MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kočkomilka

#10304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 18:58

#10098: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Reaguji na Váš poslední příspěvek,který byl určený mně.. Tak určitě jdou Pussy do extrémů.Ale k tomu,co jsem viděla, nemohu skutečně nic namítat.Ty holky se takhle "divně" nechovaly jen tak pro nic za nic a ani nechtěly propagovat sex.Jde jim o budoucnost jejich země.. Tak to teď vidím já! ..A teď dovolte něco osobního.Celá naše rodina před Vámi smeká.Jste slušný,vzdělaný a inteligentní člověk s všeobecným přehledem.Takových lidí je třeba si vážit.Doma se "dohadujeme"o Vašem věku a vzdělaní.Pokud nám svůj věk a vzdělaní prozradíte,budeme rádi.Pokud ne,tak to samozřejmě budeme chápat a respektovat. Velké díky za to,že jste!!! Markéta Sedláková z Kamejku

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10322 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-11 19:50:29

#10304: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co je obecně od křesťanské církve očekáváno? Hájení svobody, mravnosti a hodnot rodiny. Pravoslavná církev Rusku kupčí s bandou KGBáků v Kremlu, proto Pussy Riot svůj projev nasměrovaly tam, kde právem očekávají hájení svobody a mravnosti a proto jejich projev byl takto "vyzívavý". 

Co je ale dnes daleko podstatnější, tyto mladé slečny viděli Putina přesně takovým, jakým je, tedy zločincem rozpoutávajícím válku v Evropě dávno předtím, než došlo k okupaci Krymu a vraždění na Ukrajině. 

V tomto kontextu je tedy vyjádření Zemana o Pussy Riot dokonce zrůdností, neboť jen zrůda dokáže obhajovat mučení (uvěznění v Rusku za politiku je mučením, když obecně přehlédnu stav vězeňství v Rusku, který je mučením sám o sobě) madých děvčat, která velmi přesně přečetla Iljiče Putina. 

Miloš Zeman je bohužel opravdu zrůda ne nepodobná Gottwaldovi či Vašovi. 

Roman Skácel
Hodonín

#10529 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 09:37:44

#10304: kočkomilka - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To, co jste na těch obrázcích viděla není příliš ke koukání a nebýt toho, že tím opravdu něco významného sledují, byl by to dokonalý brak s mírou nevkusu, kterou komentovat by nemělo ani úroveň.

Tím spíš pro pana prezidenta, i kdyby tím nechtěl úslistně něco vkazovat do Krmlu.