MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zdenek

#7968 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:32

#7867: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Máte pravdu v tom že kdyby chyby. Problém je v tom že kdyby se nedej bože stal prezidentem váš spící slinta měl bych více argumentů než vy neboť by zcela jistě také něco podělal. Co se písku v soukolí týče pro chlebodárce z dalekého západu, nebude v evropě tak dlouho dost zle dokud neobnoví své velmocenské postavení. Až bude zase dolar víc než euro a evropa se bude zase klanět největším bojovníkům na světě. Hlavně když budeme kupovat americké zbraně(a že amerika je největším výrobcem a vývozcem zbraní na světě)¨. Americká ekonomika je na zbrojním průmyslu závislá asi jako česká na automobilovém. Se Zemanem to má společného to že odmítl skákat jak americké vyslanectví píská. Proto ho naše noviny nemohou vystát. Ostatně co se novin týče mám z nich dojem že se od roku 89 nic nezměnilo(určitě novináři jsou ti poslední  kteří by měli listopad oslavovat) jen obrátili kabát z východu na západ. Třeba potřebují  aby jim vždy někdo říkal co je pravda, vlastní názor buď chybí nebo je nežádoucí. A na závěr, třeba případ Nečas:  Pan „Čistý“ nezískal tuto přezdívku náhodou. Byl extrémně opatrný. O Nečasovi se v kuloárech proslýchalo, že se bojí někdy i podat ruku některým podnikatelům na kongresech ODS, protože se bál, že ho někdo vyfotí a ve Photoshopu domaluje do ruky podnikatele obálku a Nečase potom nepřátelé uvnitř ODS obviní z přijetí úplatků. Petr Nečas byl koncem května 2013 na státní návštěvě v Moskvě, kde se kriticky nejprve vyjádřil k Pussy Riot. S delegací podnikatelů pomohl uzavřít lukrativní průmyslové zakázky, ale to hlavní se odehrálo v Kremlu a posléze v Gorkách u Moskvy na setkání s Medvěděvem. Nečas utrousil poznámku, která rozhodla o tom, že americká ambasáda v Praze ve spolupráci s Janečkovo protikorupčním fondem zahájí operaci na sestřelení Nečase z pozice premiéra skrze jeho přítelkyni Nagyovou, která rozhodně „čistá“ nebyla. Nečas totiž v Moskvě pronesl, že ruský Atomstrojexport má nejlepší předpoklady pro vítězství v tendru na dostavbu Temelína, a to zejména kvůli mohutným offsetovým pobídkám na ruské investice v Česku.

 

Odpovědi

dada

#7983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:48:28

#7968: zdenek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 My o voze a vy o koze. Tady se vede diskuze o odvolani buranskeho presidenta a ne o rusech a jinych zrudnostech.Nikdo se vad na nicjineho nepta.

Roman Skácel

#7993 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:59:53

#7968: zdenek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Už nechejme kdyby-chyby, pan Karel Schwarzenberg není "můj", ale je to škoda, protože by jistě nedělal to, co dělá pan Zeman, tedy vše pro rozumně velkou destabilizaci společenského života naší země a další rozdělování společnosti na nesmiřitelné bloky.

Oč Vám jde, to fakt fandíte tomu, co se kolem děje, to Vám opravdu nevadí, jak se pan Zeman chová? Pokud nevadí, tak to raději ukončeme, protože tohle je téma k Petici proti zřetelným, doložitelným a neoddiskutovatelným lidským i politickým zhovadilostem našeho prezidenta, které jsou nejen v rozporu s dobrými mravy, ale i dobrým jménem naší země navenek.

Mě jeho počínání velmi vadí a už jsem na mnoha příspěvcích vzadu přesně definoval co a proč.

Kámen.