petice proti 7.výzvě OPPA, která znemožnila spravedlivé posouzení

Quoted post

Ondřej bárta

#12 nechceme poškodit úspěšné

2014-11-19 07:23

Děkuji Tomáši Hauserovi za příspěvek. Napište prosím heště, kdy jste žádosti založil.

Samozřejmě bychom neradi poškodili nikoho z žadatelům, min. ty z těch poctivých. EU ovšem není dojná kráva, ze které se má "hlavně utratit", jakkoli jsou všechny projekty namířené na pomoc potřebným.

Představte si závod, kde na trať vyběhne 100 závodníků dřív, ti co přijdou na start dle pokynu vyběhnou na výstřel a nejen kvůli překážkám neuspějí. Pořadatel závodu uzná výsledky s tím, že v pravidlech má napsáno, že rozhoduje, kdo proběhl dřív cílem, nikoli kdo kdy vyběhl.

150 000 000 je dost velká suma na to, aby při zjištění takové chyby pořadatel zapískal a "start" proběhl znovu s takovou úpravou pravidel, která zajistí všem stejné podmínky.

 

Časové hledisko už je cca 3 týdny na straně ŘO OPPA, který už mohl hodnocení 7.výzvy nebo jiné řešení dávno korigovat či změnit. Slovo "mohl" píši proto, že ho doopravdy hledal, čímž potvrdil, že 7.výzva v pořádku rozhodně neproběhla.

 

 

Držím palce všem smysluplným projektům, s jejich obsahem a kvalitou prosím už neargumentujte, neb ta v této výzvě nerozhodovala. Mezi signatáři je určitě mnoho žadataelů pro zneýhodněné cílové skp., kolegové z Poloviny nebe psali projekt 29.9.pro vozíčkáře od rána na 3 PC a nestihli...

Zdraví Ondřej Bárta

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: nechceme poškodit úspěšné

2014-11-19 19:15:43

#12: Ondřej bárta - nechceme poškodit úspěšné 

Dobrý den,

založil jsem žádost v 9:00:04, finalizoval v 18:20:34. Rád zašlu printscreen žádosti. Zde se mi ho nepodařilo nahrát v čitelné velikosti. Ale myslím, že v tom problém nevězí.

Respektuji Váš názor a věřím, že i Vy mi rozumíte.

Necítím se být závodníkem.
S pozdravem

Tomáš Hauser