzení o tom, že kvůli Zemanovi putuje republka kamsi, je jen výkřikem do tmy.

Dále tu máme předpoklad, že někoho obhajuju a bagetilizuju vulgární vyjadřování prezidenta. To já ale nedělám. Jen proto, že tu hájím demokratické principy, nesouhlasím automaticky s tím, aby prezident mluvil tak, jak mluvil v neděli. Jedno nevylučuje druhé. Přestože z jeho vyjadřování nadšen nejsem, přestože nevíte, jestli jsem Zemana volil, nechci, aby o jeho odvolání rozhodovala petice, ale zákony ČR, nechci, aby byla zpochybňována volba většiny ve svobodných demokratických volbách.

 

Demograt

#7958 Re: Re: Re:

2014-11-07 21:18

#7956: - Re: Re:  

 Máte pravdu. Proč jste volila Zemana? Ne, dělám si srandu. Víte, vy jste zamrzla v době, kdy platilo heslo "Kdo nejde s námi, jde proti nám". Takhle zjednodušeně vidí svět a postoje jen omezený člověk. Já si vybral omezeným člověkem nebýt, doporučuji to i vám.

Demograt

#7959 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha

2014-11-07 21:19

#7955: - Re: Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha 

 Za pomoci lží? Ona lež volila? To snad nechte na voličích, zda jim lhaní u kohokoliv vadí či nikoliv, nebo zda považují výroky za lživé.


Nepřihlášený uživatel

#7960 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:20

#7901: - Re: Re: Re: Re:  

 Vážený proruský imbecile, tys určitě vítal s mávátky ruské okupanty v srpnu 1968. Z ruska k nám za posledích 69 let nic dobrého nepřišlo! Byli jsme ruskou kolonií a podle dementů jako jsi ty by to mělo pokračovat na věčné časy a nikdy jinak!

Demograt

#7961 Re: Re: Re:

2014-11-07 21:21

#7952: - Re: Re:  

 Ještě k "Není důležité, že nebyl zvolen mnou a dalšími, avšak takový post zavazuje, a to jsme očekávali."

Vaše očekávání ale prezidenta k ničemu nezavazuje, toho jste si vědom?


Nepřihlášený uživatel

#7962

2014-11-07 21:21

Zeman moc dobre vedel, co svymi vyroky zposoby a mozna se mu to i povedlo. Konecne maj media zas o co psat. 


Nepřihlášený uživatel

#7963

2014-11-07 21:23

Člověk, který lže, tak krade a může i zabít!!!... Takový nemůže v žádném případě být prezidentem slušných lidí... :( (((

Nepřihlášený uživatel

#7964

2014-11-07 21:23

Demograt

#7965 Re:

2014-11-07 21:23

#7963: -  

 Jistě. A víte o tom, že může zabít i někdo, kdo nelže, ani nekrade? Teď se asi zblázníte.


Nepřihlášený uživatel

#7966 Re:

2014-11-07 21:25

#7963: -  

Mate na mysli Karla Schwarzenberga.

Roman Skácel

#7967 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:29

#7901: - Re: Re: Re: Re:  

 Zato Vaše "informace" jsou skutečně impozantní. Už dlouho jsem nečetl takovou snůšku nesmyslů a polopravd, říznutých konspiračními teoriemi chorých z internetu a patrně i svých vlastních.

Jen fakta prosím, zbytek je škoda času i komentovat.

1. USA zavedly proti Rusku tvrdší sankce, než zprvu EU, spolupráce v technologické a finanční oblasti je aktuálně zcela nemožná, USA mají svých zdrojů dost a jsou zcela soběstačné v energii a v palivech do značné míry, to my Evropané nejsme ani v jednom ohledu.

2. NATO není hrozbou a už to nějaký pátek víme, protože v jeho strukturách pracují naši odborníci a máme tak informace z první ruky. My Rusko nenapadneme, protože nemáme důvod a Rusko nás taky ne, protože jsme příliš velkým soustem, jako celek, což by ale neplatilo o situaci, kdyby pakt neexistoval.

3. Pokud se jako občan členské země NATO domníváte, že jsou Rusi ohroženi námi, je mi Vás spíš líto a plakat s Vámi nad jejich situací nebudu. Rvou do armády více peněz, než si mohou dovolit a je třeba s vojenskými zásobami hnout. No tak jdou krok za krokem, Čečna, Abcházie, Osetie, Gruzie, Ukrajina. Jen hlupák by z toho mohl vinit USA, jen hlupák...

4. Pokud se Rusko chová, jako imperiální koloniální mocnost, je podle mě rozumné, aby se na jeho další rozpínání připravili na svých územích všichni jeho sousedi. nejlépe tak, že se začlení do společných obranných struktur, pokud nechtějí být Rusku vydáni na milost a nemilost, tedy spíše nemilost, nebudou-li tancovat, jak Putinové požadují (ostatně taky viz Ukrajina).

5. S Ruskem obchodovat můžeme i nadále, ovšem hrozí spíše to, že jak už není spolehlivých politickým partnerem, přestane být brzy i spolehlivým ekonomickým partnerem. A platí, že EU to bez Ruska vydrží jistě lépe, než Rusko bez EU...

6. Platí zřetelně zásada, že mezinárodní právo je nadřazeno ekonomickým a hospodářským zájmům, pokud ne, bude zde platit právo silnějšího a vrátíme se o desítky lez zpět, někam do bodu kdy si SSSR vynucoval ústupky všude tam, de byl silnější vojensky a mocensky. Mohli bychom o tom vyprávět, my Češi, co je to být v něčí sféře zájmů pěšáčkem na jeho šachovnici se záštitou hladové RVHP...

Svoje konspirace si nechejte pro děti, toto je vážné téma o vážných věcech a pokud si myslíte to samé co Putin a Lavrov, tedy i Zeman, tak si s tím žijte jak jen umíte.

 

 

zdenek

#7968 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:32

#7867: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Máte pravdu v tom že kdyby chyby. Problém je v tom že kdyby se nedej bože stal prezidentem váš spící slinta měl bych více argumentů než vy neboť by zcela jistě také něco podělal. Co se písku v soukolí týče pro chlebodárce z dalekého západu, nebude v evropě tak dlouho dost zle dokud neobnoví své velmocenské postavení. Až bude zase dolar víc než euro a evropa se bude zase klanět největším bojovníkům na světě. Hlavně když budeme kupovat americké zbraně(a že amerika je největším výrobcem a vývozcem zbraní na světě)¨. Americká ekonomika je na zbrojním průmyslu závislá asi jako česká na automobilovém. Se Zemanem to má společného to že odmítl skákat jak americké vyslanectví píská. Proto ho naše noviny nemohou vystát. Ostatně co se novin týče mám z nich dojem že se od roku 89 nic nezměnilo(určitě novináři jsou ti poslední  kteří by měli listopad oslavovat) jen obrátili kabát z východu na západ. Třeba potřebují  aby jim vždy někdo říkal co je pravda, vlastní názor buď chybí nebo je nežádoucí. A na závěr, třeba případ Nečas:  Pan „Čistý“ nezískal tuto přezdívku náhodou. Byl extrémně opatrný. O Nečasovi se v kuloárech proslýchalo, že se bojí někdy i podat ruku některým podnikatelům na kongresech ODS, protože se bál, že ho někdo vyfotí a ve Photoshopu domaluje do ruky podnikatele obálku a Nečase potom nepřátelé uvnitř ODS obviní z přijetí úplatků. Petr Nečas byl koncem května 2013 na státní návštěvě v Moskvě, kde se kriticky nejprve vyjádřil k Pussy Riot. S delegací podnikatelů pomohl uzavřít lukrativní průmyslové zakázky, ale to hlavní se odehrálo v Kremlu a posléze v Gorkách u Moskvy na setkání s Medvěděvem. Nečas utrousil poznámku, která rozhodla o tom, že americká ambasáda v Praze ve spolupráci s Janečkovo protikorupčním fondem zahájí operaci na sestřelení Nečase z pozice premiéra skrze jeho přítelkyni Nagyovou, která rozhodně „čistá“ nebyla. Nečas totiž v Moskvě pronesl, že ruský Atomstrojexport má nejlepší předpoklady pro vítězství v tendru na dostavbu Temelína, a to zejména kvůli mohutným offsetovým pobídkám na ruské investice v Česku.

 

mistr

#7969 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha

2014-11-07 21:33

#7959: Demograt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Patetická póza a marná snaha 

 MZ je svým lhaním znám stejně jako Klaus, výběr ve druhém kole byl tristní, ale Karel by určitě nelez do zadku Putinovi a čínským bolševikům, o málem poblitých korunovačních klenotech nemluvě.


Nepřihlášený uživatel

#7970

2014-11-07 21:33

Stydím se za vystupování prezidenta a chci, aby ihned odstoupil a nešpinil českou republiku svým nevhodným chováním, pro které není omluvy.

Nepřihlášený uživatel

#7971 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:33

#7961: Demograt - Re: Re: Re:  

 Zavazuje lidsky jako člověka k nám všem. Je to něco, co vyplývá z lidské podstaty nikoliv jen z postu prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#7972 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:36

#7957: Demograt - Re: Re: Re:  

 Napsat si může kdokoliv i profesuru, dokázat to nelze. Ale vám věřím, předpokládám, že zkratka vašeho doktorátu je RSDr. Ale vážně, nechcete mi tvrdit, že s tímto vyjadřováním máte diplom, že ne?

Demograt

#7973 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:38

#7971: - Re: Re: Re: Re:  

 Protože si to myslíte nebo přejete ještě neznamená, že tomu tak skutečně je. A kdyby tomu tak bylo...kde berete jistotu, že jiným očekávání nenaplnil?


Nepřihlášený uživatel

#7974

2014-11-07 21:38

Pana Zemana jsem nevolila, ale respektovala jsem ho jako prezidenta. Teď se za něho stydím.

Nepřihlášený uživatel

#7975

2014-11-07 21:38

Plně souhlasím s uvedenými argumenty. Je smutné, jak výroky pana prezidenta ovlivňují mládež. Jak je pak ve školách máme učit slušnému chování, když argumentují, že tak mluví i pan prezident? Považuji to za výsměch všem pedagogickým pracovníkům. Prezident by měl hodnoty tvořit, ne rozvracet.