MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#7981 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:44

#7928: - Re: Re: Re:  

 Nesmysl, naše obchodní bilance s Ruskem je dlouhodobě na úrovni jednotlivého procenta podílu na celkové obchodní bilanci se zahraničím.

Putinovi můžete být vděčný tak ještě Vy osobně. Pro mě je to nevyzpytatelný psychopatický technokrat moci, který aby udržel v Rusku svoji "střídačku" s Medveděvem, byl schopen čehokoli, klidně i války se sousedem.

Jsem přesvědčen, že v Doněcku se bojuje spíš o udržení moci Putina a jeho kliky v Kremlu, než o nějaké rusky mluvící občany.

Kdyby šlo o ty ukrajinské Rusy, klidně si je mohl do Ruska pozvat a dát jim pasy, když byli na Ukrajině tak ohrožováni tamní vládou. Proč si je nevzal? Protože s nimi chce i kus Ukrajiny a to pořádný kus, jinak by to nemělo smysl...

...pro někoho, kdo se jinak zcela ukázkově chová jako kolonialista koncem 19. století.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8069 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 23:54:19

jaký ekonom se našel, a odkud pramení tvé přesvědčení o Doněcku,  moje inf. jsou založené na faktach, jenže když někdo není přístupný informacím nikdy nezmoudří a bude obhajovat  bludy a deziformace jako pravdu. A kdybys ty musel bránit svůj život a svých blízkých před fašisty a banderovci, anebo přišel o domov to bys zpíval jinou.