Petice za podporu p. presidenta. M. Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#185

2014-11-20 12:09

Jistě víte, že situace se i u nás začíná pomalu hrotit. Vždy jsme během letošního roku upozorňovali na nebezpečnou politiku, kterou začala od jara 2014 provádět a stupňovat válečná mafie neokonzervativců z Washingtonu, která se, bohužel pro tento svět, dostala v USA k moci. Tito tzv. neokoni, jsou nalezlí jak u demokratů, tak i u republikánů a to je moc zlé, protože mohou nekontrolovaně šířit své zlo do světa. Jejich záměr je jasný : ovládat zbytek světa v rámci nastolení NWO - Nového světového řádu.

K tomu mají také připravený zrůdný scénář, který začíná destabilizací a rozvratem Evropy. Ten lze provést nejlépe dalším rozšířením jimi vyvolané války na Ukrajině, dál do střední Evropy.

K naplnění cílů USA se hodí cokoliv. Prvotním bodem je snaha o odvolání hlavy státu České republiky, a to pod jakoukoliv záminkou.
Je to velmi nebezpečná politika a kdo může, měl by se proti tomu zavčas postavit. Až se to rozjede, budeme tady mít občanskou válku a následně novou totalitu a pak bude vše obtížnější, protože pátá kolona, (různí pochybní Schwarzenberkové, Kalousci, Drábci, a další), už čeká na svou příležitost, chopit se moci, podobně, jako se všehoschopná neofašistická junta z Kyjeva chopila násilným převratem letos na jaře moci na Ukrajině.

Souhlasíte-li, podepište petice, které v tomto směru můžou deklarovat vůli obyvatel ČR.

Důležitý je každý hlas. Abychom se už třeba příští rok u nás nedočkali další spálené země a nové válečné zóny.......

Zahraniční politika USA je naprosto děsivá !!!!!!! Rozvraty, destabilizace a zlo !!!!!!! Kdekoliv a kdykoliv se jim to hodí........
Zcela jistě v ČR legrace končí!!!! USA připravují u nás,v České republice nový Kyjev a Majdan.
Zemanovi v minulých dnech sice mírně ujely nervy a toho využili pomatení příznivci zaprodaného, lživého a zrádného K.Schwarzenberga, aby rozpoutali v Praze společenské nepokoje, které chtějí stupňovat podobně, jako se to stalo na jaře 2014 v Kyjevě, za podpory velvyslanectví USA.

Miloš Zeman je sice neomalenec, ale to jeho připravované sejmutí, jako národem zvolené hlavy státu, není za jeho výroky, ale za postoje k Číně a Rusku, a neokonzervativní a neofašistická vládní klika z USA chce trestat !!!!! V cizí zemi, na cizím území !!!!!

Teď ho musíme podpořit !!!!!!!!!!!

Tady v České republice vše rozjíždí nový velvyslanec USA Andrew Schapiro. Stále stejný scénář USA na destabilizaci a rozvrat ve vybraných zemích a lidé jak hloupé mouchy na tu špinavou USmucholapku skáčou !!!!!!

POZOR NA ŠÍŘENÍ DESTABILIZAČNÍHO ZLA, KTERÉ K NÁM PŘICHÁZÍ Z USA !!!!!!

Odpovědi

Venda Klaus - čtyřletý barikádník

#188 Re:

2014-11-21 16:41:24

#185: -  

 Voliči Ovara I. se rekrutují hlavně ze čtenářů Blesku a diváků TV Nova. Soudem usvědčeného lháře Zemana volili převážně lidé jednodušší, kterým jeho chování nevadí, naopak jim imponuje. Jestli si myslíte že Zeman štve jen voliče KS, tak se opravdu hluboce,  ale hluboce mýlíte. Nadávat do pitmců si můžem na těchto anonymních stránkách do sytosti, pokud to někoho baví. M.Zeman překonává i ty nejhorší představy, které jsme měli při jeho nástupu do funkce. Vy možná věříte, že opilecké extempore u klenotů byla "viróza", ale proti tomu co dělá teď to byla sranda. Asi netušíte, že nás má všechny na háku, včetně svých příznivců, třeba  Vám to jednou dojde. Za vše můžou západní imperialisté, kde jsou ty časy co jsme to slýchali, někomu se po tom stýská,  já to nejsem. Je vás tu stále trapně málo, čím to asi bude?